Tuesday, October 15, 2013

Hadiah Birthday Tunang



Hai,
Harini birthday tunang guwa.
Jersey Manchester United tu hadiah birthday beliau tahun ni.

"Awak tau  kenapa saya belikan nombor 3" - guwa soal

"Entah, kenape?"  - jawab beliau disertakan sekali dengan soalan balas

" Sebab saya pakai nombor 14" - jawab guwa

Serius muke beliau blur cuba untuk menghadam kata-kata guwa.

"Cube awak berdiri sebelah saya, kan jadi 143"

"Eeh, 143, I Love U la" jawab beliau keriangan

Sebenarnya kan, tak payah beli handbeg LV untuk buat orang yang kita sayang happy.
Bye.


p/s : untuk yang belum tahu, 143 = I Love You

10 comments:

missfieza_1525 on October 15, 2013 at 1:23 AM said...

Aaaaa..so sweet! :')

Rozuan Ismail on October 15, 2013 at 10:41 AM said...

happy birthday untuk tunang awak.sweet sangat awak ni

Liza Yati on October 15, 2013 at 4:23 PM said...

So sweeeet.. :) Selamat hari raya aidiladha.

cik violet on October 15, 2013 at 6:37 PM said...

somel :)

Wan Yusnira Wan Jusoh on October 16, 2013 at 8:42 AM said...

sweet!

Fakhai Md on October 16, 2013 at 4:54 PM said...

Woho. Sweet bak hang.
143 tu sama macam tarikh lahir gua bro...

Sunah Sakura on October 18, 2013 at 11:25 AM said...

alahai..romantiknya Ir ni... :p

EZAN IDMA on October 18, 2013 at 1:39 PM said...

awwwww sosweet

tiket bas online on October 26, 2013 at 6:09 PM said...

waaa.... untung laa. hehe

qaseh dalia on November 18, 2013 at 9:20 PM said...

jiwang nak mampuih .. naz ke ni bhahaha tq bg kad jemputan , insyaAllah xde aral qaseh pergi

 

Designed by #