Wednesday, March 13, 2013

alkisah koteh

Ramai yang tak percaya guwa ni budak innocent.
jujur dan lurus. lebih kurang macam wawa zainal dalam filem pada satu cinta dahulu.
jenis tak smoking, tak main perempuan, mengamalkan gaya hidup sihat dan tak suka melepak.


satu malam, 
demi memenuhi kehendak kawan-kawan.
terpaksa jugak guwa melepak.
macam biasa, kedai leha janda jadi pilihan mereka
guwa suspek, leha janda dah jutawan. berbekalkan asset muka lebih kurang ayu raudhah, beliau mampu menarik pak-pak lebai agar turut sama melepak dikedai beliau tak kira pagi petang. 


time nak order.
"air neslo satu ye kak" - musli.
"air ape neslo tu li?" - guwa tanya musli
"nescaffe campur milo la kawan. kuno gile lu ni" - musli jawab sambil sedut rokok gudang garam


"saya punye bagi holo ye kak" - agus
"dah ape pulak holo nye gus?" guwa tanya agus pula
"horlick campur milo brader. try la sedap jugak" - agus bagi cadangan


"pelik-pelik air zaman skang ye. kalau camtu bagi saya air koteh la kak" - guwa order
lebih kurang 3 saat lepas work kote di sebut, bunyi pang bergema lantas muka guwa terasa bisa *penampar hinggap kat muke*
"kurang ajar bla bla bla bla bla bla koteh bla bla bla " - kak leha membebel sambil membawa diri kedapur


"cilake ape air ko order tu naz. tak pasal kene pelempang. gile seks ke hape?" -agus bersuara
"aku ikut korang la. dah ko order neslo dengan holo, aku mintak la kote, kopi campur teh. salah ke?" - guwa sambil usap pipi T_T


p/s : jangan nak inncocent sangat.




27 comments:

Amanda Suria on March 13, 2013 at 9:22 AM said...

wakaakakkakakakakaka

syahirah on March 13, 2013 at 9:34 AM said...

ahaha. tu la deh.
xpasal2 kena tampar.
adoi yai

Shahada Fauzi on March 13, 2013 at 9:51 AM said...

hahahaha..aduhaiiii~~~

neslo biasa dah dengar..holo tu tak pernah lagi..

Fazleen said...

hahaha.. nak tersembur air baca ini post (sambil baca minum air).. luruih :)

Aku Ibu Muda on March 13, 2013 at 12:24 PM said...

sedap tak air ko teh tu?

Nrhzlnd Anlnt on March 13, 2013 at 12:50 PM said...

ape ke kesiannya.. ishk..ishk...

[k]o{q}i[n] on March 13, 2013 at 12:55 PM said...

xkn penah caye yg ko ni innocent...
xbiasa melepak, tp taip "macam biasa, kedai leha janda jadi pilihan"... #aptb

Nur Emilya on March 13, 2013 at 3:13 PM said...

Ahaaha, adey sabar je la.
Neslo pernah dengr, tp holo tak pernah pulak haha.
Innocent sungguh.

Husna Mizan on March 13, 2013 at 3:46 PM said...

haha. right. jangan innocent sgt bro. haha

Rempeyek Bahulu on March 13, 2013 at 3:46 PM said...

BELAJAR LAGI
AIR PUSPA SATUUUUUUUUUU

Farah Zahid on March 13, 2013 at 8:17 PM said...

hamek kau sebijik..

innocent x innocent, jgn kasi sebutan pelik2 bila buat order .. :P

Langit Tinggi on March 14, 2013 at 12:47 AM said...

#jenohhhhh...

syazana amira on March 14, 2013 at 9:52 AM said...

HAHAH.. memang x boleh blah !

Haryz Khairuddin on March 14, 2013 at 10:06 AM said...

agak2 la der nak jadi inesen pon.. lol. ;P

Cikgu Jaja™ on March 14, 2013 at 3:50 PM said...

kalau betul pon boleh order air tu, siyes geli kot tekak jaja, bbllllluuwekkk :p

NIA SI DRUMSTICK on March 14, 2013 at 10:20 PM said...

hahaha!!betul ke angan2 mat jenin ni?hahahah..
inneesenn la sgt..

tieha ismail on March 15, 2013 at 2:01 PM said...

part kena penampo tu betul ke?
*innocent*

IRA ARINA on March 15, 2013 at 8:36 PM said...

sumpah nak gelak. hahaha

Miss A on March 17, 2013 at 3:16 AM said...

agagagagaga, ni sumpah lawak! kenapa terlalu innocent tahap baby abang nazirul hazwan hoi! adoyaii,, *cover muka malu baca tajuk entry* :P

♥ Nana BamBam ♥ on March 17, 2013 at 6:18 PM said...

orang skg punya hotak kemaingg.

haha!

Namee Roslan on March 22, 2013 at 1:24 PM said...

apa lah kau ni =.=

Amanina on March 23, 2013 at 2:24 PM said...

Salam..1st time singgah sini :)
Hehehe..lawak je bila baca.

fishies on April 13, 2013 at 9:07 PM said...

ish2. kome ni.. =.=''

Suspek Utama on April 15, 2013 at 3:18 PM said...

hahah..ntah, dh ko oder air dengan penuh kelucahan kat kedai kak leha tu, memang pelempang la makan dia..hahaha..

Nurul Nad on May 21, 2013 at 11:08 AM said...

hahahaha ni boleh masuk maharaja lawak ni....

isha addin on July 20, 2013 at 1:59 PM said...

lawaklah..hahaha

~batrish♥~ on July 24, 2013 at 9:59 AM said...

kat alor setar ada kedai jual air koteh..confirm kalau sebut tak kena penampar.. =)

 

Designed by #