Wednesday, September 5, 2012

Jilake ape "Oppa Gangnam Style"

Satu dua minggu ni, asal guwa bukak fesbuk je "oppa gangnam style"
18 kali bukak fesbuk, 18 kali lah "oppa gangnam style"
fenomena.
bebudak obses gile. semua nak di gangnam style.



Akibat terpengaruh, guwa macam terexited nak follow. jiwa remaja beb.
guwa try search, bukak video bebudak ni post.
83 kali jugak la guwa tgk.
like shit.
ape bende ntah bebudak ni
seriusly, first time guwa tgk video tu, guwa ckp "sampah"
kali kedua "sampah"
kali ketiga "mohon jumpe ape yang best"
sampai la kali ke 83. guwa gagal jumpe ape yang best sangat sampai bebudak boleh terfollow dan post kat fesbuk setiap 17 minit sekali.

Sebab guwa dah tua sangat ke?
ke bebudak ni yang tak dapat menilai?
sampai bende bodo camni pon dilayan.
dah, mohon jangan jadik sengal layan gangnam style.
Kalau nak terpengaruh pon biala yang awesome punye bende.
dah. mohon cari bende lain.
doggie style takpe.
gangbang lagi bagus <--sape paham ni die bukan budak baik.

patik minta diri dulu
selamat merdeka.
luv u all

p/s : kepada matlutfi90 mohon buat postmorterm.vlog yang baru kurang kaw lawak die. thanks




29 comments:

[k]o{q}i[n] on September 5, 2012 at 12:06 AM said...

nonsense la bnda alah ni.. annoying

LelakiSemalam on September 5, 2012 at 12:12 AM said...

biasala benda pelik yang aneh...;)

najihahfara on September 5, 2012 at 12:17 AM said...

dan bila aku tengok aku rasa 'jijiknya'

♥ Nana BamBam ♥ on September 5, 2012 at 12:25 AM said...

yang terikut ikut tu dalam tengkorak dia kosong . . sebab tu jadi cenggitu..

kekee

haz on September 5, 2012 at 1:12 AM said...

sgt menular dh wabak ni. mcm2 parody dh kluar. nmpk tersgtla tidk sopan tiru trian psy ni. haihh.. =.='

misz sheyla on September 5, 2012 at 7:42 AM said...

tengok video tu kitorang gelak aje sebab tarian die kelakar... cam org 3 suku...tapi xde lak smpai nak post kat fb bagai...nak tengok byk2 kali...nak tiru lagi la tak mungkin...ape yg fenomena sgt..tak kuasa

MizzTina on September 5, 2012 at 8:35 AM said...

aku benci tgk vid tu..

melati said...

erm.. setuju.. x paham apa yg best sangat smpai nk jadi fenomena.. tp nowdays ramai (bukan semua) suka sangat terikut2 ngan something yg x bg aper2 faedah pun.. sigh....

Maria Menado~ on September 5, 2012 at 10:14 AM said...

biasalah. benda pelik kan selalu jadi fenomena. macam lady gaga. tak tahu la kenapa~~

dee on September 5, 2012 at 10:35 AM said...

biasa je. hahaha.. culture dia camtu. hallyu :)

gadishebat. on September 5, 2012 at 12:31 PM said...

lagi takleh blah,kat radio pun ada lagu oppa gangnam tu.mengarut.

Cik Eka on September 5, 2012 at 1:07 PM said...

hehehehe..

samalah..tak reti langsung nak faham amenda yang diuar2kan ni...

Dilla Ady on September 5, 2012 at 6:02 PM said...

tgk tak yg die duet ngan pompuan tu? mcm doraemon pun ade suara pompuan tu....terus jadi tak lawak lagi da video tu..

Haris Khairuddin on September 5, 2012 at 8:21 PM said...

kalau bebudak xpe la lagi terpengaruh menatang alah tu...tapi kalau sampai tahap bapak budak pon boleh terpengaruh, tu apa kes tu..?? hoho.

Ain Dzaya on September 6, 2012 at 12:00 AM said...

baru lah up bang~
remaja baru nak up perlukan banyak pendedahan..baru kool..bhahaha

Hansyirah Takezur on September 6, 2012 at 2:38 AM said...

siap nak parodi bagai guna nie. aku pon dak paham asal smpai jd camtu.

Miss PIJAOSIX on September 6, 2012 at 8:35 AM said...

Salam,,,

aku lka baru tahu last week. Ape bende la nih? Yang gile dgn gangnam ni biasa budak2 jerk..tapi lebih pada layan untuk suke2 je nih...

*lame2 tengok macam nak ganyang tukang nyanyi nih...

Yousof on September 6, 2012 at 11:32 AM said...

Bagi aku lagu dia boleh laa..
Aku suka suasana gangnam raya ;D

Eazy Izzuddin on September 6, 2012 at 6:20 PM said...

baru tahu pasal mende ni
almaklumlah org busy kerja
xD

Lyla Ibrahim on September 6, 2012 at 8:17 PM said...

The only thing I love about this whole thing is the Super Kampung Style parody from FlyFM (except that dance). Other than that... *whatever*

♥Miss Yaanaako♥ on September 6, 2012 at 8:19 PM said...

saya faham apa itu "gangbang" . saya tau pakcik engineer hencem lagi baik hati ni mesti "gangbang" jugak kan ;)

Syazwan Che Deraman on September 6, 2012 at 9:33 PM said...

search la JAV.
Kimochiii..
hahahhaha.

suruh matlutfi buat oppa gangpang style.

JungRara on September 7, 2012 at 10:31 PM said...

x ambik port sangat lagu gangnam style ni..huhu...still,respect je la minat orang.

♥♥szumika sakni♥♥ on September 8, 2012 at 9:49 AM said...

ingtkn slma ni sy sorg jer rsakan bnda ni pelik...xfhm la npa bole popular...bla tgk org kta lawak n best...tang mna best nth la....jiwa remaja kot...

uncHa on September 8, 2012 at 12:42 PM said...

hehe suka lagu ni :) terima kasih ye

uncHa on September 8, 2012 at 12:42 PM said...

hehe suka lagu ni :) terima kasih ye

Novelgurl on September 8, 2012 at 12:56 PM said...

lngsng x prnh tgk..nsib baik dh deactivated fb.rmai kata jgn tgk..so x tgk la..hohoo.nmpk sgt mcm teruk je benda tu.

Shawn Razaleigh on September 8, 2012 at 10:07 PM said...

viral viral. awrr

najihah sahami on September 17, 2012 at 11:13 AM said...

kalau naz yg buat tarian tu mesti awesome naz. haha...try lah..:P

 

Designed by #