Monday, March 12, 2012

Komen jenis bodoh kt utube

Guwa tengok video klangit tadi kat utube
lagu sesal mendua.takdela best mane. biase je pon
tetibe mate guwa dapat menangkap satu due komen yang agak cilake bunyinye

"sape yang dislike tu cacat pendengaran"

"yang dislike tu tak tau menilai music"

banyak lagi la komen jenis bodoh macam tu kat utube.bukan kt video klangit tu aje.

wah, macam gud pulak.
ko hingat semua orang suke lagu justin bieber.
ko hingat semua suke lagu superjunior.
ko hingat semua suke lagu taylor swift.

Taste orang lain2 brader.bukan semua nak same macam lu.
Untuk penaip komen tu,
Jom la kite kongsi awek reramai.kang klu awek guwa tak same cam lu lu kate guwa bute pulak kan?kan?

p/s :tapi yang pasti,yang taip komen gitu mesti jenis budak tak pegi skolah. ape adehal.

16 comments:

nur amalina athman on March 11, 2012 at 11:45 PM said...

betul tuu..maybe org mcm tuu semua lagu dia layan kott-tak ada vc yang dia tak suka.

lisa on March 12, 2012 at 1:00 AM said...

Kdg2 org yg dislike tu just suka2. mana lah kita tahu kan. manusia manusia.

Lydia Miza(Aidyl Azim) on March 12, 2012 at 2:04 AM said...

salam naz..sht?

ahaha..jgn layan komen org camtu.mcm2 jenis komen kita blh jmp .menyakitkan hati je

ShafiqIzwan on March 12, 2012 at 3:20 AM said...

jenis camni takleh trime kalau artis pujaan diorang kene kutuk. haha.

mizzkechique on March 12, 2012 at 9:10 AM said...

komen org berseni namanya tu.. kahkahkah.. nmpk sgt minat penyanyi, bkn lagu.. ehhh??

Ckin Kembaq on March 12, 2012 at 9:37 AM said...

pandangan manusia takkan pernah sama...

umie naziera on March 12, 2012 at 10:13 AM said...

suka tngok superjunior menariii..walaweeiii

Lizzie Yasmin on March 12, 2012 at 1:03 PM said...

orang cakap lagu najwa latip tue best. Aku kata, mcm tak cukup mencabar. ccc telinga n taste orang tak sama.

Meet Uncle Haire on March 12, 2012 at 1:16 PM said...

biasa lah...semuanya nak jadi keyboard warriorr

Tasha on March 12, 2012 at 2:53 PM said...

haha,tau xpe!

lagu dah x best xkan nak hipokrit lak

ipa faiza~ on March 12, 2012 at 3:04 PM said...

pas tu kan, siap bergaduh sesama diorang sbb komen.

bengong kan.

:D

NiGhTiNaNgLe_FARA on March 12, 2012 at 4:56 PM said...

haha..cam bangang jea..desperate ape..ke tak suka tengok orang dislike..

Hafiza Hafinas on March 12, 2012 at 5:21 PM said...

betul tu.. kena komen camni, kalo ko pakai mata ngan telinga aku mungkin sama la kot pendapat kita...

Cikgu Jaja™ on March 12, 2012 at 10:56 PM said...

hahahahaha..mmg vunguks..

chemay on March 13, 2012 at 4:05 AM said...

orang sekarang celik musikk.
tuh yang komen serupa bijak pandai tuhhh.
pfffttt

fnd on March 13, 2012 at 5:00 PM said...

tak berbaloi sangat baca komen kat utube

 

Designed by #