Wednesday, October 5, 2011

Finally! iphone 4S. no iphone 5(gambar dan infographic)

tahniah iphonemaniac atas kemunculan iphone 5 yang dinanti.o0ops, iphone 4s actually. aha, tiada perubahan yang nyata pada segi sifat dan bentuk, but guwa pecaya iphone ni dapat la mencabar samsung galaxy s2 dengan spec yang agak good good :

  • dual core chip
  • 8MP camera
  • 1080 fp video recording

ok la kan?nak lagi gempak?buat sendiri





tapi, sayangnya, sumber dari engadget menyatakan, sehingga 28oct, belum ade penghataran iphone 4s ke malaysia,maybe kene tunggu sampai bulan 12 kot:)



****

dua tahun berlalu, while samsung and HTC keep creating new looking phone, apple? takde idea? pakai shape dan bentuk yang sama?and still iphone maniac bersorak gembira? oh ye, guwa lupe, steve jobs da berenti kerje.

well, nak tunggu iphone 5, guwa ras samsung dan HTC da siap dengan processor qore-2-quad da;p

sumber : Apple

p/s : guwa setia ngan galaxy s2.




7 comments:

FasiHaH SupiaN on October 5, 2011 at 8:28 AM said...

aku setia ngan galaxy ;)

oli-go on October 5, 2011 at 8:28 AM said...

makin canggih benda alah ni makin aku tak reti pakai..tak bergerak jari aku.hahahhaa

Joy Norin on October 5, 2011 at 8:46 AM said...

galaxy sII HD!!!heheehe

L on October 5, 2011 at 8:52 AM said...

huhuhu.. ak puas dah apa yg ak pkai skrag nieh.. huhu

derhaka pada ibu bapa??=)
http://lolz-l.blogspot.com/2011/10/6-jahanam-3.html

Hishyamuddin on October 5, 2011 at 10:28 AM said...

aku berkenan s2 lagi dari iphone..haha

Adylia Qarissa on October 5, 2011 at 1:57 PM said...

hanya mampu melihat iklan!! heheheeee

Lydia Miza(Aidyl Azim) on October 5, 2011 at 4:29 PM said...

cantik..dpt satu pun dah cukup baik ni

 

Designed by #