Tuesday, September 4, 2012

Perangai huduh perempuan.

Tahukan anda,
Perempuan makhluk ciptaan tuhan yang indah.
Lemah lembut pekerti.
Payah nak digambarkan dengan kata-kata hebatnya perempuan ni.
Mohon search google kalau nak tau apa hebatnya perempuan.
Lelaki mengigil la kalau takde perempuan.

Walaubagaimanapon,
Hari ke hari, tahun demi tahun, masa silih berganti,
Perempuan hari ni dah makin kurang hebatnya. tak semua.tapi banyak.
lebih dari satu dan sukar dibilang diklasisfikasikan sebagai banyak.
kurang sopan, agak kasar dll.
Ade pulak jenis perempuan yang jenis selambe rockiah.
Berikut adelah perangai selambe yang gadis2 hari ni tanpa segan silu buat.

1. Try spendar dan bra secara open.





2. Menggaru punggung dikhalayak ramai.
Seriusly, guwa pernah tengok kejadian ini di universiti paling islam di malaysia.
tanpa cover.
tak tipu. tipu dosa


 3. Mengali hidung dengan semangat juang yang tinggi
Yang ni biasenya tak open. cover2.tp kantoi. selalunya dalam kereta.
kalau kereta tu tak tinted full, tak payah la nak menggali.


4. Dapat MC 5 hari sebab sakit mate pon sampai nal kene upload kt utube. Mental ke? Mohon undur diri.
taknak cakap lelebih. kang kene ugut bunuh.

lagi pasal perempuan KLIK SINI

p/s : mohon jadi gadis yang sopan:) . entry ini juga ditujukan kepada lelaki.


kredit : tabekpuang

20 comments:

najihahfara on September 3, 2012 at 8:54 PM said...

gila x senonoh.
ok perempuan cmtu reject awal2.

Maria Menado~ on September 3, 2012 at 9:25 PM said...

haha. ye ye.. saya akan try jadi gadis sopan..

Namee Roslan on September 3, 2012 at 9:26 PM said...

woi..mana ada ! haha. kau lah tu yang macam tu. heh

hana on September 3, 2012 at 10:16 PM said...

hahahha
teruk btol pompuan cmtu..

Rara Nasiha on September 3, 2012 at 10:37 PM said...

lelaki pun sama je tak senonoh jugak. lagi2 part korek hidung dengan garu garu. :P

Sunah Sakura on September 3, 2012 at 11:13 PM said...

lorhhh...tu je ke naz? nak la lagi..hahaha

Ana Farhana on September 4, 2012 at 12:12 AM said...

nseb bkn org sniee hihii

♥ Nana BamBam ♥ on September 4, 2012 at 1:04 AM said...

memang huduh perangai la..buat kat bilik sendiri sudah...haha

yang nak cuba brg peribadi tu kat fitting room kan hade..ishhhh.

syud on September 4, 2012 at 9:25 AM said...

hahhaha.. mat salleh semua tuuu. xder malaysiann...

DekNie on September 4, 2012 at 9:34 AM said...

huh... tak senonoh... memalukan kaum je la...

Fasihah Supian on September 4, 2012 at 9:55 AM said...

hahaha boleh pulak........

SURIA AMANDA on September 4, 2012 at 12:02 PM said...

sib baik akak x macam semua berikut...huhu...

Dilla Ady on September 4, 2012 at 12:33 PM said...

elehhhh..mane adeeeeee...lelaki perangai lagi huduh tawwww...muahahahahah...

tiafazunia on September 4, 2012 at 4:23 PM said...

hahahaha! nak buat cemana. bukan semua perempuan camniii. ada lah kot segelintirrr.

Pika Tajima on September 4, 2012 at 8:43 PM said...

dah lama tak jejak sini..cin giler la layout ngan header baru..tergamam kejap..hihi

Ain Dzaya on September 6, 2012 at 12:05 AM said...

slekom, ain seorang yang lemah lembut dan sopan santunn :">
tumpang lalu, mekasih!

Yousof on September 6, 2012 at 11:31 AM said...

Luar comel tak bermakna perangai pun comel.

Aku baru je nampak perempuan korek hidung sambil pandang kitaorang. SELEKEH gilak!

MIMIE AIZA on September 7, 2012 at 10:52 PM said...

pendedahan berani.. bunuh kang..

♥♥szumika sakni♥♥ on September 8, 2012 at 10:02 AM said...

HAHAHHA.....mang da jgk cm ni..nkk jd popular pd thp yg murah huhuh

Mrs AF ♥ on September 9, 2012 at 12:34 AM said...

haha lawak post ni :D

 

Designed by #