Sunday, October 21, 2012

Biodata Zulfahmi Khairuddin | siapa zulfahmi khairuddin

Hai.

1. Tahniah zulfahmi khairuddin. No.2 motor gp adelah pencapaian yang awesome

2. Respect jugak pada beliau kerana tidak bersama2 main simbah arak sewaktu penyampaian hadiah. Mohon penganjur tukar arak kepada sirap bandung lepas ni.klik sini video zulfahmi elak arak

3.tahniah dan terima kasih kat mak ayah zulfahmi. En khairuddin dan isteri.

4. If,mak ayah zulfahmi jenis majoriti mak ayah kat malaysia yang jenis nak anak masuk unibersiti.dapat degree.pastu jadi doktor. Nescaya kita akan kempunan sampai kiamat utk melihat anak malaysia lat podium motor gp

5. Pesanan untuk mak ayah.belajar hargai minat anak anda. bukak minda. Masuk unibersiti harini belum pasti menjamin masa depan yang cemerlang.

6. Sikit info pasal zulfahmi : asal banting. Mungkin sekampung dengan anak2 sidek. dilahirkan pada 20/10/1991. Mula merempit dimotor gp pada tahun 2009 dalam kategori 125cc. Masih bujang dan sedang mencari pemilik tulang rusuk yang satu lagi.suka sirap bandung. Boleh follow beliaw di twitter @zulFahmi_63




13 comments:

MRS Rongoks on October 21, 2012 at 3:32 PM said...

suka sirap bandung. hohoho

adrinaqamarina said...

eh 1991, sama umo, boleh jadi calon tulang rusuk kiri zulfahmi ni :P



tahniah zulfahmi !

NURUL NADIAH MAMAT on October 21, 2012 at 3:55 PM said...

tahniah untuk zulfahmi....

muda sangat...kalau tak dah pergi pinang.....

chemay on October 21, 2012 at 8:44 PM said...

hmm hmm.
kite rasa kite nak behenti belajor lah.
nak masuk motor gp nih.
mana tau kot2 booleh menang satu hari nanti.
dah tak payah kerje penat2 nak dapat gaji.
hewww~

♥ Nana BamBam ♥ on October 21, 2012 at 8:46 PM said...

bangga betul dengan Zulfahmi sebab mengharum nama malaysia..hehe

Ammelia Yusoff on October 21, 2012 at 10:24 PM said...

hahaha ayat start merempit tu tak boleh blah, hahaha

Miss PIJAOSIX on October 22, 2012 at 9:56 AM said...

dik fahmi,,,

akak pandai buat sirap bandung...:)

Nyue on October 23, 2012 at 11:37 AM said...

sirap bandung power apa..ahaahah

unsecretostory on October 23, 2012 at 12:38 PM said...

Betul . Takpon tukar laa dengan teh tarik ke . Bole pegi join tadah air wat mnum . Huhuu :D

Cik Jelly Chan (CJC) on October 30, 2012 at 5:32 PM said...

kite pandai buat sirap bandung..hahaha

izfanora on October 31, 2012 at 4:54 PM said...

org dulu dimomokkan dgn kisah anak wajib masuk u kalau nk dipandang mulia..

EZAN IDMA on November 1, 2012 at 9:14 AM said...

dah tau siapa awek dia woi? ni ni yang tengah komen entry yg kau tengah baca ni. bahahaha

Ain Dzaya on November 5, 2012 at 4:30 PM said...

hahahaha <--- tiada motif yang berasas.

 

Designed by #