Wednesday, October 5, 2011

Tak Lawak Pon : Fak versi 9

Susah sebenarnya nak kate sesorang itu bodo sehingga la beliau melakukan perkara yang benar2 menunjukkan beliau itu bodoh

contohnye, pam tayar kereta api, tiup matahari, tahan ombak, jolok bulan dan seperti gambar dibawah :


Siapa yang buat tu? KLIK SINI *tak payah klik pon korang boleh agak*

pepatah russia ade mengatakan " что вы даете вы вернетесь"

atau dalam bahasa ingerisnye : "what you give you get back"

p/s : sempena Wordless Wednesday.

20 comments:

bighagenjo on October 5, 2011 at 2:33 PM said...

bodoh gileeeeeeeeeeeeeeeeeee, haha

i am S!L4H.. on October 5, 2011 at 2:35 PM said...

ha a la. macamane bole tau tanpa klik nih.


magic ke ape?

wuuuu

FaKArePa!n on October 5, 2011 at 2:40 PM said...

boleh pulak dia timbang mase tu..

Adylia Qarissa on October 5, 2011 at 3:22 PM said...

hahahaaa..giler sengal!!

Ujang9897 on October 5, 2011 at 3:40 PM said...

entri bangang..

Sunah Sakura on October 5, 2011 at 3:48 PM said...

hahaha..

Eera Shera on October 5, 2011 at 4:25 PM said...

ujang memang kena bahan je :D

Lydia Miza(Aidyl Azim) on October 5, 2011 at 4:28 PM said...

berat hak hasil dia tu ek?

Finaz Jaafar on October 5, 2011 at 4:38 PM said...

hahahahahahaha..tak menahan ko ni..lawak btoii

zqa jasmi on October 5, 2011 at 5:08 PM said...

ha ha ha . sengal weh .

Cik Yatt on October 5, 2011 at 5:17 PM said...

hahaha..sengal

Juno on October 5, 2011 at 5:57 PM said...

tak semenggah.

puihh perangai dilaknat.

Namee Roslan on October 5, 2011 at 5:59 PM said...

takut ah nk click :(

Rtp Farra Arisha on October 5, 2011 at 8:49 PM said...

HAHAHAHAHAHAHA!!

Miscellaneous Smiles on October 5, 2011 at 8:49 PM said...

erhh~

Hishyamuddin on October 5, 2011 at 8:50 PM said...

ahaha..perangai hodoh.. sng lak dia turun berat bdan..

meaw on October 5, 2011 at 8:52 PM said...

ujang gitu eh?hahahaha

~Nana 귀여운~ on October 5, 2011 at 9:57 PM said...

hahahaha.....entry sengal!

sYafIk-wAy on October 6, 2011 at 6:52 AM said...

pakkkk sungguh !

Ct Arina on October 6, 2011 at 11:47 AM said...

apesal wa x paham eh katun tu? fine la, wa mengaku wa slow -_-"

 

Designed by #