Tuesday, July 10, 2012

Semua orang pon suka seks

seriusly,
jilat ice cream cornetto rm2.20 depan perempuan is gangguan sexsual
Makan hotdog takpon pisang tanduk depan lelaki pon gangguan seksual


tu semua tahu.
tapi,
yang ni seksual tak?
pegi KFC, kat kaunter, depan cashier pompuan yang cun,
"dik, abang nak dada ye dik" sambil memandang ke arah dada dengan muka stim


tu satu hal.
dekat blog, paper, magazine , tayang iklan besarkan te**k, panjangkan itu, rapatkan yang ini, tahan lama sampai patah pinggang
tu kire seksual ke tak?


iklan sabun lux tayang pangkal te**k, iklan nivea tayang ketiak putih melepak, betis putih licin takde bulu.iklan kotex tanyang shot baahagian punggung
ini?bukan seksual?


filem.ongbak rindueww.main gesel-gesel, tu bukan seksual?padahal kajian menunjukkan 95.78% penonton stim mase tengok babak tu." tapi Alhamdulillah,saya berjaya melakonkan adegan tu" - kate inner shine je


motif?aku rase semua tu seksual.tapi yelah, malaysia kan dah maju.hanya yang perfikiran kolot je yang nak marah2 or sibuk2. proud to be malaysian!yeay. rakyat malaysia mula kearah sukekan seks

takda sapa bantah pon kan? semua redha je kan. jangan tanya la kenapa kalau tsunami sampai kat malaysia


p/s : entry ni?seksual ke tak?

21 comments:

♥Miss Yaanaako♥ on July 9, 2012 at 10:44 PM said...

malaysian semakin hilang adab ketimuran. sekarang dah agak kebaratan . hurmmmm.

eyjalukman on July 9, 2012 at 10:58 PM said...

skrg ni sume kt tv pn nk ke arah tu Y___Y

tp tk thu plak mkn aiskrim mkn pisang kira gangguan . huhu

nita on July 9, 2012 at 11:44 PM said...

betul2! Supp0rt sngat2 entry nihh.. Memang betul ap yg dikatekan anda .. Rakyat malaysie skrg m0stly da terikut ikut dgn lifestyle barat.. Perkare2 sebegitu dianggap remeh.. Padahal, perkara tersebut boleh mendatangkan pelbagai kesan negatif trutamanya kpd remaja2 skrg.. Tapi, pd siape kte nak salahkan ? Pelakon2 yg mlakonkan aksi tersebut ? Or producer yg mengarahkn plakonnye berbuat sdemikian ? Atau parents yg kurg beri perhatian ?? Kelak, masing2 just akan saling tuding jari ntare satu sme lain dan msalah pun takkan selesai.. Its a norma.. People's behaviour.. Sory..just nak mluahkn rase je.. Hehe..

♥ Nana BamBam ♥ on July 9, 2012 at 11:49 PM said...

sebab tu orang melayu kene 'sedar' !

Biar buta mata, asal jangan buta agama !

Sheeda Minhaj on July 10, 2012 at 12:14 AM said...

takot gler tang bab tsunami tu

cendol on July 10, 2012 at 1:08 AM said...

i like this entry! LOL
haha btol la ape yg kamu ckp..tapi gangguan seksual mcm ice cream,pisang or hotdog tu takde mende pn sbnrnye bgantung pd pemikirn org la..
yg ombak rindu tu mmg lah!
tak sesuai ditonton kanak2.pengaruh buruk.even unmarried pn tak sesuai agaknye tp aq dah tertengok :p
heheh

Fyfy Liew on July 10, 2012 at 1:14 AM said...

Entry yang sangat licik! Haha.

kay_are on July 10, 2012 at 9:03 AM said...

dalam makne nye entri ni.. tapi setuju!

dee on July 10, 2012 at 10:07 AM said...

gangguann!!! wahaha

SURIA AMANDA on July 10, 2012 at 10:22 AM said...

erk...seksual la kot..yer la..semua berbentuk seksual..kalau x sapa nak beli benda2 tu semua..market strategy tuh..

miss fatihah on July 10, 2012 at 10:26 AM said...

bahaha style weh. well said!

Rozuan Ismail on July 10, 2012 at 2:24 PM said...

semua tu gangguan seksual tanpa kita perasan

Hansyirah Takezur on July 10, 2012 at 2:29 PM said...

agreed. kebaratan banyak lor.
barat pon nk wat filem ala2 timur.

Elysa Sofia on July 10, 2012 at 3:51 PM said...

setuju. iklan tu kalau bebudak tengok,pastu dia tanya tu apa,malu nak jawab >,< ya betul.jangan tanya.jangan.

cik najihah on July 10, 2012 at 4:24 PM said...

sangat betul walaupun aku agak malu membacanya huhu

Haris Khairuddin on July 10, 2012 at 11:20 PM said...

entri ni sangat seksual.. haha.

*bila maksiat dianggap perkara biasa.

Eca Dwinky Asha on July 11, 2012 at 2:27 PM said...

agak2 seksualnya...hehehe :)

Syazwan Che Deraman on July 12, 2012 at 11:15 PM said...

tetek ke tekak?.

konpius.

cik bunga on July 15, 2012 at 9:24 AM said...

ye, betul sgt.. sampai rasa skrg nak sekat anak2 tgk tv. x bermoral esp org yg melakonkan/model gambar tersebut. sungguh rendah moral mereka..

mynameismy on July 19, 2012 at 3:44 PM said...

nak wat camno akhir zaman...:(

Ain Dzaya on September 6, 2012 at 12:22 AM said...

its mean..negara malaysia je membangun tetapi mentaliti tahap 3..

 

Designed by #