Sunday, September 18, 2011

#damnitstrue : ape yang aku dan korang buat mase kuliah zaman blaja dulu

Assalamualaikum


entry ni guwa copy paste

Setelah aku membuat kajian *ok aku tipu. ini adalah pengalaman aku sebagai seorang pelajar dari zaman matrikulasi sampailah dah masuk unibesiti. waklu unibesiti. kahkahkah. ini adalah ragam pelajar ketika berada dalam dewan kuliah.

Yang fokus mendengar kuliah.

Yang melantak tak habis-habis.
Yang sibuk mengusha makwe/pakwe.

Yang mengayamkan pensyarah sendiri.
Yang bersembang pompang.
Yang tengah eksesais ibu jari.
Yang mengambil kesempatan untuk tidur.
Yang mengambil kesempatan atas membe yang tidur tadi.

power gak mamat ni buat entry lukis-lukis, bagus2 : blog budak bajet aaron aziz

19 comments:

peachippo on September 17, 2011 at 8:28 PM said...

hahaha..70% sameeeeeeeeeee ! :)

Rtp Farra Arisha on September 17, 2011 at 8:49 PM said...

eyh, siapa yg makan cili, surely dia akan terasa akan kepedasan itu..kukui..
some those babbling are true..malah separuh students melakukan hal sebegini..logik? iya, ianya logik :O

Anonymous said...

hampir sume aku buat except bab mengusha...huu~

tieha ismail on September 17, 2011 at 9:06 PM said...

hahaha semua itu pernah merasa...kelakar la woi...

RinsyaRyc on September 17, 2011 at 10:01 PM said...

patut ah aku cam penah nampak ada sorang geng aku yang buat entri cenggini.. aku ingat diatu ko tadi.. laaa..

<<sbb akuingat entri dia banyak gambo katun... heran gak tetiba bawah dia ada gambo artis.. hikhikhik.. ^^

-akupun suka ngan katun tu.. aku yang ketiga.. hikhikhii


http://bulatmata.blogspot.com/

Siti Arfah on September 17, 2011 at 10:30 PM said...

Nice entri. hehe. Biase la kn kalo tgh dgr kuliah tu,, mcm2 prngai kua. hehe. :D

lini hasnan on September 18, 2011 at 1:13 AM said...

Hahahahahaha. terok terok. Saya agaknya menduduki semua jenis pelajar kot. ;p suka sangat tido dalam kelas...ish ish ish

cik najihah on September 18, 2011 at 1:28 AM said...

hahaha nice..

NiGhTiNaNgLe_FARA on September 18, 2011 at 8:32 AM said...

hahahak..
semua tu betul bro..
takde yang sala...
ade lagi laa...
buat assignment mase lecture..

vampire and his lady on September 18, 2011 at 10:45 AM said...

kenapa semua yang kau lukis tu aku buat kt dalam dewan kuliah. tapi ada lagi situ.. bawak laptop pergi kelas.. bosan dengan lecture, bukak laptop tengok movie.. skang mana ada motor neuron. haha. BI okay. motor neuron tu apa?

Cikgu Jaja™ on September 18, 2011 at 10:49 AM said...

aku tak nafikan..mase jd student uia dulu kesengalan kuat tido tak berimejkan uiamian yg istiqamah study n hormat kat lecturers..memang memalukan. ampunn sirr..ma'amm... million sorry! T__T dah mengntuk xleh buat ape dah..haha

Solihin Zubir on September 18, 2011 at 6:52 PM said...

amek gambar membe tido tu aku slalu buat.. haha..

Rabiatul Adawiyah Abd Rahim on September 18, 2011 at 6:52 PM said...

Atul memang suka tido dlm kelas. Lg lg subjek LAW. Bosan! :p

FasiHaH SupiaN on September 18, 2011 at 10:14 PM said...

hahaha tang tido tu mmg pernah buatttt!!!

bighagenjo on September 19, 2011 at 1:10 AM said...

gahahaha!
best!

chemay on September 19, 2011 at 3:41 AM said...

semua sama.
life student mmg cenggitu kot
haha

Hansyirah Takezur on September 19, 2011 at 2:30 PM said...

lumrah... :P

A retarded kitty on September 19, 2011 at 5:00 PM said...

ala, tak pernah masuk U

NURUL NADIA ROSLAN on September 23, 2011 at 4:42 PM said...

hahahahaha semua gua penah buat =.=

 

Designed by #