Monday, March 5, 2012

Serius Tahi : Borang bawak keluar anak dara

Seriusly guwa tengok, bebudak zaman sekarang da teruk. umur baru 12 tahun da gatal nak bercium. umur 13 tahun da start main toreh2 name pakwe kat tangan. yang umur 20 takyah cerita la. hancur.

Oleh sebab itu (penanda wacana), guwa dengan kerjasama persatuan ibu bapa dan guru mithali telah mewujudkan satu borang sekiranya anak we all nak di bawak date. berikut adalah draft akhir borang tersebut :

semuga dengan wujudnya inisiatif seperti ini gejala dating, cium mulut depan KLCC dan banyak lagi kegiatan meruntuhkan moral manusia dapat diminimakan.

sekian, dilaporkan

p/s : tajuk cam blog serius.

12 comments:

si ngokngek on March 5, 2012 at 4:13 PM said...

haha,lepas nie aku nak buka kedai photostat lah..err

umie naziera on March 5, 2012 at 4:22 PM said...

ahhh,sudaaaahh!habislaa klau nk kluar date cenggini.. :P

✿ pink velvet ✿ on March 5, 2012 at 4:47 PM said...

mesti lepas ni kaum adam tkot kalau kene isi borang ni sebab dah mcm borang nikah pon ade, hahaha~~

Fakrul Naim on March 5, 2012 at 6:14 PM said...

sgt bagus!! lpas isi form adaa exam plak..aha

ipa faiza~ on March 5, 2012 at 6:32 PM said...

dah mcm borang nk apply keje.

*tapi tgan toreh2 tu mmg selekeh. ramaai pulak tu anak murid aku wat.

bongok kan diorang~

cik najihah on March 5, 2012 at 8:34 PM said...

kalau lah wujud

Rozuan Ismail on March 5, 2012 at 10:32 PM said...

fikir byk kali nk g dating ke x kan

hana on March 6, 2012 at 12:44 AM said...

mmg terbaik.
x berani nak bwk anak dara sesuka hati...

EZAN IDMA on March 6, 2012 at 8:43 AM said...

hahahah boleh digunapakai

fiza on March 6, 2012 at 3:43 PM said...

terbaeekk..haha

NiGhTiNaNgLe_FARA on March 6, 2012 at 7:31 PM said...

kasi ayah aku satu..dia mesti suka punya laa..

mizzkechique on March 9, 2012 at 11:18 AM said...

klu wujud btl, kan elok..

 

Designed by #