Thursday, January 26, 2012

bende bodoh yang melayu buat

Hai


Saya suke tgk video kat tubeawak (dibaca youtube)
Macam2 video saya tengok. best tau
Tapi kan, pelik. ramai sangat orang2 melayu yang suke bergaduh kat komen2 tubeawak.
kt video politik saya tak heran sangat. ni kt video ceramah agama pon nak begaduh
video cinta muka buku pon kene. aik?
Bengap ke hape?


Seriusly,bergaduh main tulis2 komen ni macam orang tade kemaluan (sopannye bahase)
Ape yang dapat pon saya tak tau
kan senang tinggal no phone kat komen tu
jumpe
bertumbuk kat luar.bebetul.baru la ade kemaluan.baru la ade kalah menang
ops,lupe.mungkin mereka punye kemaluan da takleh tegang kot (dibaca mati pucuk)
ini tidak.masing2 nak betol sampai mampos pon tak settle


Malaysia makin maju tapi melayu makin bodoh.(tak semua)


p/s : berentila buat kerje bodoh.

23 comments:

Nazifa on January 26, 2012 at 9:39 PM said...

suke suke suke entry nie :p

Sharif on January 26, 2012 at 9:42 PM said...

Betul

izfanora on January 26, 2012 at 9:43 PM said...

betul tue. kalau rasa tak suka, tak payah lah tengok. pelik lah mereka nie. apa sebenarnya yang dorang nak pun tak tahu.

Ainul Huda on January 26, 2012 at 9:48 PM said...

suke suke suke ^_^ bergaduh tak mendtg kan pape pekdahhh~

erysweetie on January 26, 2012 at 9:49 PM said...

mcm2 peel yang menunjukkan kebodohan diri. haih...

Namee Roslan on January 26, 2012 at 9:56 PM said...

aku pandai sbb tu tak buat macam tu. hihih.

cik najihah on January 26, 2012 at 10:20 PM said...

suke ayat 2nd last.

Cik Ila on January 26, 2012 at 10:27 PM said...

Lps tu org melayu suka sket2 post kt youtube..nyanyi lagu lawak2 or buat aksi lawak sket..pun nak post..

FasiHaH SupiaN on January 26, 2012 at 10:39 PM said...

agak setuju lah bro!

Tasha on January 26, 2012 at 11:44 PM said...

melayu2 bilalah nak hilang layu~~~

Ujang9897 on January 26, 2012 at 11:53 PM said...

bertindak ikut emosi sahaja kan setan masuk.simple

tiqa ramlan on January 27, 2012 at 8:20 AM said...

Jangan salahkan bangsa, salahkan kejatian diri sendiri :)

EZAN IDMA on January 27, 2012 at 10:37 AM said...

pengecut sbb tu brani komen je

hana on January 27, 2012 at 10:49 AM said...

sungguh jujur entry ni...
i like..
=D

Abhamz on January 27, 2012 at 11:52 AM said...

assalam, setuju dgn cadangan tu...

tieha ismail on January 27, 2012 at 12:09 PM said...

org melayu mmg camtu...ada je mende x puas ati...haishhh

Azham Vosovic on January 27, 2012 at 3:39 PM said...

haha. suka bergaduh je keja kan hehehe

Syafiq Ahadin on January 27, 2012 at 4:12 PM said...

tu nama dia bengap!

cik miera on January 27, 2012 at 6:48 PM said...

ada tgk 1 video lagu artis seberang, pasal lagu je, smpai kutuk mengutuk antara m'sia-indon.. bengong..pdhl stkt lagu 'disaatku menyintai dirimu' je..ciss

mira maisara on January 27, 2012 at 8:07 PM said...

apesal ea? org melayu lak tu yg bnyk gado ;(

EvaRieNa on January 30, 2012 at 10:48 PM said...

hahahaha bebbbbb pinjam statement ni utk buat di status ku.. mmg ni #fact

farah izwani on January 31, 2012 at 5:44 PM said...

aku tak bodoh. hoho

.izzati liyana. on February 8, 2012 at 9:19 AM said...

tahu takpe. malukan kaum melayu sahaja.

 

Designed by #