Sunday, May 8, 2011

iphone vs android vs blackberry


ophoniac kate bebudak android bodo, budak2 android kate pemuja blackberry takde otak dan kuno. pastu begaduh kat forum, last2 sape menang?takde sape. bodo kan kalau betekak pasal bende ni. pakai sendiri2 punye, pastu senyum2 sendiri, sudah la:)


petikan kata-kata pujangga :

jangan biarkan diri anda dikebodohkan oleh kefanatikan terhadap phone


p/s : yang penting galaxy s2 best

14 comments:

^^nu[dd]yra^^ on September 8, 2011 at 10:32 AM said...

tahu takper....pakai gajet ikut kemampuan lagi banyak faedahnyer...gajet jer pon...

FasiHaH SupiaN on September 8, 2011 at 10:53 AM said...

ko da pakai s2 ye naz?

athirah on September 8, 2011 at 10:55 AM said...

kenapa post ko skang mcm skit2.. ak igt ko nk bt comparison... hahahahhaha....


baik guna hp biasa xde warna.. hilang ke jatuh ke x isau~

[k]o{q}i[n] on September 8, 2011 at 10:58 AM said...

merepek ar diorang ni...

azwa amani on September 8, 2011 at 11:05 AM said...

ada jugak ke yg bergaduh pasal fon.. ermmm macam-macam

RATU QASEH SAIFUDIN on September 8, 2011 at 11:19 AM said...

Hahaha..kalau guna iphone+blackberry+android skali macammana pulak?..:p

nazirulhazwan~ on September 8, 2011 at 12:20 PM said...

@athirah:

sibuk kerje tapi menggatal nak update blog adelah reasonnye.hahaha

@ fasihah

aah kot:P

Finaz Jaafar on September 8, 2011 at 12:52 PM said...

pehh fine ahh..aku tak pakai henpon canggih2 nih..so bia pe org ckp xda kesan kat aku..hahah

mizzkechique on September 8, 2011 at 1:30 PM said...

pasal tu nk gado.. pakai pblc fon je la!!

NMH on September 8, 2011 at 3:46 PM said...

adess...yang pakai public phone guane? hahaha

hana on September 8, 2011 at 4:06 PM said...

erk..
saye guna hp torch light ilek je..
hp tu agi bes..
hahaha

ada mokhtar on September 8, 2011 at 7:40 PM said...

ala mana-mana pun lebih kurang ja. tak da maknanya nak bertekak mana lagi bagus. mesti la semuanya ada part yang best/part yang kurang. retis jelah nak bertekak pasal benda gini kan =)

NiGhTiNaNgLe_FARA on September 9, 2011 at 12:14 AM said...

macam mane nak buat kotak komen macam ni???
smart gler!!
ajar laa..huhu

! Nurida Ardy on September 9, 2011 at 12:29 PM said...

ada haku kesah dgn BB ke iphone..pki hp janji bole ckp, sms sude..nk betenet ke hapa pki lappy lagi bek, luas mata memandang..harhar..

 

Designed by #