Monday, November 7, 2011

butthurt : korban kasih aidiladha

Hai

Letih.habis kudrat guwa bertarung dengan 4 ekor lembu
nampak sopan,tp pandai lembu2 tu berpura2 dalam kelembutan.

Separuh hari suntuk guwa kt surau
konon baik tolong settle kan kerje korban
Padahal niat sebenar nak usha kut2 ade gadis comel same2 tolong
tapi kuciwa.
Yang ade sume baye2 mak guwa,yang muke kedut2 tak pakai SKII.
Yang lelaki pon lebih kurang
yang baye guwa just 3-4 org
yang lain?

Sibuk duk rumah tgk melodi yg bodoh
tengok tv cite cine
sambung tido
mengumpat mengata kat twitter ngan fesbuk

Haih
kalau aku jadi gadis,nescaye aku jadi anak dara tue
taknak aku menikah ngan jantan konon hemsem tp penakuit pemalas
org sibuk bergolok berparang dengan lembu
die bersembunyi dalam rumah tak ubah mcm zaman perang


Yang gadis pon lebih kurang jugak
klu terus macam ni
guwa kompiden, lepas sume makcik2 tue pergi menyahut seruan ilahi
maka ________ *sambung sendiri* (sambungan terbaik akan menerima hadiah)

Sekian

p/s : tapi time makan lepas zohor ramai la pulak bebudak mude ni.dasar tak malu.

16 comments:

♥NuR SyAFiQah♥ on November 6, 2011 at 9:34 PM said...

haha terasa beb aku..raya dok umah jer...

huk3

qasehraihan on November 6, 2011 at 10:23 PM said...

waaaa...nmpak gaya nulih..owner ni budiman ni..hahaha

umie naziera on November 6, 2011 at 10:29 PM said...

dyorang xsanggup berkorban skali dgn lembu tuu...takut org tngok dyorang macm lembu,sembelih dyorang pulak...
masuk akal kah??lantah ahh

slamat hari raya

Mrs. Mazlan on November 6, 2011 at 11:02 PM said...

itu hakikat.
ank muda skrg jarang yg xsuka buat keje amal..
tapi kalo bab ngutuk bagai bagi je kat dorang..

♛ Dea Arematt ♛ on November 6, 2011 at 11:46 PM said...

slmt hari raya!!..:P

NZ Diaz on November 6, 2011 at 11:49 PM said...

dorang busy la tu. hahaha

Hansyirah Takezur on November 7, 2011 at 5:10 AM said...

maka tak tersiatlah daging....

adeii... nok amik mu jadi tok laki, mu ado gewe doh. =.=''

♥ MS ♥ on November 7, 2011 at 11:13 AM said...

eh, tak nampak pun, tadi? HAHA ;P

NURUL NADIAH MAMAT on November 7, 2011 at 11:41 AM said...

waah.....wan rajin......calon suami mithali...ngeee...

p/s : kalo malas duk lam gua..

~Nana BamBam~ on November 7, 2011 at 2:15 PM said...

*maka terumbang ambing la gadis2 tuh..umah sakai macam sarang tikuih..apa nak jadi tatauu..

Ct Arina on November 7, 2011 at 3:30 PM said...

maka kaum lelaki sajelah yg akan sambung buat keje2 dapor lepas sebok bergolok berparang dgn lembu2 tersebut ye ^_^

kat kpg saye mmg org laki je yg bergolok & berparang. haha

Farida Amira on November 7, 2011 at 4:52 PM said...

Maaf, terasa. hikhik :P
Sebabnya tahun ni first time raya haji di kampung. Tak biasa sangat nak tumbang lembu. Memang tak pernah tumbang lembu pun. hehe.

By The Way, Selamat Hari Raya Aidiladha ;)

ayuni rosli on November 7, 2011 at 8:35 PM said...

ade jugak sekadar nak menepek jual muke. haha

Ujang9897 on November 8, 2011 at 11:48 AM said...

tengok air darah keluar dari korban hapus dosa...(imam masjid tu ckp)

hudahazwani on November 9, 2011 at 2:29 AM said...

salam,.

naz !salam aidiladha. .
HAHA !

penakut rupenye naz nie he. .
ishk3. . :))

izfanora on November 10, 2011 at 1:05 AM said...

oit... ada gadis yang tak dapat pergi sebab mak gadis pergi ke majlis tersebut. gadis tersebut mengambil alih tugas di rumah.

 

Designed by #