Tuesday, January 31, 2012

100 perkara anoyying : babi di fesbuk

Perkara ke 27 dalam senarai 100 perkara paling annoying dalam buku the most fuking annoying things ever karangam prof nazirul hazwan adelah :

Wall fb joyah binti ngodimon pada 12 mac 2012
In a relationship with ajepar roselan

status :
1.u amat2 membahagiakan I
2.hangat dalam pelukan u sayang
3.hanya kanda yang dinda cintai.selamanya.cinta lebih dari apapun

(status diulang setiap hari)


*****

Wall fb joyah binti ngadimon pada 12 april 2012
Being single
status :

1. Butoh pak keldai hang la jantan laknat
2.sumpah klu tengok muke ko si cilake aku bunoh ko
3.sial lu jantan.pasang betine lain.babi

(status di ulang setiap hari)

****

2 minggu kemudian
di wall joyah binti ngadimon

In relationship Again wif ajepar roselan

Status hati guwa.
babi apekah beliau ni?

Tak ubah ibarat meludah ke langit jatuh kemuke sendiri.pastu lap ngan tangan dijilat pule jari tu.


p/s : entry carutan yang amat banyak.maap.sekdar utk mendatangkan feel

thanks Evarina hawa sbb bagi idea :)

Thursday, January 26, 2012

bende bodoh yang melayu buat

Hai


Saya suke tgk video kat tubeawak (dibaca youtube)
Macam2 video saya tengok. best tau
Tapi kan, pelik. ramai sangat orang2 melayu yang suke bergaduh kat komen2 tubeawak.
kt video politik saya tak heran sangat. ni kt video ceramah agama pon nak begaduh
video cinta muka buku pon kene. aik?
Bengap ke hape?


Seriusly,bergaduh main tulis2 komen ni macam orang tade kemaluan (sopannye bahase)
Ape yang dapat pon saya tak tau
kan senang tinggal no phone kat komen tu
jumpe
bertumbuk kat luar.bebetul.baru la ade kemaluan.baru la ade kalah menang
ops,lupe.mungkin mereka punye kemaluan da takleh tegang kot (dibaca mati pucuk)
ini tidak.masing2 nak betol sampai mampos pon tak settle


Malaysia makin maju tapi melayu makin bodoh.(tak semua)


p/s : berentila buat kerje bodoh.

Wednesday, January 25, 2012

Teacher Jahat

Kisah terjadi mase guwa form 4.
Awal sesi persekolahan yang baru, teacher english guwa da bagi task suruh buat essay. tajuk die "love".
Mmg tajuk feveret guwa.
Essay yang sepatutnye more or less 120 words guwa bikin sampai 50p words. semangat punye pasal.


****


Then, week later,
teacher pass semula paper essay yang dah ditanda.
guwa tergamam. banyak tanda bulat merah2.
Semua yang bulat tu perkataan u (awak dalam BM)
Salah satu ayatnye :

I will always love u dear. (U dibulat dengan pen merah)


Guwa tak puas hati. direct guwa angkat tangan time tu jugak.

"teacher, kenape teacher conteng paper saye.bulat2 pulak tu"

"nazirul, datang depan. tolong ejakan "awak" in english"

Dengan yakin guwa amik kapur dan tulis "U"

Satu kelas gelak

guwa serius blurr.serius.

"salah ke?" - guwa tanye dengan dahi berkerut

"salah la" -

"kalau teacher pandai cube la teacher eje" - guwa mencabar

Dengan muke panas teacher guwa amik marker dalam handbag gucci beliau. Beliau tarik tangan guwa. Besar kat lengan guwa beliau menulis "YOU" !

"pegi duduk!"

Sampai sekarang still ade member guwa yang panggil guwa "u"


p/s : thanks teacher.sbb teacher MUET guwa band 5

Tuesday, January 17, 2012

lawak Bangang : Malaikat Lalu

Satu mase dulu
mase guwa tingkatan 2.
Kejadian berlaku di kelas 2 gigih (kelas no 1)
Biapon bebudak pandai,tapi perangai sekor2 macam setan.tak terkecuali yang pompuannye.

Hari tu hari isnin
Semua cikgu tengah meeting.
Bebudak dalam kelas memang bising habis
kurang sikit je desibel kebingitan kalau nak banding dengan jet pejuang

Tetiba
semua budak diam. pelik. sekelip mate semuanya senyap sunyi
Time tu, dari sudut belakang kelas, kedengaran

"tengok2!" member guwa alip memecah sunyi sambil jari menunjuk kt depan kelas

"perghhhhh, malaikat lalu naik skooter merah tu"

"BHAHAHAHAHA" - disambut hilai ketawa member2 guwa yg lain

Guwa?sekadar mengelengkan kepala.

p/s : celake kan mulut bebudak kelas paling pandai skolah guwa.

Tuesday, January 10, 2012

serius taik :Nokia 4gs2 pencabar galaxy s2 dan iphone 4S

Pengeluar hempon terkemuka dunia , nokia melancarkaj empon terbaru mereka yang dianggap terbaik sepanjang zaman

Empon dengan paparan skrin 2 inch mengunakan teknologi black and white untuk menjimatkan bateri.
Empon ini juga berkebolehan untuk merakan high def video 1080 fps dengan usaha sama dengan sony.
Empon didatangkan dengan micro sd 512 mb (boleh diextend up to 1 tera)
Processor : intel i7. 3.2 GHZ

fungsi lain :

Bluetooth
wifi
Panggilan 3g
siri
Android 4.2 "hotdog"


Permainan percuma yang didatangkan bersama empon
1.snake 3d
2.angry pig "the revenge"
3.need for slow


Harga cadangan : RM 2300





p/s : da dua hari entry cm taik.haha

Monday, January 9, 2012

entry sampah : mamak dan aku

Guwa suke makan kat kedai mamak.
Sebab?aku suke usha anak mamak sorang tu.muke macam priety zinta
Port mamak yg paling guwa suke lepak namenye as-saleem mamak.
Mamak tu paling fak dengan guwa
sebab?

Aku suke order bende yang bukan2.

Contoh?

1. Teh tarik buih kat tengah
2. Milo ais tapi milo jangan taruk (style baru nak order air kosong)
3. Air batu campur panas


Sekian entry untuk kali ini


p/s : entry apa ini? Macam sampah. Tapi lagi bagus dari entry tayang muke besar2 konon cun kan kan?

Wednesday, January 4, 2012

jenis manusia yang wadefak : cakap nak A

Cakap nak A je

Satu malam, guwa borak2 dengan adik-adik guwa
Cerita pasal justin bieber
Ntah macam mane terborak pasal jenis manusia yg we all anti

*****

"ko bang?manusia yg macam mane yg ko benci?" - soal adik no.3 guwa yang taklah hemsem mane pon

"banyak dow,tapi aku paling menyampah dengan org yang cakap nak A je. Serabut dow otak kalau ade member jenis camtu"

"oooooooooooo" - balas si no.3 dengan memek muke buat2 paham

"oooooooo plak, ko ni tau x ape maknenye cakap nak "A" je tu? - soal guwa balik bile tgk muke die bekerut

"taula,aku bukan bodoh sangat"

"cube ko cakap sikit kt abg ko ni ape tu cakap nak "A" je"

"bukan susah. Tgk ni , "AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA" "

"pang!!!!!" - bunyi pelempang guwa yang hinggap tepat muke beliau

****

Maksud cakap nak "A" je :

Mengikut kamus dewan makan, golongan cakap nak "A" ni adelah golongan manusia yang bile bercakap suke mengagungkan diri sendiri,jenis taknak kalah bile bercerite, cerite lebat. Konon semua bende dalam dunia ni die tau. Jenis yang org lain takkan betol.tiada yang betol melainkan die.

Shit kan golongan ni?

p/s : guwa jenis yang cakap nak "B" je
 

Designed by #