Tuesday, March 20, 2012

Jenis Gadis Yang Cilake

gambar : KLIK untuk tumbesaran

Ni salah satu manusia yang cilake. annoying .
Jenis kalau ade depan mate guwa memang guwa sebat habis-habis
tapi guwa taknak cakap lebih-lebih. kang dibuatnye die bertaubat dan jadi lebih baik dari we all sume,sape nak taukan.
bak kate orang bijak pandai.jangan benci si pelaku dosa. benci dosa yang dilakukan. hee


p/s : bukan gadis je,jantan pon ade.tapi yang buat jenis macam ni ramai gadis la. peace

29 comments:

cik najihah on March 20, 2012 at 12:34 AM said...

statement gile membunuh..bikin mau bako je haha

Belalang Hijau on March 20, 2012 at 12:44 AM said...

kiranya antara 2 darjat la ni? nak kawan kena sama taraf... rosak akhlak cam dia jugak... hampeh...

Meet Uncle Haire on March 20, 2012 at 1:20 AM said...

bapak sentap ayat dy..hahaha

hana on March 20, 2012 at 2:11 AM said...

haha..
minah tu bajet hot habes..
nak kene kunyah hidup2 tu..
haha

Tasha on March 20, 2012 at 2:28 AM said...

tention seeker habes ni...hott la sngt

Cikgu Jaja™ on March 20, 2012 at 3:32 AM said...

ha a la..cilake..

Anonymous said...

tak baik cakap orang cilake, dah tengok status yang kemudian punya? Ni ha, dah start berhijrah sikit2, kadang2 orang yang kita keji, yang kita kutuk tu satu hari nanti agaknya boleh jadi lebih alim dari kita, saya ada sorang kawan dari ajar tgk porn, sekarang dah tahap ustaz, segan pulak saya.

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/423821_373468549352281_114016628630809_1172249_873279061_n.jpg

Raden on March 20, 2012 at 7:34 AM said...

alamak aii..mental betul la budak tu. geramnye

mizzkechique on March 20, 2012 at 8:16 AM said...

howt giler post dia tu..

Aya Ariel on March 20, 2012 at 8:37 AM said...

ha'ahh..
tu lah..aku pun rasa nak pelempang laju2 kat budak bajet hot nih..buleh jalan laa..sila hot sesame kamu di neraka sana..ops~~

Umie Naziera on March 20, 2012 at 9:18 AM said...

*malusebabsayapongadistapisayatakbuatmacamtu*

Mr feckry on March 20, 2012 at 9:37 AM said...

doakan yang terbaik untk die

nadey on March 20, 2012 at 9:52 AM said...

macam hot sangat!!!!!!!!!!!!!!! arghhhhhh

najihah sahami on March 20, 2012 at 9:57 AM said...

manusia macam ni di mana2 sebenarnya. cuma antara dia berani nak sound open2 atau tak je. xpelah..semoga dia sedarr kesalahan dia.

Innanie | Ariffin on March 20, 2012 at 10:49 AM said...

kehkehkeh. sian, hot stuff tapi takde otak!

cik violet on March 20, 2012 at 1:58 PM said...

ni sengal punya perempuan..huhu

kinn on March 20, 2012 at 2:28 PM said...

memang cilake pompuan tu. kutuk pulak orang pakai tudung. grr.


http://sakinahabdul.blogspot.com/2012/03/10-cara-penjagaan-kanta-lekap.html

ir yien 9897 on March 20, 2012 at 2:29 PM said...

suka ayat nie :)

jangan benci si pelaku dosa. benci dosa yang dilakukan :)

SURIA AMANDA on March 20, 2012 at 2:31 PM said...

cilakenya dia...kalau akak nyer kawan ni....akak dah ludah dia dah...cilake sungguh...

Cik Bulat on March 20, 2012 at 2:54 PM said...

ai ai ai ! ni shilake ke bangenggg! aiii.. bongok sgguh.. sabor je la manusia hok gituh, terajang ke longkang sedap ahh !

merahitujambu on March 20, 2012 at 3:15 PM said...

napa la suka aibkan diri di fb

Anonymous said...

hidup ini hanyalah sekali maka gunakanlah dengan sebaik2nya kerana dengan hanya yang sekali ni saja da cuku daripada cukup..
http://nizsaadrian.blogspot.com/

hud aikara on March 20, 2012 at 9:32 PM said...

what? aku tahu memang ada org cam gini..tapi bila ada yg terangan papar perangai sebenar, memang aku tak terkata!wow memang sangat2 tak matang!

phreak-id on March 21, 2012 at 2:32 AM said...

Sengal tahap babun.. Kasi reveal nama dia! Baru dia tahu langit tu tinggi atau rendah. Hehe


Terbaru >Korean Drama Download - Salaryman Cho Han Ji >Movie Review - Bunohan >Bila Terkandas Pada Waktu Berbuka

eiffel on March 21, 2012 at 11:09 AM said...

alololo...dapat apa klo kawan dgn hok setap?

ckp mcm xpk je.nmpk sgt ler dia tu bebudak.entah hapa2

EZAN IDMA on March 21, 2012 at 12:16 PM said...

eh bangangnya pompuan cmni. *emo2

MIMIE AIZA on March 21, 2012 at 9:20 PM said...

hottttt la sgttt.. heh

Cik Yatt on March 22, 2012 at 2:46 AM said...

1 day...die akan tarik balik kate2 die tu..

AlyNn NyzAa on March 26, 2012 at 11:32 AM said...

erk? ad ea org cmni? so far xprnh jmpa...hrp xkn jumpa org cmni...nauzubillah..~

 

Designed by #