Tuesday, September 20, 2011

Facebook memudahkan kerja seksual (melancap) lelaki jongos

macam biasa, hasil dari blogwalking time kerje. tugas sebagai mechanical engineer tidak menghalang guwa dari berblog.wakakaka. buruk dow perangai guwa, boleh kite makan gaji buta da ni.


ulasan :

tak payah nak ulas da.bebuih da mulut guwa nak ulas pasal bende ni.ibarat berbuihnye mulut dato seri shabery cheek mase berdebat dengan anwar ibrahim.


up to your gurls, privatekan la gambar kat fb. tak payah nak berbangga sangat dengan kechantikan u all. dan lagi satu, tak payah nak buat bising kalau ade fake profile u all. kemon la, u all yang membuka jalan untuk jadi mangsa seksual dan kemunculan fake profile anda:)

nak tau lebih lanjut pasal kes ni?tanye mamat ni, die slalu buat aksi dalam gambar.mase bujang la, da kawen tak taula


ikhlas :

pencinta wanita

28 comments:

hana on September 20, 2011 at 1:56 PM said...

tak tahu nak komen..
dh macam2 kes berkaitan fb sekarng ni..

azrijohan on September 20, 2011 at 1:59 PM said...

haha, nice














http://azrijohan.blogspot.com

mas saari on September 20, 2011 at 2:32 PM said...

betul tu...ramai betul yang letak gambar seksi meksi sekarang! huhuhuhuuu..

FaKArePa!n on September 20, 2011 at 3:49 PM said...

fap.. fap.. fap..

ko tergolong dalam geng ni gak ke ??? hehe

Ujang9897 on September 20, 2011 at 4:05 PM said...

FAKYU.....ada org baca blog lu pun boleh melancap..apa cita...

Finaz Jaafar on September 20, 2011 at 5:07 PM said...

huiiiiiiiiihhhhh xleh blah !

bighagenjo on September 20, 2011 at 5:37 PM said...

haha!
aku ikot cakap kau.

nik nurhidayah on September 20, 2011 at 6:27 PM said...

betul2..mostly mcm tu la nmpk nya..upload gmbr byk2.dlm hti nk suruh org komen puji2 cntik.

tieha ismail on September 20, 2011 at 6:29 PM said...

kan? takotttt!!!!

El-Janna on September 20, 2011 at 6:59 PM said...

hueh87878 lucah la.

betui tu setuju jugak ni..

cik kumbang on September 20, 2011 at 7:09 PM said...

sp swuh upload gmbar byk2 kat fb...kn kn kn~

msredcheesecake on September 20, 2011 at 7:32 PM said...

hati2 kalau nak upload gambar ke laman sosial... jgn sampai bagi peluang kat org nak kenakan kita...

cik najihah on September 20, 2011 at 7:54 PM said...

ok sangat2 lucah hahahah

KELI OH KELI on September 20, 2011 at 8:09 PM said...

sangat setuju! hanya org yg cetek fikiran sanggup jadi bahan lucah.

ANTI NAZ on September 20, 2011 at 8:23 PM said...

cait~! kau pun selalu jugak buat benda ni kan naz? tak nak ngaku pulak... cait~!

Alya Esprézzo™ on September 20, 2011 at 8:24 PM said...

hahahahahahahaha..eiyuwwwwwww!

FasiHaH SupiaN on September 20, 2011 at 8:24 PM said...

mmg setuju laaa

qasehraihan on September 20, 2011 at 8:25 PM said...

itu masing2la..hehe

Pendamba Mawar on September 20, 2011 at 9:15 PM said...

hahaha.. mungkin la ada macam tu.miahahaha..nice reminder :)

missSenget on September 20, 2011 at 9:21 PM said...

kau tulis berdasarkan pengalaman kan??


aku tau..

aku tau..

aku tau...

Putra Eedi Mega on September 20, 2011 at 9:33 PM said...

FB byk kegunaan, kebaikan/keburukan serta manfaatnya..tapi manusia yg menyalahgunakannya!

~Kirin Selama Perak~ on September 20, 2011 at 11:09 PM said...

like 150juta kali la abam entri ni..
:)

Rozuan Ismail on September 21, 2011 at 9:13 AM said...

kann..tak perlu pakai teropong bagai,terus online dalam bilik jer

Cahaya Mata @ Nurul Are Inn on September 21, 2011 at 9:25 AM said...

Da setahun xon9 fb, xtaw la camne upenya skunl..

Maya Mayana on September 21, 2011 at 9:35 AM said...

setuju la dgn entry ini...

Diana @ bilakukatacinta on September 21, 2011 at 9:46 AM said...

so, before post ape2..pastikan takde implikasi buruk pada diri sendiri...sendiri buat sendiri tanggunga!!

~Nana 귀여운~ on September 21, 2011 at 8:31 PM said...

hahaha.. sengal!

Ct Arina on September 22, 2011 at 1:50 PM said...

pandai2 la jage diri. haha

 

Designed by #