Wednesday, September 7, 2011

gambar gadis bogel?

laju je kan korang masuk kalau nampak perkataan bogel.kantoi.





bogel ke?sape ingat gadis tu bogel, nampak sangat otak kaler biru.hehe cer tgk betol2:)

badan bogel yang kononye korang nampak tu just lengan gadis kat depan die.


pengajaran dari entry ni :

slalu sangat guwa dengar ayat ;

"betol der, aku sendiri nampak dengan mata aku ni, memang die yang......"


ape skali pon yang we all nampak dengan mata kepala kite sekali pon jangan mudah buat kesimpulan. kalau pandangan mata pon kekadang tersilap, apetah lagi kalau part mendengar, lagila jangan mudah nak percaya.sila jangan jadi bodoh dan bute.if korang memang bodo guwa tak tau la nak kate.pastikan dengan sebenar2 pasti. sape kate pandangan mata tidak pernah menipu?


got it?:)


p/s : pendek mane skali pon entry, macam mane malas pon rupe entry, insyaAllah, guwa akan selitkan sikit2 pengajaran:)


err, so video yang dikatekan anwar ibrahim tu korang tak leh la caye bulat2.hehe


26 comments:

chemay on September 7, 2011 at 6:26 PM said...

hahah terkejutttt
:))

adrinaqamarina on September 7, 2011 at 6:27 PM said...

naz hebat~ even pendek je entry, ade jugak pengajaran :P

A retarded kitty on September 7, 2011 at 6:32 PM said...

mana hang dapat gambar ni?

Fatin Farhana Binti Ramli on September 7, 2011 at 6:37 PM said...

HAHA .. first tengok macam bogel .. tapi rupe rupenye lemak kat lengan je .. HAHA

ohh ddy on September 7, 2011 at 6:43 PM said...

tangan perempuan gemuk tuuuuuuuuuuuuuuuuuu. hahahhahah

Miss A on September 7, 2011 at 7:15 PM said...

hehe,hampir tertipu.adess

Farida Amira on September 7, 2011 at 7:18 PM said...

okay entry ni lawak.
hikhik :P

zalin onceitalk on September 7, 2011 at 8:21 PM said...

apatah lagi membaca..so, jangan percaya bulat2..ahaha..

farahin nasir on September 7, 2011 at 8:31 PM said...

owh, rupenyer kamu nie geng anwar ibrhim nih.. huhuhuhu..

mynameismy on September 7, 2011 at 8:56 PM said...

sengalll..;D

♥NuR SyAFiQah♥ on September 7, 2011 at 8:57 PM said...

betul3..mata kita ni penuh dgn ilusi..

mcm biase entry ko mmg ade pengajaran :)

tieha ismail on September 7, 2011 at 8:57 PM said...

hahahah ok3...so, jangan terlalu percaya pda gambar atau video yang tersebar...kemungkinan besar ianya palsu...zaman sekarang, semuanya boleh buat untuk menjatuhkan orang lain.

CikBulat on September 7, 2011 at 9:05 PM said...

aku nampak perkataan bulat. #okbai


psss : aku sokong kau ! >_<

noname_kid on September 7, 2011 at 9:38 PM said...

haha~~guwa trkena...
pengajarn2

dya on September 7, 2011 at 10:08 PM said...

t'kejut den tgk mule2...haha

Anis Adila Aris on September 7, 2011 at 10:22 PM said...

terbaik..haha
sangat mengkaburkan mata..kiki

MissViVio on September 7, 2011 at 10:28 PM said...

i love ur last words. vid anwar xley cya bulat2. :) sokong!!

NURUL AINI NORAZMAN on September 7, 2011 at 10:30 PM said...

hahaa~tertipu jgk,.=p

CIK FERRA AWW on September 7, 2011 at 10:46 PM said...

hahahahahahhahahaha siot giler

hana on September 7, 2011 at 11:14 PM said...

erk...
betol2...
de bukti yg kukuh baru leh nak caye..
jgn percaya bulat2 pe yg di dengar dan nampak je..
=D

FaKArePa!n on September 8, 2011 at 7:50 AM said...

gua terkena..keh3

Axie04 on September 8, 2011 at 10:34 AM said...

tertipu sudah

nazirulhazwan~ on September 8, 2011 at 12:21 PM said...

@A retarded kitty:

amik sendiri la ka party.hahaah

Memori Kekasih on September 8, 2011 at 4:15 PM said...

kenape mesti kata video anwar yee??Pengajaran perlu ke mengaitkan isu politik?dan kenapa mesti anuar ibrahim?

FasiHaH SupiaN on September 9, 2011 at 8:31 AM said...

politikus, wa sudaa naik menci lama2 dgn politik naz oii

bighagenjo on September 14, 2011 at 12:58 AM said...

eh, kau silap
dah lama baru aku usha entry pompuan bogel nih. huhu

 

Designed by #