Tuesday, March 6, 2012

Serius tahi : Masukkan zakar ke buah zakar?



seriusly,guwa insan yang innocent.
kali terakhir guwa belajar pasal sistem peranakan manusia mase form 4, chapter 2.kalau tak silap.
serius eh?kene masukkan buah zakar ker?
insan yang dah kahwin boleh tolong xplain? guwa da nak kawin ni, kang salah kang susah.hehe

p/s : pedulik ape korang da pernah bace, ramai lagi yang tak pernah bace. peace!

10 comments:

[k]o{q}i[n] on March 6, 2012 at 6:05 PM said...

hahaha...dia slh soalan la tu

mOoN on March 6, 2012 at 6:21 PM said...

errrrr... ai yg dah kawen pun blurr jap..

NiGhTiNaNgLe_FARA on March 6, 2012 at 7:30 PM said...

lol!!

kalau kau innocent, aku pun innocent gak la..

izfanora on March 6, 2012 at 8:30 PM said...

sangat mengerikan untuk bakal pengantin.. :(

_________________________
I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://s.exps.me

Nordin on March 6, 2012 at 8:44 PM said...

salah penggunaan ayat tu. sepatutnya batang zakar. buah zakar yang dua bijik tu.

cik miera on March 6, 2012 at 9:27 PM said...

aku xpernah baca... dan skrg aku rasa pelik dengan ayat itu.haha

kay_are on March 6, 2012 at 10:50 PM said...

tak pernah lak aku tau camtu care nye.. orang yang post berita ni betul ke tak?

chemay on March 7, 2012 at 5:33 AM said...

pffftttt

ryhan ann on March 9, 2012 at 9:21 AM said...

kelakar tul citer nih, first time baca rasa cam nk ketawa guling2..kang mr.hubby kata gile plak..org yg bertanyakan soklan nih tgh kompius kot??

mizzkechique on March 9, 2012 at 11:16 AM said...

serba salah nk komen.. tp boleh ke masukkan?? hahahhaha

 

Designed by #