Monday, September 19, 2011

make love a.k.a seks


Di satu pagi yang hening, ujang berborak dengan bapaknye, pakcik roslan. err, bapak si namee jugak kot.sbb namee pon binti roslan. isi perbualan mereka pagi tu,tak lain tak bukan, topik penyatuan umat lelaki selepas bola, iaitu seks atau name baiknye make love

Ujang: Pak, betul ke make love tu best?
Bapak: Haah, samalah best macam kamu korek hidung kamu!
Ujang: Tapi betul ke orang perempuan lagi rasa best?
Bapak: Kalau kamu korek hidung, hidung kamu ke jari kamu yang rasa best?
Ujang: Tapi kenapa orang perempuan tak suka diperkosa?
Bapak: Kalau kamu jalan2, tetiba ada org nak korek hidung kamu...kamu suka tak??
Ujang: Betul ke tak boleh buat tu masa datang bulan?
Bapak: Kalau hidung kamu berdarah, kamu nak korek jugak ke?!
Ujang: wahh.. bapak ni pandailah!
Bapak: bukan bapak pandai, ko tu bodoh sangat


p/s : entry hiburan ringan:) err, sape penah tgk cite ni?

27 comments:

Nyamuk Terbang on September 18, 2011 at 9:49 PM said...

haha
korek hidung yerk
sumpah xpnh taw ad crta tue

gadis kepastian on September 18, 2011 at 9:50 PM said...

haha korek idung eh..

Pendekar Berkuda on September 18, 2011 at 9:55 PM said...

cilake....kau memang dem~!

kesian mamat tuh...agagagaga....

Mr feckry on September 18, 2011 at 10:01 PM said...

korek pelan2

Namee Roslan on September 18, 2011 at 10:05 PM said...

mengarut lah kau ni. cepat2 kahwin lah.

♥ MS ♥ on September 18, 2011 at 10:16 PM said...

HAHAHAHA. tak senonoh kot cerita pasal korek hidung :P

hana on September 18, 2011 at 10:47 PM said...

x pernah tahu pun cite tu..
hehehe

nik on September 18, 2011 at 11:33 PM said...

hahahahhha sengal..

Eyka on September 19, 2011 at 12:12 AM said...

blog eyka pon ade org buat sex bebas..hahaha :P

nur choki choki on September 19, 2011 at 12:15 AM said...

tersedakk den :)

Farida Amira on September 19, 2011 at 12:30 AM said...

haha, lawak lah dialog tu :P

bighagenjo on September 19, 2011 at 1:07 AM said...

ada ke samakan dengan korek idong.
apala
ahahahahaha!

bighagenjo on September 19, 2011 at 1:08 AM said...

ada ke samakan dengan korek idong.
apala
ahahahahaha!

bArdbOO on September 19, 2011 at 4:07 AM said...

haha..sabau jek la..

adajer on September 19, 2011 at 9:25 AM said...

fakyu..!

Ujang9897 on September 19, 2011 at 9:26 AM said...

derm...!!!!!!!!

tieha ismail on September 19, 2011 at 11:09 AM said...

hahaha bagus tol perbandingan tuh...sangat sesuai dengan keadaan

~Nana 귀여운~ on September 19, 2011 at 11:26 AM said...

sbb tu lobang idong besau..hahah

JIJI YU on September 19, 2011 at 12:11 PM said...

aku terimagine

wawa meiko on September 19, 2011 at 1:27 PM said...

Hahahahahhahahahahhahahaha :)

FaKArePa!n on September 19, 2011 at 1:59 PM said...

ko tu bodoh sangat..

hahahaha

Cahaya Mata @ Nurul Are Inn on September 19, 2011 at 1:59 PM said...

Hahahahaha...

A retarded kitty on September 19, 2011 at 5:01 PM said...

kalau lucah2 je mesti nama ujang

kekke

Haryz Khairuddin on September 19, 2011 at 5:19 PM said...

cerita ni ada version lain kan? version PCK...sama je kelakar dia. ;p

alexa yussida on September 19, 2011 at 9:01 PM said...

budak bawah umo xleh baca post ko nih.

Lydia Miza(Aidyl Azim) on September 19, 2011 at 9:05 PM said...

bagus jawapan bapak..haishh anaknya tu hebat betul soalan nyer yek?

ken on September 20, 2011 at 3:46 PM said...

pernah baca versi PCK dulu :)

 

Designed by #