Monday, January 9, 2012

entry sampah : mamak dan aku

Guwa suke makan kat kedai mamak.
Sebab?aku suke usha anak mamak sorang tu.muke macam priety zinta
Port mamak yg paling guwa suke lepak namenye as-saleem mamak.
Mamak tu paling fak dengan guwa
sebab?

Aku suke order bende yang bukan2.

Contoh?

1. Teh tarik buih kat tengah
2. Milo ais tapi milo jangan taruk (style baru nak order air kosong)
3. Air batu campur panas


Sekian entry untuk kali ini


p/s : entry apa ini? Macam sampah. Tapi lagi bagus dari entry tayang muke besar2 konon cun kan kan?

23 comments:

ainraus on January 8, 2012 at 10:26 PM said...

saya suka ayat last sekali. okbai, :P

Rozuan Ismail on January 8, 2012 at 10:40 PM said...

haha.milo ais tak letak milo.mmg nak kena maki.kah kah

Eera Shera on January 8, 2012 at 10:48 PM said...

penyabar betul mamak tu..err yg ps tu sarkastik betul haha ;)

missSenget on January 8, 2012 at 10:52 PM said...

sentap laa..


aku baru berniat nk tepek gmbr besar2 ...

Rtp Farra Arisha on January 8, 2012 at 10:53 PM said...

arisha klo makan kat kedai mamak hanya bertujuan untuk makan mee goreng mamak yang enak lagi sedap ckckckck

Ujang9897 on January 8, 2012 at 10:57 PM said...

Fakyu...!!

hana on January 8, 2012 at 11:31 PM said...

saya mmg suka entry sampah..
dari entry tayang muka bajet cun..
entry sampah agi terbaik..
=D

Cik Ungu Kamila on January 8, 2012 at 11:33 PM said...

entri bermotif ni. hahaha xD

yaya_flanella on January 8, 2012 at 11:37 PM said...

tak. lagi bagus entry tayang muka besar2 konon cun kan kan. haha. :D

A retarded kitty on January 8, 2012 at 11:42 PM said...

ayat yang last tu sangat sarkastik

~Nana BamBam~ on January 8, 2012 at 11:54 PM said...

ok..tersentap...

bai!


:D

NiGhTiNaNgLe_FARA on January 9, 2012 at 12:15 AM said...

hakhak...
memang sampah!!

ape mamak tu jawab bile kau order macam tuh??

Puan Besar Shag Yahaya on January 9, 2012 at 12:33 AM said...

HAHA. Betul ke ni ? *angkat kening*

Ckin Kembaq on January 9, 2012 at 9:56 AM said...

cmtu pun ada..he

umie naziera on January 9, 2012 at 11:08 AM said...

nak air bandung xder susu..heheh

♥ MS ♥ on January 9, 2012 at 12:42 PM said...

ais kosong kurang gula,satuuu! HAHA

Nalisa Syahira on January 9, 2012 at 2:32 PM said...

janji bukan sampah masyarakat ,

Cik Ice on January 9, 2012 at 2:57 PM said...

Kelakar bangang jugak r kan part "style baru nak order air kosong" *LIKE*

wannidus on January 9, 2012 at 4:14 PM said...

haha...ayat last buat aku gelak...

EZAN IDMA on January 10, 2012 at 2:53 PM said...

huhuhu mnyirap mmk tu

sailaaf on January 11, 2012 at 2:21 PM said...

kahkah. entri smpah pun. sempoi apa.
preity zinta tu bila la nak kawin kan. dr aku sekolah lg dia tu da top.

Hansyitake~ on January 11, 2012 at 11:30 PM said...

kalo aku jadi mamak, memang pning la nak layan manusia po mu ni.. hoho

✿ pink velvet ✿ on January 12, 2012 at 11:21 AM said...

hahaha~ bole pulak order camtu, confirm pening mamam tu :P

 

Designed by #