Thursday, September 22, 2011

(gambar) pramugari-pramugari zaman dulu yang hot!

last week guwa balik kampung.kebetolan atok guwa ade. guwa pon berborak la ngan guwa punye atok. biasela.kalau da guwa berborak ngan atok, sure perbualan kami tu perbualan yang matang.

tetiba perbualan masuk ke part kerja.ni yang part guwa malas ni.guwa sure atok guwa mesti nak kondem kerjaya guwa.

"yu, kerje best tak? " - soal atok yang suke panggil guwa yu,

"xbest la tok, bosan giler.tak thrill" - jawab guwa endah tak endah

"apesal pulak tak thrill? dulu bukan main nak jadi ingineer" soal atok guwa sambil menyedut rokok daun beliau

"tak ade gadis la tok.pegi kerja asyik nampak jantan jer.haih "

"hahaha, atok da agak da.tu la atok suh jadi pilot cam atok tak mo" - atok guwa mule mencucuk.guwa da agak, mesti die nak poyo ngan kerjaya pilot die.

"bukan takmo tok, cucu atok ni rabun, nampak ni" - jawab guwa sambil menunjuk ke arah spek gucci guwa

"atok bukan nak kate ape la.ko tengok la sendiri betape bestnye jadi pilot" - atok sambil mengambil album di bawah kerusi malas beliau

"nah.ko tengok!heaven jadi pilot ni yu."


******












******

"kenape nenek tak macam ni tok? hahaha" guwa sengaja pancing

" ape plak. dulu, nenek ko lagi mantap! "

"nah,cube teka mane satu nenek ko.hahaha"





p/s : motif?takde

atok , suh gadis2 yang hot add fb die. maap la tok.takde kerje saye nak promot fb atok kat blog saye ni.haha

29 comments:

Bluewendy on September 22, 2011 at 10:20 AM said...

mmg mantap..hik3

..cik gugu.. on September 22, 2011 at 10:40 AM said...

ahahah ngarut ler tu~

kinn on September 22, 2011 at 11:01 AM said...

memang takde motif pun. ekeke ;p

http://sakinahabdul.blogspot.com/2011/09/aku-keliru-ainan-tasneem.html

Ujang9897 on September 22, 2011 at 11:03 AM said...

mesti ramai melancap masuk blog kau ni..hahahah

Zaiya on September 22, 2011 at 11:05 AM said...

patutla bertabur orang putih sna sini...

bighagenjo on September 22, 2011 at 11:06 AM said...

hahaha!
atok dgn cucu samo yo

mas saari on September 22, 2011 at 11:10 AM said...

hehehehehe...lawak2!

Mr feckry on September 22, 2011 at 11:22 AM said...

bergetah beb

chemay on September 22, 2011 at 11:41 AM said...

dan2 tunjuk pramugari yang hot2 je
-.-

hana on September 22, 2011 at 11:41 AM said...

bia betol atok kamu macam tu..
hahaha..
mmg sempoi..

Fatin Farhana Binti Ramli on September 22, 2011 at 11:52 AM said...

super duper howt meyh ..

Novelgurl on September 22, 2011 at 12:02 PM said...

hahha..enth ap2 je

Fairuz Fazilah on September 22, 2011 at 12:17 PM said...

pramugari memang cantik cantik pon :))

dylla fadzil 小草莓 on September 22, 2011 at 12:21 PM said...

hahahah rock lah atok ni LOL

Hanie_Dew on September 22, 2011 at 12:35 PM said...

wah wah.. memang heaven la jadi pilot kan. abg pilot pun hensem hensem sebab uniform die hensem.

**kat m'sia mana ada aurora. tenaga magnetik bumi lemah kat kawasan khatulistiwa.

FaKArePa!n on September 22, 2011 at 12:58 PM said...

dah jadi nenek diorang semua ni..

annyss on September 22, 2011 at 1:27 PM said...

bestnya atok SK.. sporting gile!

Ct Arina on September 22, 2011 at 1:47 PM said...

pramugari MAS xde ke incik? howt gak ape yg dulu2 punye. retro je wajah & penampilan ;D

najihah sahami on September 22, 2011 at 2:50 PM said...

yu, kmsalam kat atok yu eh. haha.

Namee Roslan on September 22, 2011 at 3:25 PM said...

lepas spm aku dpt offer jd stewardess kat Mas, kalau aku terima dulu, blog aku ni takde kot. kalau ada pun mugkin dah jd blog girly girly dah. update pasal mekap, lipstick..hahah

afifaa. on September 22, 2011 at 6:23 PM said...

kenapa gambar sangat hot? macam blog ni, hot jugak. hahar.

Syahirah Suhaili on September 22, 2011 at 6:30 PM said...

ahaha..eyh,yeke atok u pilot dulu? haha..hebak..hebak..haha..yang bez kalau pompuan jd engineer la kan..byk laki..kuang3x :D

Mimi Marilyn on September 22, 2011 at 6:38 PM said...

fuiyoo . sexy tuu

tieha ismail on September 22, 2011 at 7:19 PM said...

suke eh ko tengok pramugari...hahahaha

emieysandra on September 22, 2011 at 8:09 PM said...

motif?? tunjuk gambar cekci eh ;P

Umie Artoqiemie on September 22, 2011 at 9:26 PM said...

yang putih tu sexy gila siot..

~ch@wi~ on September 23, 2011 at 11:07 PM said...

ni yg nk cari awek pramugari ni...huhuhuu

~Kirin Selama Perak~ on March 15, 2012 at 11:16 PM said...

suruh awek2 ni add follow blog aku tau..amek ni.. www.kirinselamaperak.com

HAHAHA

El-Janna on March 16, 2012 at 1:03 AM said...

fuyoooooo

 

Designed by #