Monday, September 26, 2011

Sex Education : Sperma

Pendidikan seks dan reproduksi

Bacaan untuk semua. tidak hanya limited kepada lelaki. gadis2 juga harus tahu. sekian. enjoy

Memandangkan pendidikan seks di sekolah telah dimulakan, jadi tak salah guwa rase guwa nak mulakan pendidikan seks di blog. pendidikan punye.info yang bernas, bukan melucah okey:)


fakta paling awesome : pancutan paling jauh : 18 kaki. giler, sperma tu takyah berenang. terus2 sampai kat ovul.



so, sapa kate sperma takde rasa? makan la banyak buah buahan bagi menghasilkan sperma yang manis (bagi yang gemar melakukan oral seks) hamzah ian dan Azfar maybe

lagi entry pasal sperma? KLIK SINI

p/s : i do not own this. credit to google.

15 comments:

Ujang9897 on September 26, 2011 at 1:38 PM said...

fakyu la..itu jer aku leh komen

asyrafNAKjadiLEBIHbaik on September 26, 2011 at 2:03 PM said...

lucah yg dibenarkan....hahahaha..

kalo sperm yg rase masin2 tu sebab makan ape ek?hahhahahahahah

to my new entry - Acapsuur (>,<)

Umie Artoqiemie on September 26, 2011 at 2:23 PM said...

huiyo

Namee Roslan on September 26, 2011 at 2:57 PM said...

lambat lagi nak kahwin. 10 tahun lagi aku baca balik. geheheh

Isteri Encek Bard on September 26, 2011 at 4:14 PM said...

oooooo terima kasih atas perkongsian ilmyu ni

Farida Amira on September 26, 2011 at 4:16 PM said...

info yang bernas. hahaha :D

Ct Arina on September 26, 2011 at 4:44 PM said...

wow. fakta yg osem! ^.^

Heidi Shafiq on September 26, 2011 at 5:20 PM said...

meh la telan sperma aku klu ko nak become sexually mature men.. haha.. :D

Maya Lisa on September 26, 2011 at 9:09 PM said...

hah ! maya dah study tentang kadungan semen... separuh sahaja dalah sperma ~ yang lain adalah mucous untuk melindungi dan memberi nutrisi kepada sperma yang comel dan sangatttt semangat nak cari ovum ~ ~~~

Alya Esprézzo™ on September 26, 2011 at 9:41 PM said...

errr..saya budak kecik, haishhh TERtengok plakk entri niee... X_x

emieysandra on September 27, 2011 at 2:29 AM said...

mlm2 bljr bnde nih..TE...RIMA KASIH CIKGUUUU SEX EDUCATION..hihihi ;p

Penggemar Coklat on September 27, 2011 at 9:46 AM said...

hahaha... menambahkan pengetahuan ni

bighagenjo on September 27, 2011 at 11:07 AM said...

kalau sperma yg acidic tu kemungkinan dapat anak laki tu tggi kan? tak silap aku lah.

hehe~

LittleGurl on September 28, 2011 at 10:26 AM said...

rase macam nk tergelak terguling guling tengok sperma lompat jauh fuyoooooooooooooo bhahahahaha ;D

♥ MS ♥ on September 28, 2011 at 10:04 PM said...

teringat dulu, pergi cari dalam kamus apa maksud "semen" . HAHA. budak lelaki semua dah gelak-gelak. dem!

 

Designed by #