Wednesday, March 14, 2012

wW : Wanita Malaysia Tak Puas Seks



"lemah giler lelaki malaysia"

"eh?ke pompuan malaysia yang ekstrim sangat" - Adik guwa yang baru dajah 6 mengemukakan pandangan

banyak2kan la bace harian metro.bahagian pakar sakit tuan dan puan.

err,patutlah entry melucah kt terbangtinggitinggi banyak pompuan yang komen. har har

p/s : jatuh imej dan kegagahan lelaki malaysia.

13 comments:

Nafisah Ruslan on March 13, 2012 at 10:52 PM said...

macam2 metro ni :)
tapi betul ke ni?

izfanora on March 13, 2012 at 10:54 PM said...

risau ke jadi lelaki malaysia? hihi..

umie naziera on March 13, 2012 at 10:54 PM said...

haha,sngguh xmenahan punya storyy

cik faye on March 13, 2012 at 11:23 PM said...

lelaki Malaysia banyak yg ego kot? sebab tu jugak byk iklan2 ubat kuat berbanding nak pergi jumpa decent doktor sakit tuan...just my 2 cent :-)

hana on March 14, 2012 at 12:57 AM said...

hahaha..
gelak je..
x mampu nk komen..

Rozuan Ismail on March 14, 2012 at 1:44 AM said...

tak semua kot.mungkin segelintir.dan apakah merokok punca lelaki lemah syahwat?

misz aisya on March 14, 2012 at 8:13 AM said...

ewww! mcm xde citer laen nak tunjuk..METRO mmg suke publisiti ni...

kahwin sbb nafsu mmglah timbul mcm2 hal.

ir yien 9897 on March 14, 2012 at 11:31 AM said...

hahaha
mujur sy tak pernah comment kat blog mejah..
tapi jadi silent reader jerk..he3x :)

butterfly on March 14, 2012 at 12:18 PM said...

tak terkata...

belum kahwin..

:)

SURIA AMANDA on March 14, 2012 at 4:00 PM said...

lelaki malaysia kurang ekstrim kot..hahahahaha....

EZAN IDMA on March 14, 2012 at 4:20 PM said...

kahkah, belum tau puas ke tak

Anonymous said...

pilih ja lelaki indonesia ganteng n kuat,,,,, lelaki malingsial mang pemalas,,,kontol nya pun ikut malas,,,,

Anonymous said...

Gla seks korg perempuan.. kalau mo sgt men guna timun la..

 

Designed by #