Tuesday, October 4, 2011

Kekasihku lentok kene korek (Gambar)

Moyang-moyang kite pernah berkata, kalau tak dapat rotan, akar pon jadilah.

Nak sewa hotel murah duit takda, nak buat kat rumah, mak ayah marah. sangap punye pasal dalam tren pon boleh la,yola, tiket tren pon murah jer, kalau kat malaysia yang paling mahal pon rm8 je. dari seremban ke klang, korek la banyak mane nak korek sepanjang jalan.




sumber pencurian : belog itu

p/s : guwa respek orang yang dapat amik gambar ni.

34 comments:

Ct Arina on October 4, 2011 at 2:36 PM said...

beri kesempatan + ambik kesempatan ;)

Phat on October 4, 2011 at 3:29 PM said...

masyaallah sini pun jadi...

tieha ismail on October 4, 2011 at 3:42 PM said...

errrrr tak malo ke...urmmm

aanie on October 4, 2011 at 3:48 PM said...

gile.....

NUR AMINA on October 4, 2011 at 4:03 PM said...

Astaqfirullahhaladzim....dunia akhir zaman

CikBulat on October 4, 2011 at 4:13 PM said...

pompuan tu pon tengah layan , tapi buat2 tdo . haha ! kejap aku buat banner kesayangan kau >_<

mas saari on October 4, 2011 at 4:19 PM said...

erkkk...sengal je!
memang muka tak malu punya orang..

LydSunshine on October 4, 2011 at 4:42 PM said...

Sangap gila. Sambil minum air mountain dew plak tu. Hahaha...

Qaseh on October 4, 2011 at 5:13 PM said...

damn la.. aku benci sungguh la mcm ni..the end tu yang smpai campak baby..
kepala dongga tul!!

Cikgu Jaja™ on October 4, 2011 at 5:14 PM said...

ini spesis gila.

Diya Edhayaa on October 4, 2011 at 5:50 PM said...

astaghfirullahalazim.. ape nk jd org skang..

ai n i s h a f i qa on October 4, 2011 at 6:00 PM said...

kiamat dah dekat.

chemay on October 4, 2011 at 7:04 PM said...

menakutkan.
:(

@zul movie on October 4, 2011 at 7:47 PM said...

binatang punye orang!!!

Eyka on October 4, 2011 at 9:47 PM said...

untggg laa dapat main korek2 khalayak ramai...perghhh! wtf! -.-

JIJI YU on October 4, 2011 at 10:17 PM said...

haha lentok terus awek tu..tu la korek takkena tempat

FaKArePa!n on October 5, 2011 at 6:18 AM said...

awek tu x pkai spender ke ?? lyan gila vavi tu..

deqla manjew on October 5, 2011 at 8:06 AM said...

bajet xde owg nmpk la 2...hahaha...kan da kantoiii...

Adylia Qarissa on October 5, 2011 at 1:59 PM said...

nyenyak dia lentok...hahahaa

Lydia Miza(Aidyl Azim) on October 5, 2011 at 4:30 PM said...

aduhh

~Nana 귀여운~ on October 5, 2011 at 9:18 PM said...

haha..sedap sangat sampai lentok.....ahh sedap banggg!! :DDDDD

nor fairuz on October 5, 2011 at 11:20 PM said...

nafsu serakah

Ujang9897 on October 13, 2011 at 2:06 PM said...

kau buat org stim la..hahaha

aien ziezan on October 18, 2011 at 2:00 PM said...

layan...

The FdK on November 1, 2011 at 1:41 PM said...

nh dh mcm smbil menyelam, minum air...smbil mnunggu utk sampai ke destinasi, isi msa yg ada dgn bnda trlbh 'brfaedah'...xpun, mgambil ksempatan dlm ksempitan...mgambil ksempatan ketika dhimpit dlm komuter...baek punya~ =.="

Anonymous said...

ahha..ape pun xboleyh..

yura on November 24, 2011 at 8:55 PM said...

em....malunye..

miss sue on November 30, 2011 at 7:37 PM said...

haha...gila arh couple ni..lau depan aku, tak sanggup aku nak tgok...geli dohh...nak korek pon g ar tempat lain...

Mary Ibrahim on December 1, 2011 at 3:51 PM said...

dh sedap sgt la tu sampai lentok..haha..dunia2...tempat xbetol..malu la kat org kiri kanan dpn blkg..

BUAT DUIT DENGAN ONLINE on December 1, 2011 at 4:10 PM said...

bertaubat la wahai Anak muda..

khai@nuar on December 1, 2011 at 5:54 PM said...

layan korek 2... sangap la sgt..ahahha

XxPalAxX on December 9, 2011 at 7:35 AM said...

TeRbAiK~~~~!!

abiey92chuwit on December 10, 2011 at 12:35 PM said...

takde duit,sini pun jadilah..hahahahahahaa..

abiey92chuwit on December 10, 2011 at 12:36 PM said...

takde duit,sini pun jadi lah..hahahahaha..

 

Designed by #