Wednesday, January 4, 2012

jenis manusia yang wadefak : cakap nak A

Cakap nak A je

Satu malam, guwa borak2 dengan adik-adik guwa
Cerita pasal justin bieber
Ntah macam mane terborak pasal jenis manusia yg we all anti

*****

"ko bang?manusia yg macam mane yg ko benci?" - soal adik no.3 guwa yang taklah hemsem mane pon

"banyak dow,tapi aku paling menyampah dengan org yang cakap nak A je. Serabut dow otak kalau ade member jenis camtu"

"oooooooooooo" - balas si no.3 dengan memek muke buat2 paham

"oooooooo plak, ko ni tau x ape maknenye cakap nak "A" je tu? - soal guwa balik bile tgk muke die bekerut

"taula,aku bukan bodoh sangat"

"cube ko cakap sikit kt abg ko ni ape tu cakap nak "A" je"

"bukan susah. Tgk ni , "AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA" "

"pang!!!!!" - bunyi pelempang guwa yang hinggap tepat muke beliau

****

Maksud cakap nak "A" je :

Mengikut kamus dewan makan, golongan cakap nak "A" ni adelah golongan manusia yang bile bercakap suke mengagungkan diri sendiri,jenis taknak kalah bile bercerite, cerite lebat. Konon semua bende dalam dunia ni die tau. Jenis yang org lain takkan betol.tiada yang betol melainkan die.

Shit kan golongan ni?

p/s : guwa jenis yang cakap nak "B" je

30 comments:

Ujang9897 on January 3, 2012 at 10:51 PM said...

dalam malaysia ni..kalau kau nk tahu...,aku la orang yg paling hensem.. sampai heliza dan lisa surihani terpikat..




A tak aku

UNA budak BAEQ on January 3, 2012 at 10:52 PM said...

aku suka orang jenis ada optional , subjektif kiranya . mueehehehe tapi A pon perlu jugak org kata ada pendirian. haha

*eh mohon klik blog gua ada problem tak ? baru tukar url T___T

seha on January 3, 2012 at 10:55 PM said...

mesti lh nk A kn.. tinggi la skit nek pointer tuh,,ngee~

cerkLeng on January 3, 2012 at 11:31 PM said...

TAK PAHAM !

Puan Besar Shag Yahaya on January 4, 2012 at 12:51 AM said...

Wa pun tak suka puak A ni. Puih~ HAHA

FatihaNur on January 4, 2012 at 1:33 AM said...

salam singgah..erm..seyes ke adik tu kena pelempang??? hehe ape reaksi dia?? kehkeh

hana on January 4, 2012 at 4:11 AM said...

manusia yg jenis A tu mmg sungguh menjengkelkan..
x leh nak terima teguran dan kekurangn..
semua die je gmpak..
nyampah..

Ckin Kembaq on January 4, 2012 at 9:20 AM said...

camtu pun ada? mestilah ada..manusia kan terdiri daripada pelbagai jenis golongan.. ^_^

eqhaZIN on January 4, 2012 at 9:36 AM said...

HAHA.
xley blah. besela tu cter lebat.
kdg2 aah kan aje !
*bkn hipokrit tp menjaga hati :D hehehe

ayuni rosli on January 4, 2012 at 11:02 AM said...

A ni irritating, kan.

kalau B, 'Baikkkkkk'. haha

Cik Muda on January 4, 2012 at 11:12 AM said...

cerita nak up jewwwww...........~ camtu kew??

Juno on January 4, 2012 at 1:50 PM said...

gua cakap takdelah nak lebat sangat.
tapi ada la jugak dalam lingkungan B+ macam tu.

up sikit dari lu.

snadilaa on January 4, 2012 at 3:08 PM said...

ahahahah kejam dohh abang main lempang adik . AHAHHA

TiTi on January 4, 2012 at 5:54 PM said...

hahaha tak pasal2 kene pelempang, B for Baran - oops lariii!!! :D

محمد رازيق on January 5, 2012 at 2:23 AM said...

hehe.. aku tak sure aku ckp jenis apa.. haha..jnic C kot. haha

EZAN IDMA on January 5, 2012 at 4:12 PM said...

hahha kesian adek kene penampar

miss inna on January 5, 2012 at 6:28 PM said...

kena tahan sabar jg dgn golongan org mcm tu..so, jenis B tu pula, mcm na orgnya?

Penggemar Coklat on January 6, 2012 at 10:29 AM said...

org jenis AAAAAAAAAAAAAAAAA..lol

sian na lempang..hahaha

Adylia Qarissa on January 6, 2012 at 12:48 PM said...

B untuk aper?? blue ker?? hahahaaa

mynameismy on January 6, 2012 at 3:20 PM said...

org jenis mcm ni cakap kompang... cakap je lebih tapi habuk pn tarakkkk

zuhaida on January 6, 2012 at 3:42 PM said...

aku jenis nak "C" je. boleh? haha.

~Nana BamBam~ on January 7, 2012 at 4:31 AM said...

ape barang A...

haha

FIFIEY LYCHEE MARATION on January 7, 2012 at 9:59 AM said...

ckp suam2 kuku je lah. tak perlu gred...haha.

El-Janna on January 7, 2012 at 11:36 PM said...

kenape adek jadik mangsa:(

Anonymous said...

mane JustinBieber nyee?

iqbalhakimi on January 8, 2012 at 4:25 PM said...

gua tak tahu jenis mana ni..keh3..malam ni man u bro..

Titisan Hujan on January 8, 2012 at 7:08 PM said...

jenis B lak cne bro???

♥ MS ♥ on January 9, 2012 at 12:46 PM said...

guwa jenis cakap tak nak apa-apa. HAHAHA. *loser kot orang cenggini, benci pun ade*

SyazwanSarawak on January 10, 2012 at 8:43 AM said...

aku nak cakap A+ je :D :D

MIMIE AIZA on January 14, 2012 at 4:41 AM said...

sy ni bijak dan cantik.. :p

A kotttt

 

Designed by #