Friday, September 16, 2011

Neelofa | Biodata Neelofa | Siapa Neelofa | (Gambar)

Semalam, guwa kat terengganu.kazen guwa kawen.

Tiba2 samsung galaxy s2 guwa yang guwa baru beli last week berbunyik :


Miranda kerr calling

"hape pulak die nak ni,haih"


*****


Miranda : hello dear nazzy. hehe lame tak contact u kan?haha so how are u mr naz?
Naz : u memang..sejak kawin ngan mr orlando bloom..terus buat lupe i.merajuk la.haha so hows ur baby?


Miranda : alaa nazzy bukan lupe.but i a bit busy with my modelling punye jobs. baby sihat.da besar pon
naz : ok.so why u calling2 i ni?


Miranda : i dengar ade 1 malaysian artis yang muke die iras2 i..her name is neelofa if im not mistaken.can u please dptkan her biodata for me.just nak kenal die
Naz : neelofa?google je la.kan senang.haha


Miranda : taknak la..i nak info dari i.u kan my faveret blogger.hee
Naz : pandai la u.no problem la miranda.actually..neelofa tu skandal i mase kat primary skool.so i still ade her biodata yang die bg kat i dulu.nanti i cari.untuk u no hal la..yang penting u promote name i jadi model victoria secret mcm u k.hehe okbai

Miranda : haha..no prob.muke u pon mmg da tahap international model.thanks nazzy.okbai.see u


*perbualan di alih bahasa ke bahasa melayu untuk memudahkan pemahaman pembaca


******

Maka, setibanya guwa dirumah,guwa terus menyelongkar koleksi surat-surat cinta guwa yang tersimpan rapi kat bawah katil bilik guwa.

gambar : koleksi surat cinta guwa. taklah banyak, tapi cukup la nak kate guwa ni hot.haha

belek punya belek, selepas 3 jam mencari, akhirnya guwa jumpe jugak surat yang neelofa hantar kat guwa. siap dengan biodata beliau, :

kepada wan

wan, awak kenal kite kan?kite saje je nak bagi surat ni kat awak. kite nak bgtau yang kite da lame suke kat awak. tiap2 hari kat perimpunan kite tengok awak tau.

kite nak tanye, awak suke kite tak?kalau awak suke kite awak balas tau surat kite ni, awak bg la biodata awak sekali tau kat kite.

pen merah pen biru,
u mara i luv u

pecah kace pecah gelas
sudah bace harap balas

bye

neelofa
kelas 4 anggerik

*****

Biodata diri saya, neelofa mohd noor

Nama Penuh: Noor Neelofa Binti Mohd Noor
Asal: Pasir Mas, Kelantan (Orang kampung kawe)
Tarikh Lahir: 10 Feb 1989
Tinggi: 158cm
Berat: 47kg
Anak ke Berapa: Ke-3 dari 9 adik beradik
Makanan kesukaan : Nasi Kerabu
Minuman Kegemaran : Milo beng (milo ais)
Lelaki Idaman : Nazirul Hazwan aka abang suratan kebetolan

Blog : http://neelofaheels.blogspot.com/












p/s : memang muke neelofa ngan miranda ade iras2 kan.hee diharap miranda kerr berpuas hati.dengan info ini.sekian

30 comments:

azzey on September 16, 2011 at 5:36 PM said...

cantiknya neelofa ni..

izfanora on September 16, 2011 at 5:37 PM said...

gaya penceritaan dah macam betul jer..

NiGhTiNaNgLe_FARA on September 16, 2011 at 5:41 PM said...

MIRANDA MANE???

khairul akmal bin azman on September 16, 2011 at 5:46 PM said...

ok la 2..
lu amik neelofa.wa amik yuna da la
kire sttle la beb!
hehe

APi on September 16, 2011 at 5:47 PM said...

dulu ngan lu sekarang ngan gua..
keh keh keh

~Nana 귀여운~ on September 16, 2011 at 6:11 PM said...

cantik arr die kan..

cik najihah on September 16, 2011 at 7:14 PM said...

dasat..awek sexy nye hahah

dya on September 16, 2011 at 7:54 PM said...

haha..gaya penceritaan x bley blah owh

EzrlG on September 16, 2011 at 8:07 PM said...

cantik ke? hahaha

Anonymous said...

ah ah ah...

Namee Roslan on September 16, 2011 at 9:52 PM said...

kau buat apa haa dengan gambar tu??aku tau rahsia kau..

TunTeja on September 16, 2011 at 10:10 PM said...

ish2.miranda tu sape plak eh.heee.cantik neelofa ni.lagi cantik kalau pandai jaga kecantikan tu :)

muhammad iqbal hakimi bin tahir on September 16, 2011 at 10:38 PM said...

seksi2..haha

FasiHaH SupiaN on September 17, 2011 at 8:43 AM said...

naz memg suke seksi2 nie.haha

sollehahn on September 17, 2011 at 11:53 AM said...

cih...intro takleh blah

Nikisa Izas on September 17, 2011 at 2:43 PM said...

haha..kelakar storynya..tapi terbaik..:)

meaw on September 17, 2011 at 2:52 PM said...

smart dih neelofa ni,ore qlate ghuponya ye nih,ore kapung kito gok ah gitu gak,tapi seksi T_T

tieha ismail on September 17, 2011 at 7:36 PM said...

wow! hahah ini kan artis yang perasan hot tu...wakakakaka...

Nurul Ezra on September 17, 2011 at 9:04 PM said...

haish.. haha

RinsyaRyc on September 17, 2011 at 9:58 PM said...

cekco nyehh.. Hikss...

http://bulatmata.blogspot.com/2011/09/ranking-drama-korea.html

Rabiatul Adawiyah Abd Rahim on September 18, 2011 at 6:54 PM said...

Memang cun! Kalau dia bertudung, lg cun kan ?? :)

bighagenjo on September 19, 2011 at 1:15 AM said...

haha!
kau suke ke dia nih?

Fakrul said...

Perghhh...mmg mari beb..side view power siott..gua mmg obsess nengok awekss pakai biru nie..haha chelsea..chelsea..

Ct Arina on September 22, 2011 at 2:11 PM said...

org pasir mas patut le cantik =) eh, seksinye org kampung incik?? semoge same2 kami dberi hidayah ye ^_^

Anonymous said...

best ni main .....

herizal alwi on November 11, 2011 at 10:46 PM said...

Alamak.....

TRIGYY on November 13, 2011 at 2:13 PM said...

neelofa, mu memang style.. hehe

lonelysoldierboy89 on November 21, 2011 at 2:25 PM said...

xbley blah btol la...nyaris2 aq nk msg neelo mtk clash;p haha

Anonymous said...

muka dia Mcm Thalia..mexican singer!

Anonymous said...

seksi=seksa..hidayah bkn dtg bergolek kalau dri sndri xnk cari hidayah yg ALLAH dh sdiakan...sekian..carilah hidayah sndri dgn berusaha mengikut perintah ALLAH bkn mengikut perintah nafsu...xlama pn hdup kt bumi ni, ALLAH akan tarik blk semua, yg pnting amal yg baik dpt memantapkan iman dn iman yg akan menyelamatkn kita.wasalam

 

Designed by #