Friday, March 2, 2012

kenikmatan agung

mase tu guwa form 3.
cikgu tgh mengajar.subjek BM.
ntah macam mane boleh masuk bab kenikmatan.guwa try recall.tapi gagal
Subjek BM time guwa biasenye mengelamun.pk pasal mase depan.impian nak kawin ngan siti nurhaliza

tidak semena-mena :

"nazirul! cube bagi tau kelas,ape yg awak tau pasal nikmat" - cikgu cube menguji murid paling pandai

"nikmat paling agung adalah, saat dam ketika bile kite melepaskan titisan air kencing yang pertama selepas 3jam menahan sambil mengepit didalam kereta yang dipandu oleh ayah kt highway PLUS akibat dari tiada rumah rehat" - jawab guwa tenang.

"pelepek!!" - duster hinggap kt dada guwa yg bidang.

p/s : *bunyi cengkerik*

11 comments:

Diyana Norman on March 1, 2012 at 9:40 PM said...

haha amek kau! kena duster!

Lady Emilya on March 1, 2012 at 9:44 PM said...

peh nikmat!!! kah kah :D

hana on March 1, 2012 at 11:11 PM said...

hahaha..
mmg patut pn kena baling dgn duster...
hahaha

kay_are on March 2, 2012 at 7:57 AM said...

aku baru je rase pengalaman tu tadi.. tambah2 bile jalan tu banyak traffic light and time tu gak sume nak merah.. damn!!

nadey on March 2, 2012 at 8:35 AM said...

hahahahahahahahha mmg patot kene hahahahah

lame aku xsinggah blog ko :) tah ko ingt aku ke x

izfanora on March 2, 2012 at 8:37 AM said...

hahaha.. jwpn spontan yg sgt jujur.. :P

umie naziera on March 2, 2012 at 9:19 AM said...

patutnya cikgu tu angkat kerusi trosss,,wawawawa

mizzkechique on March 2, 2012 at 10:04 AM said...

kahkahkah.. sengal la.. tp, mcm tipu je jwb gitu..

c.i.k b.i.t.t.e.r.s.w.e.e.t on March 2, 2012 at 11:39 AM said...

Hahaha...sy suka baca blog ni,selalu bikin saya gelak sendiri.Keep on blogging!

SURIA AMANDA on March 2, 2012 at 3:43 PM said...

wakakakaakakka...amik kau..jwpan sikit nyer penuh ngan imaginasi..

Eera Shera on March 2, 2012 at 10:59 PM said...

dasat jwpn tu haha

 

Designed by #