Friday, September 9, 2011

kemaluan yang besar

Dulu..

Time skolah2,guwa memang romeo.boleh kate sume gadis hot kat skolah guwa nak try.nak dijadikan cite..kt skolah guwa tu ade sorg gadis yang hot. hot yang amat.iras2 juliana evans. tp yang spoilnye minah tu mmg kerek.al-maklumlah..prasan diva.

Guwa mmg memang da lame syiok kt minah tu.selepas bertungkus lumus..akhirnye guwa berjaya mendapatkan no telepon enset beliau.perasaan time tu mmg tak dapat digambarkan la.syiok abes.


*******

Kalau u all ingat..time2 tu femes la dengan mesej2 jiwang foward.guwa pon suke bebenar foward mesej2 jiwang kat minah tu..

Guwa ingat lg.salah satu mesej tu berbunyik :

"seandainya i mampu menyusun semula abjad.pasti i akan letakkan huruf u dan i bersebelahan agar u dan i sentiasa bersama"

Selang beberapa minit..minah tu reply

"awak.cube awak tengok keyboard komputer awak.da ade da la orang buat camtu"


dengan perasaan yang blur guwa tengok keyboard komputer acer guwa.

"cilake" - kata2 yg keluar bile melihat betapa mesranya hurup i dan u kat keyboad.dem



p/s : sape lagi penah anta mesej tu?

32 comments:

Minah Blur on September 8, 2011 at 8:09 PM said...

hak3x... lawak2..tak penah jumpe plak mesej cmtu

[k]o{q}i[n] on September 8, 2011 at 8:12 PM said...

err...x penah.. #okbai

sleeping_maniac90 on September 8, 2011 at 8:18 PM said...

1st time ak dgr ayt jiwg tuh hahaha

fikri on September 8, 2011 at 8:24 PM said...

malu tak der ?

hana on September 8, 2011 at 8:47 PM said...

nak gelakkn awak boleh????
hahahahahaha

misyamissyou on September 8, 2011 at 9:13 PM said...

ahaha..zaman skrg ni ade lg ke cm tu? kihkihkih

azwa amani on September 8, 2011 at 9:34 PM said...

huhuhuhu... pndai betul minah tu yer..

akhirnya ngn dia tak ??? huhuhu

teyhasahaje a.k.a NURUL on September 8, 2011 at 10:40 PM said...

co cweettt haha..comel jek....tenks singgah my blog...:)

Memori Kekasih on September 8, 2011 at 10:40 PM said...

hahaha...terbaek~~
tapi msg tuh mmg agak sweettt~~

chemay on September 8, 2011 at 10:54 PM said...

tolonglah canggih sikit.
-.-

izfanora on September 8, 2011 at 10:57 PM said...

hahaha !!

bagus juga awek tue ckp camtue.. confirm pk 50x nak msj awek tue.. hihi..

SyazwanSarawak on September 8, 2011 at 11:59 PM said...

u and i ler. kehkehkeh

miss inna on September 9, 2011 at 2:28 AM said...

tergelak inna bila bca reply dr minah tu...anyway, inna dulu xlayan sgt forwaded mesej nie...hehe!

adrinaqamarina on September 9, 2011 at 5:37 AM said...

adakah minah itu yang sedang berada di hati naz sekarang? tett!


i'm taken <--- hahhaa.



msg tu tak pernah dapat lagi, tapi antara msg yang aku ingat ialah, kalau saya jadi air mata, sy nak lahir dari mata awak, hinggap di pipi awak dan mati di bibir awak.


err.

:P

FaKArePa!n on September 9, 2011 at 8:38 AM said...

kah3..mmg besar kemaluan ko tu..hihi

Ujang9897 on September 9, 2011 at 10:51 AM said...

fakyu..


1- GIRLFRIEND tu bkn mcm maen FUTSAL , mula-mula kejar dh dpt sepak

2-GIRLFRIEND tu bkn mcm SKATE , mula-mula gosok lpas tu pijak
3- GIRLFRIEND tu bkn mcm RAGBI
,tangkap kemudian tendang

4- GIRLFRIEND tu bkn mcm PAMPERS , dah pakai buang

5- GIRLFRIEND tu bkn mcm BARANG KEMAS , bru bli pkai dh sengket gadai

6- GIRLFRIEND tu bkn mcm KERETA , dh rosak sikit jual amek kereta baru

7- GIRLFRIEND tu bkn mcm CHIPSMORE , skejap ada skejap tkda !!

Fendy on September 9, 2011 at 11:33 AM said...

TERBAIKKK........

missSenget on September 9, 2011 at 11:35 AM said...

mana seyh ko dpt mesej tu..

cis..!

buat malu je..

najihah sahami on September 9, 2011 at 11:40 AM said...

haha..tak penah dapat dan tak penah hantar. giler romeo ang ni eh. xnak cuba letak A dengan Z sebelah jugak ke?hahhaa

atiqsalleh on September 9, 2011 at 1:37 PM said...

takdela pulak masej tue.. hahaha

A retarded kitty on September 9, 2011 at 4:16 PM said...

setahu den, dulu hang ni sekolah lelaki

kekeke

Salim Harmanain on September 9, 2011 at 8:14 PM said...

ahahahaha nasib baik tak dapat mesej tu..

♥NuR SyAFiQah♥ on September 9, 2011 at 8:39 PM said...

haha amek engko..

tp betul gk tu..baru aku perasan huruf u n i dekat2 je..haha

Rozuan Ismail on September 9, 2011 at 8:49 PM said...

haha.kesian giler.free2 je kantoi.punya la nak jiwang last sekali kena sempuk cam tuh je

Cikgu Jaja™ on September 10, 2011 at 7:10 AM said...

cecey..hahaha

A T I K A H L A T I F F on September 10, 2011 at 8:59 AM said...

bhahahahaha. kunun nak jiwang, amik kau bang kena sekali. bhahahaha

#serius tengah gelak guling

Qaseh dalia adelia on September 10, 2011 at 9:05 AM said...

nape ujang post ayat2 tak bape nak jiwang

CIK FERRA AWW on September 10, 2011 at 10:14 PM said...

hahhaha nice. i pon baru pasan yang hurp u and i ada dok sbelah2

Solihin Zubir on September 11, 2011 at 3:29 PM said...

ha'ah la kan.. awat aku baru prasan yg u dan i mmg dh lama bersebelahan sjak dlu.. cis!

aiman fanboy k-pop on September 11, 2011 at 5:37 PM said...

errr..tak pernah asenya..^^

vampire's lovex on September 11, 2011 at 9:09 PM said...

kah kah... pandai minah tu..aku pon baru perasan kat key board dah ada cemtu..=..=

bighagenjo on September 14, 2011 at 12:46 AM said...

hahahahaha!
best!

 

Designed by #