Friday, October 7, 2011

Pelajar Buat Projek Dalam Kelas (Gambar 18PL)

Mule-mule guwa taknak mempertontonkan sebab guwa ingat ni gambar kat indon, tapi bile pikir balik dan dari ingatan2 yang pudar dalam drama2 sinetron, mane ade budak skolah kat indon pakai tudung, jadi guwa pertontonkan la. Nasib baik guwa skolah jantan semua dulu dan guwa bukan gay


Salah sapa?tuding la jari tu kat siapa2 pon. Apa nak heran, ada laporan mengatakan setiap tiga daripada enam remaja berumur antara 15 hingga 28 tahun di negara ini mempunyai rekod hubungan seks luar nikah


so, maknenye, dalam 30-40 tahun lagi, hampir separuh rakyat malaysia keturunan penzina. fuh, mintak dijauhkan *geleng kepala*


mengikut fakta dari kajian yang dikemukekan, pelaku seks aka penzina dalam kajian bukan aje tergolong dari golongan kutu rayau, minat dan mat rempit, mat dan minah dadah, serta dey all yang bergelumang dalam industri clubbing, malah, sebahagian besar yang terlibat merupakan pelajar IPTA dan IPTS yang kononnye mak bapak sanjung tinggi dan bangge2kan bile berborak dengan jiran sebelah rumah tu.



Lagi artikel di : HARAKAH


amik iktibar dari kes ni, mak bapak da boleh la start lebih amik berat kat anak2. yang nampak alim kat rumah pon, u all kene jage.


kita bongkar, kita siasat, kita mempertontonkan. saya fifiy fairuz fuyyo untuk edisi khas suratan kebetolan


p/s : akceli guwa nak buat entry pasal laporan harakah je, tapi terjumpe gambar ni, jadi sedang2
elok la tu. kasi bahan bukti.hehehe


eh?tapi biler tengok gambar tu betol2, its macam pompuan tu nangis lelaki tu pujuk jer.kan kan?haaaa, tak baik buruk sangke, tp kejadahnye main pelok2.so betol la tajuk guwa, guwa tak kate projek seks.hee

22 comments:

Idah on October 7, 2011 at 8:17 AM said...

nauzubillah....budak2 ni semakin berani skrg...tak kira tempat mana semua jalannnnn....

mamawana on October 7, 2011 at 8:19 AM said...

Assalam,

Ibubapa kena didik (ilmu agama) dan ambil tahu emosi, hati dan perasaan anak2. Jadi kawan kpd anak2 bukan sekadar bagi perentah dan arahan yg melemaskan. CCTV, Guru Besar, Guru2 atau jiran2 sekadar melihat dan menyampaikan. Berdoa semoga anak2 kita sentiasa dlm jagaan para malaikat Illahi.

Miss PIJAOSIX on October 7, 2011 at 8:26 AM said...

salam..

mengerikan...menakutkan untuk membesarkan anak2 skrg..tak bagi kuar pun salah, dah bagi kuar pun salah...aduhai..

Syazwan Che Deraman on October 7, 2011 at 8:43 AM said...

hmmmm..
pelajar sekarang.
tak tahu erti malu dan dosa.

tepi tingkap tu.

cik Ida on October 7, 2011 at 9:03 AM said...

oo.. ni dekat Indonesia. i know that tudung. hanya pelajar dekat Indonesia yang pakai tudung ada logo Bhayangkara.. :)

tapi yang malangnya nape yang wat perkara-perkara camni kebanyakkan dari golongan muslim?? MALU weh! :(

❀Hanim_RosLan❀ on October 7, 2011 at 9:14 AM said...

diorang wat mende tu?pompuan tu mcm tengah nangis n laki tu mcm pujuk pompuan tu je..

mas saari on October 7, 2011 at 9:22 AM said...

memang rosak remaja sekarang!
yang haram tu dah macam halal je dibuatnya..


bila dah termengandung, buang anak sana-sini...buat dosa lagi!

Isteri Encek Bard on October 7, 2011 at 9:22 AM said...

budak-budak sekarangs emu serba tahu

Ct Arina on October 7, 2011 at 9:44 AM said...

dah sopan bertudung, camni plak ^.^

Ujang9897 on October 7, 2011 at 9:50 AM said...

so suwit...

gua tau ni gambar lu..

sekian

Cahaya Mata @ Nurul Are Inn on October 7, 2011 at 10:26 AM said...

Erm da byk yg jd...
lbh dr ne pn ade..

ShafiqIzwan on October 7, 2011 at 12:00 PM said...

dasatnye bebudak skarang...

bighagenjo on October 7, 2011 at 2:10 PM said...

a ah la,, tengah pujuk tu kot.. sampai pelok2 ehh.. caring gileee,, hehe

Pendekar Berkuda on October 7, 2011 at 2:44 PM said...

hebat~!

aku tak tahu nak kata apa dah...

makin ramai yang suka menyebarkan keburukan umat Islam di mana-mana dan menayangkannya di facebook...majalah2...blog-blog..entri-entri...

aku marah dengan orang yang melakukannya... tapi aku lagi marah dengan diri sendiri sebab tak mampu buat apa-apa... hanyalah dengan hati...bila tengok makin sakit hati... makin lemah dan rosak jiwa aku...

takpa naz...teruskan buat macam ni... kalau itu baik bagi kau...

aku tak tahu nak kata apa dah...

Mr CiviLaToR on October 7, 2011 at 2:57 PM said...

hurm...kita kena sangka baik jugak. mana tau diorang tu adik beradik. abang dia tengah pujuk adik dia yang kena marah ngan cikgu ke? hmmm.... boleh jadi jugak kan? hmmm...

Cik Nyna on October 7, 2011 at 3:32 PM said...

tu baru sikit. lebih dari tu pun banyak .

Fatin Farhana Binti Ramli on October 7, 2011 at 7:21 PM said...

mane tau tengah share masalah ke .. mane tau diorang adik beradik ke .. HUHU .. nak menagkan diorang je .. tapi tetap sokong ..

TIDAK KEPADA ZINA !!!

chemay on October 7, 2011 at 11:53 PM said...

wuuuuuu.
menakutkannn.
moga2 chemay kekal dalam golongan 3 orang yang tak pernah buad mende tak bermoral macam tu.
:(
amin

Miscellaneous Smiles on October 8, 2011 at 4:53 AM said...

ak dulu prnh jadi spy ciguu hakhakk..

tpi tk prnah dpt pun lagi gbaq cam nihh..==!

Faiz Tapit on October 9, 2011 at 12:09 AM said...

woohhooooo!! nak 3gp

Ummi Hanie @ AnNisa Fadzil on October 13, 2011 at 3:22 PM said...

byk sgt tgk citer omputeh le ni... depa mmg culture dah mcm tu ... berapa keturunan anak luar nikah..huhh nauzubillah

Anonymous said...

@Mr CiviLaToR:
Hahaha..ye lah tu..huhu

 

Designed by #