Wednesday, March 13, 2013

alkisah koteh

Ramai yang tak percaya guwa ni budak innocent.
jujur dan lurus. lebih kurang macam wawa zainal dalam filem pada satu cinta dahulu.
jenis tak smoking, tak main perempuan, mengamalkan gaya hidup sihat dan tak suka melepak.


satu malam, 
demi memenuhi kehendak kawan-kawan.
terpaksa jugak guwa melepak.
macam biasa, kedai leha janda jadi pilihan mereka
guwa suspek, leha janda dah jutawan. berbekalkan asset muka lebih kurang ayu raudhah, beliau mampu menarik pak-pak lebai agar turut sama melepak dikedai beliau tak kira pagi petang. 


time nak order.
"air neslo satu ye kak" - musli.
"air ape neslo tu li?" - guwa tanya musli
"nescaffe campur milo la kawan. kuno gile lu ni" - musli jawab sambil sedut rokok gudang garam


"saya punye bagi holo ye kak" - agus
"dah ape pulak holo nye gus?" guwa tanya agus pula
"horlick campur milo brader. try la sedap jugak" - agus bagi cadangan


"pelik-pelik air zaman skang ye. kalau camtu bagi saya air koteh la kak" - guwa order
lebih kurang 3 saat lepas work kote di sebut, bunyi pang bergema lantas muka guwa terasa bisa *penampar hinggap kat muke*
"kurang ajar bla bla bla bla bla bla koteh bla bla bla " - kak leha membebel sambil membawa diri kedapur


"cilake ape air ko order tu naz. tak pasal kene pelempang. gile seks ke hape?" -agus bersuara
"aku ikut korang la. dah ko order neslo dengan holo, aku mintak la kote, kopi campur teh. salah ke?" - guwa sambil usap pipi T_T


p/s : jangan nak inncocent sangat.




 

Designed by #