Thursday, October 17, 2013

Shitted life

Ramai.
Tak semua tapi ramai
Yang gaji 8-9 ribu sebulan, tapi pukul 12tengah malam baru balik kerja.baru sampai rumah.
Pity, you work hard to earn that much tapi end up takda masa nak enjoy dengan duit banyak tu.

Better gaji 3-4 ribu kurang tapi ada masa berkualiti dengan keluarga

Jangan sampai bila awak dah tua. Anak awak abaikan awak dengan alasan " masa saya kecik mak sibuk kerja, bulan2 bagi saya duit je,salah ke saya buat benda yang sama sekarang?"

Shitted kan?

4 comments:

EZAN IDMA on October 18, 2013 at 1:39 PM said...

betul juga

seri.selaseh on October 23, 2013 at 10:46 PM said...

Suka sgt statement camnih. Setuju sgt2. Sbb tengok bos2 tu gaji lebat tapi keje sampai malam. Taktau apa jadi ngan keluarga kat rumah. Sedar2 je lepas besara nanti, anak2 semua dah kawen, dah takde masa dah nak layan mak ayah yg dulu sibuk cari duit sampai malam.

geeds on October 31, 2013 at 9:13 PM said...

I once read somewhere that said "there is no use trying to gain money for the people we don't even spend time with."

Spot on.

Sheila Salim on January 16, 2014 at 5:28 PM said...

Assalamualaikum. huwaaa tanak buat camtu kat anak T_______T'

 

Designed by #