Tuesday, January 31, 2012

100 perkara anoyying : babi di fesbuk

Perkara ke 27 dalam senarai 100 perkara paling annoying dalam buku the most fuking annoying things ever karangam prof nazirul hazwan adelah :

Wall fb joyah binti ngodimon pada 12 mac 2012
In a relationship with ajepar roselan

status :
1.u amat2 membahagiakan I
2.hangat dalam pelukan u sayang
3.hanya kanda yang dinda cintai.selamanya.cinta lebih dari apapun

(status diulang setiap hari)


*****

Wall fb joyah binti ngadimon pada 12 april 2012
Being single
status :

1. Butoh pak keldai hang la jantan laknat
2.sumpah klu tengok muke ko si cilake aku bunoh ko
3.sial lu jantan.pasang betine lain.babi

(status di ulang setiap hari)

****

2 minggu kemudian
di wall joyah binti ngadimon

In relationship Again wif ajepar roselan

Status hati guwa.
babi apekah beliau ni?

Tak ubah ibarat meludah ke langit jatuh kemuke sendiri.pastu lap ngan tangan dijilat pule jari tu.


p/s : entry carutan yang amat banyak.maap.sekdar utk mendatangkan feel

thanks Evarina hawa sbb bagi idea :)

37 comments:

umie naziera on January 30, 2012 at 8:50 PM said...

haha,memang mcm bongok laaa

ros on January 30, 2012 at 8:51 PM said...

sume nak cite kat fb en,,pape ntah,,mencarut plak tu,,haha

Namee Roslan on January 30, 2012 at 8:51 PM said...

ke kau yang buat macam ni..ekekkekeke

Faizal Fredley on January 30, 2012 at 8:52 PM said...

ahhahaha.....ko dulu pom mcm tu gak...

[k]o{q}i[n] on January 30, 2012 at 8:52 PM said...

hahahaha...tu la laman sosial. sume bnda nk dibagitau

yad'z on January 30, 2012 at 8:54 PM said...

hahaha... entry yang menunjukkan luahan perasaan atas status hupdate yang penuh lahanatt.. kehkehkeh

mohdhazlan Dreadlock on January 30, 2012 at 8:56 PM said...

best ke mencarut ?

cik najihah on January 30, 2012 at 8:58 PM said...

hahaha sumpah ase gelak guling2 bile ajepar roselan dikaitkan haha..
btw mmg btl pon. kejap singl2 kejap married bagai. status semak bagai

schaze zainn on January 30, 2012 at 9:04 PM said...

lupa tmbah lg satu

in relation with org lain pulak selang 2 hari kemudian :P

hana on January 30, 2012 at 10:05 PM said...

hahaha
memang mendalam...
=D

Tweeny on January 30, 2012 at 10:11 PM said...

HAHA, cunn. Buku tu ada jual kat kedai buku ehhh? Tak pernah tahu punnn. Nak beli!

Ujang9897 on January 30, 2012 at 10:19 PM said...

tu menandakan gua menjadi kegilaan wanita diluar sana termasuk lisa surihani

Puan Besar Shag Yahaya on January 30, 2012 at 10:21 PM said...

HAHAHAHA. Kat Fb gua pun banyak drama macam ni. Sedih pun ada gua tengok dorang tu. Desperate sangat ke sampai sanggup jilat ludah hijau masing masing ? Yewww~

nazirulhazwan~ on January 30, 2012 at 10:26 PM said...

Ade aku cakap pasal ko ke?wakaka

nazirulhazwan~ on January 30, 2012 at 10:26 PM said...

Ade dijual di toko jamu berdekatan.hee

Aini Azman on January 30, 2012 at 10:43 PM said...

hahaha karangan prof nazirul hazwan tu tak leh bla,.

pikah W on January 30, 2012 at 10:51 PM said...

peribahasa tu A++ tp,, geli gile wehhh

Cik Bulat on January 30, 2012 at 10:58 PM said...

setuju ! aku pun naik meluat baca , feel orang tak bfikiran skrg. masa bcinta kan main, status tak ingat dunia, bila dah putus segala. smua pktaan carut dah kluar. ahh ! blaku skliling aku . naik bosan aku tgok feel org cmnie. mngata org lebih, kain sndiri koyak rabak , dia buat bodoh. huh =.-"

Rozuan Ismail on January 31, 2012 at 12:19 AM said...

naek menyampah gak org cm ni.sekejap single sekejap in a relationship.pastuh menyumpah2 dekat FB

lisa on January 31, 2012 at 12:21 AM said...

bergayut dari satu dahan ke dahan yg lain = tukar2 relationship = cinta monyet 0_0

NiGhTiNaNgLe_FARA on January 31, 2012 at 12:22 AM said...

saje nak bagitahu yg dia tu hot stuff..

Miss Nadya on January 31, 2012 at 3:27 AM said...

hahaha..giler lawak...dah r bijik mata nad ni tak leh terlelap..baca entry ni terjojol bijik mata nad..:D

http://www.nornadiah.com/

wanie mn on January 31, 2012 at 5:05 AM said...

ada org sampai keluar deting pun nak cakap thank you pakai wall post mcm ni, 'thanks syg sbb blnja baby makan td. gembira dpt celebrate anniversary kita yg ke 14 (tak kawen2 pung lg) tadi. luv u much! '
alolo, lagak dia mcm x bleh nak luahkan pakai mesej atau inbox fb. yaduuii ~

Ckin Kembaq on January 31, 2012 at 11:14 AM said...

ntah papa cik joyah..adeh..

cik bunga on January 31, 2012 at 12:46 PM said...

@wanie mn:
LIKE..LIKE..

farah izwani on January 31, 2012 at 5:43 PM said...

takmoh takmoh takmoh carot.
hahaha.

meme macam nak mam lah yang selalu update status buat orang nak lempang muke dia gune kaki macam ni. hurrrr

Nurulbadiah Lai on February 1, 2012 at 3:53 PM said...

tang ni memang aku rase paling betul kalau gejala fesbukk ni..

Lady Emilya on February 1, 2012 at 4:17 PM said...

"Tak ubah ibarat meludah ke langit jatuh kemuke sendiri.pastu lap ngan tangan dijilat pule jari tu."

tu yang tak menahan tuu hahahaha :D

ir yien 9897 on February 1, 2012 at 4:25 PM said...

ajepar roselan aka azfar roslan kan...hahahhahaha

Diyana Norman on February 1, 2012 at 11:54 PM said...

haha kalau ade like. aku like infiniti

Nursyairah on February 2, 2012 at 8:49 AM said...

dah berleluasa sangat bende cm ni. rasa nak bunuh ja pon ada . --'

bedpet on February 3, 2012 at 12:41 AM said...

piglet betul.

Nurulchumel on February 3, 2012 at 1:42 PM said...

tah pape.
haha. mmg ada org yg cenggitu!
termasuk housemate aku sendirik!
bodo punya pempuan.

yaya_flanella on February 4, 2012 at 10:50 PM said...

babi je. ce pakai arnab pulak. comel sikit

onie on February 7, 2012 at 3:03 PM said...

hahahaah! macam nak sepak pon ada kalau aku jumpa

.izzati liyana. on February 8, 2012 at 9:18 AM said...

agak bangang la. tapi ganas tu bahasa. haha. nk wat cane. bersabar jela sebab kena tgk benda2 tak patut begitu.

cimöt on February 11, 2012 at 9:26 AM said...

f ape dia carut ni??

 

Designed by #