Wednesday, July 30, 2014

Yey raya

Hi

Pertamanya,
Selamat hari raya , bagi yang meraikan.
bagi yang tak dapat nak meraikan , takpa. raya haji kan ada.


Alhamdullilah
tahun ni, kurang pulak berita orang putus tangan kena mercun.
mungkin sebab dah ada aplikasi mercun di google dan apple playstore kot


Seterusnya
Banyak sebenarnya perkara-perkara seronok waktu hari raya
Contoh yang paling klise adalah dapat bersama dengan keluarga.
Walaupun sebenarnya nak bersama keluarga tak payah pun nak tunggu raya.
Serius.
Korang just perlu set time di mana-mana waktu hujung minggu dengan abang , adik kakak.
Start enjin. balik.
Tak buang masa  jem kat tol gombak sampai la ke tol bentong.
Takda sepupu sepapat takpa.
Balik raya pun ramai sibuk mengadap semartphone. bukan sibuk bergurau senda


Akhir kata,
Start kerja masa hari raya ketiga pun seronok sebenarnya.
Bos takda.
Officemate pon takda.
Boleh layan movie sampai bengkak mata



0 comments:

 

Designed by #