Saturday, January 5, 2013

Bila budak gila dengan seks

Sikit pon guwa tak heran kalau budak2 sekarang gila seks.
Kita kan makin moden.
Seks dengan maksiat depan mata. Benda sedap. Sapa yang taknak try.
Bukak tv seks. cium mulut.
Jalan pegi midvalley jumpa maksiat.
Bukak fesbuk jumpa maksiat
Beli paper jumpa seks
Nak salahkan sapa?


Tunggula lagi 10-20 tahun.
Masa tu tak payah buat2 terkejut la kalau bebudak umur 12 dah pandai main cium2.


Time to change.
Yang ada anak.jaga la baik2.
Minimizekan access pada seks2 maksiat2 ni. Garang sikit. Takpayah nak konon sporting sangat.
Semart phone.tab anak tu jaga. Tu access paling mudah untuk dapatkan bebenda seks. Mak ayah ada hak cek henpon anak.kalau malas nak cek.takyah belikan. Bia anak menangis.jangan korang menangis anak termengandung sebelum nikah.

Sekian.

p/s : Apa guna ada bangunan tinggi2 tapi akhlak sama level dengan lubang taik.



25 comments:

4feet8 on January 4, 2013 at 10:41 PM said...

lari sekat lagi nak buat. remajakan suka memberontak. kena pilih persekitaran..

misz aisya on January 4, 2013 at 11:06 PM said...

kawan aku citer, students dia lukis gmbr lucah time dia ngah ngajar dalam kelas. dan siap ajar kat kawan dia cara nak main. sekolah rendah hokeyyy.

Nurfarahana A.Aziz on January 5, 2013 at 12:04 AM said...

budak budak millenium or yang lahir 2000 ke atas lagi advance dari kita yang 80's and 90's ni..hmmm

♛ r A t U k U s H a ♛ on January 5, 2013 at 12:05 AM said...

Bagi diorang dah biasa gila semua tu.. aku sokong kau... sekarang ni mana2 pun ada je dedahan seks... aku pun x heran...

Noura Qifays on January 5, 2013 at 12:53 AM said...

pemikiran budak2 sekarang..bru umur 13 thun. ble dh kwen nnt, mmg kne pantau anak2 nie..kan3..

Langit Tinggi on January 5, 2013 at 1:24 AM said...

saborrr je laaaa

Rapunzeel Cikilolo on January 5, 2013 at 1:50 AM said...

betul. kawal penggunaan internet kanak2. puncanya benda2 ni datang sbg iklan mulanya...

cik miera on January 5, 2013 at 2:34 AM said...

haish.. zaman sekarang, hilang malu dah kan. semua pengaruh persekitaran.

ammelia yusoff on January 5, 2013 at 7:19 AM said...

parents terlalu sibuk nak ambil tahu hal anak-anak

bella YOYO on January 5, 2013 at 10:44 AM said...

dengan seks dan hiburan la cara yahudi merosakkan kite. SO, pandai2 la sedo diri

najihahfara on January 5, 2013 at 6:04 PM said...

budak sekarang terlebihnya advance

~atieput3~ on January 5, 2013 at 9:05 PM said...

@bella YOYO dlu, umo 17 thun baru dpt pgg fon. tu pon hp turun temurun. 3310.baling anjing pon pengsan. sekarang, anak baru 6 tahun, tab tu macam lego dia ja... huhu...

Miss A on January 5, 2013 at 11:16 PM said...

hahaha, suka dengan entry ni abang nazirul hazwan! terbaikk *two thumbs up*

entry kali ni,tak sinis sangat :)

Nour Adieb on January 6, 2013 at 8:56 AM said...

nauzubillah

Syazwan Che Deraman on January 6, 2013 at 10:04 PM said...

kau rasa,perempuan ni patut jaga anak kat rumah ke, patut bekerjaya?

mungkin jugak dua dua bekerjaya,masalah ni jadi makin parah..

MizzTina on January 7, 2013 at 9:56 AM said...

seram dgn budak² zaman skang..terlalu byk pendedahan..

NIA SI DRUMSTICK on January 7, 2013 at 1:05 PM said...

zmn sekarang ni..yang umur 12 thn pun dah tau buat2 benda cmtu..astafirullahalazim..

Anonymous said...

haah la entry kali ni tk sinis sangat..hehe..jgn marah

diana on January 7, 2013 at 6:01 PM said...

betul..kena kawal ketat..sebab nya bila mak ayah larang,kat tv dok tayang..kat internet lagi la..jadi kalau sebelum ni kita kawal gitu2 je,kali ni kawal ketat2..

aslvie adam on January 8, 2013 at 7:43 AM said...

Good info...singgah sini ya:-)

SAYANGKU RAIHANA on January 10, 2013 at 12:06 AM said...

@Syazwan Che Deraman

yup, zaman sekarang nih majoriti mak keje..dlu2 ayah toreh getah, mak tak keje, adik beradik ramai, jadi orang jek bila besar.

the point is, kerajaan pandang ringan hukum hudud. aku pelik la kenapa tak nak buat sangat hukum hudud nih?

EZAN IDMA on January 12, 2013 at 1:11 PM said...

power power

About Me on January 13, 2013 at 10:51 AM said...

erm bdk2 zmn skrg nie mmg lg advance drp kte..dgn biadap nyer cukup semua package..ckp psl maksiat nie ade kes bdk sklh rendah darjah 4 siap ugut nk rogol bdk girl drjah 3..kat sekolah plk tu..dasyat towl..

Farah Zahid on January 13, 2013 at 11:52 PM said...

la ni zaman generasi ter-lebih berani dan cerdik pandai, tp tak guna akal dgn sempurna..
ngeri kot aku tgk benda2 ni jadi kat sekeliling kita.. -.-"

Mashitah Saidin on January 14, 2013 at 1:36 AM said...

benda ni la gua tgh pikirkan? macam mana la zaman nati2. haish

 

Designed by #