Tuesday, February 7, 2012

Kutipan Adnan Sempit 2 | terkini

Siapa dah tengok Filem Andan Sempit 2?? Guwa dengar Kutipan Filem
Adnan Sempit 2 sekarang telah mencecah RM 6.5juta. serius 6.5 juta?dem!
Berikut adelah pantun dari David Teo

Sudah pecah punggung hali ini,
Adnan Sempit 2 nama diberi,
12 hari kutipan 6.5 juta,
terima kasih daun keladi,
harap sokong lagi
ulasan guwa :
Pertamanya, david teo kene banyak blaja lagi. blaja pantun.wakaka
Macam mane ntah cerite camni boleh dapat sampai 6 juta. serius kurang best. maybe sebab impak dari filem yang first kot. tapi serius, 140 minit tayangan, 5 minit je guwa gelak. shit. rugi 14 ringgit.
Kamon la, kepada semua penerbit filem, if nak buat sambungan, sampai 10 part sekalipon, jangan buat ala-ala sampah. serius buat la. kasi lawak baru.jangan pakai lame punye lawak. sedih!
akhir sekali, shahiezy sam je yang guwa rase berjaya menghidupkan filem ni, kalau tak, minit ke 15 guwa da keluar panggung. Wawa, along ngan intan ladyana? out. something wrong somewhere
Sinopsis Adnan Sempit 2

Kisah mengenai hubungan ADNAN dan NADIA selepas berjaya mengharungi pelbagai rintagan dan halangan dalam menjayakan hubungan mereka. Ayah Nadia, DATUK ISNIN tidak merestui hubungan mereka dan meletakkan syarat yang mana dalam masa 30 hari, Adnan haruslah boleh bertutur dalam bahasa Ingeris dan merubah penampilan dirinya. Adnan yang mengalami kesusahan untuk berubah meminta bantuan BOBBY untuk mengajar dan mengubahnya. Bobby selaku kawan baik Adnan sanggup menolong Adnan.

Hubungan diantara Bobby dan WAWA juga mengalami masalah yang mana Wawa mula merasakan yang Bobby langsung tidak berubah dantidak berusaha demi hubungan mereka. Perkara yang sama berlaku kepada Adnan dan Nadia. Datuk Isnin cuba untuk mensabotaj usaha Adnan untuk berubah dengan menghantar FENDI, sepupu Nadia untuk menggoda Adnan dan membuat Nadia merasa sangsi dengan kejantanan Adnan. Rancangan Datuk Isnin berjaya dan Nadia mula menjauhkan diri daripada Adnan. Adakah Adnan dan Nadia akan bersatu? Mampukah Wawa dan Bobby mempertahankan cinta mereka? Adakah Adnan mampu bercakap dalam bahasa Inggeris?
p/s : baik punye copy dari blog giler. Maap pakai entry SEO.duit gaji bulan ni da abes beli kasut baru.

2 comments:

[k]o{q}i[n] on March 7, 2012 at 9:30 AM said...

hahaha... aku dh lme x tgk wyg.. so, tggu download je kuar.. xde la melayang 14 hengget aku :p

Ujang Hensem on March 7, 2012 at 9:40 AM said...

JILAKA copy..hahahah

 

Designed by #