Friday, September 23, 2011

Biodata Izara Aishah | Gambar Izara Aishah | Siapa Izara Aishah

Seriusly, guwa memang kurang minat part2 artis ni, biapon guwa dulu hampir terjebak dalam dunia perfileman. nasib baik guwa tak termakan ajakan asyraf muslim untuk join drama sunsilk ape kebende ntah dulu.

Tapi tula, semenjak dua menjak ni guwa banyak menerima panggilan telefon da email yang memohon agar guwa terbitkan biodata artis2.salah satu email yang guwa terima time guwa kerje berbunyi :

Salam

hye abg suratan kebetolan.saye minat sangat blog abg. abg2, boleh tak abang buat entry pasal biodata izara aishah. die comey la.kite suke tengok die.plz!

thanks
peminat no 1 suratan kebetolan

takpela, untuk tidak menghampakan beliau, guwa terbitkan jugak la entry ni.nasib baik izara tu member guwa , senang cerita.ehe lagi pon gadis ni mmg hot.hehe

(intro cam taik)

Biodata Profil Izara Aishah

Nama Komersial: Izara Aishah
Tarikh Lahir: 28 September 1992
Usia: 19 tahun
Asal: Bakar Batu, Johor Bahru
Pencapaian: Tempat kedua Dewi Remaja 2009/2010
Drama: Keranamu Laila, Kasih Najihah,Masih membara cintaku,cikaro, Sofiya dan Jiwa Lara
Telefilem: Hantu Gigi

Sekolah : SK Seafield 3, Sk Bukit Indah, SMK Cochrane, SMK Seri Hartamas

Twitter : @izaraAishah

Blogger kegemaran : Hanis Zalikha and Nazirul Hazwan

Sifat dan Sikap :
  • Izara hanya mengamalkan makan nasi sehari sekali
  • mengikut petua neneknya yang gemar meminum air teh untuk kesihatan badan.
  • Membersihkan muka sebelum tidur
  • Memakai produk Clean & Clear
  • gemar memakai kasut tumit tinggi seperti “stiletto” dan “wedges” (Rasa Comfiden bile pakai kasut tumit tinggi)
  • Kasut tumit tinggi yang biasa dipakai adalah 6 inci




*****

Gambar Izara Aishah

Biodata Izara Aishah,Gambar Izara Aishah

Biodata Izara Aishah,Gambar Izara Aishah

Gambar Izara Aishah



















































































































































































































)

17 comments:

adrinaqamarina on September 23, 2011 at 12:39 AM said...

tengok gambar yang dia pakai hairband dengan baju kaler biru, aku rasa macam kenal. *keningkening*

Paris Lipton on September 23, 2011 at 12:42 AM said...

putih gebu giteww

hana on September 23, 2011 at 12:46 AM said...

erk..
seksi nye dia ni...

muhammad iqbal hakimi bin tahir on September 23, 2011 at 12:47 AM said...

dia biasa2 je ,tapi nampak hot lah..haha

i am S!L4H.. on September 23, 2011 at 1:02 AM said...

hahhaa

yelah sgttttt sekali sekale..
=p

~Nana 귀여운~ on September 23, 2011 at 1:09 AM said...

untunglah...jadi blogger kegemaran beliau..huhuhu :P

nur choki choki on September 23, 2011 at 2:47 AM said...

last pic mcm daphne iking..

Anti Mamat Gay on September 23, 2011 at 7:53 AM said...

cilake..semua awek lawa2 kau kebas... cait~!!

SEO konon...pigidah...

bighagenjo on September 23, 2011 at 8:03 AM said...

intro mmg gempakkk

cun gak dak ni eh

Fakrul said...

Buleh dibawak ketengah filem bollywood..;)

Cahaya Mata @ Nurul Are Inn on September 23, 2011 at 9:04 AM said...

Cantek...

Ct Arina on September 23, 2011 at 9:16 AM said...

pic last tu sumpah cantik~

Fatin Farhana Binti Ramli on September 23, 2011 at 12:19 PM said...

macam selena gomez la die ni ..

ain rahman on September 23, 2011 at 1:33 PM said...

so much like Christine Hermosa

adybbab ;O on September 23, 2011 at 3:39 PM said...

segak oww *oo*

NURUL NADIA ROSLAN on September 23, 2011 at 4:32 PM said...

cantiknye!!! muda setaun dari yaya. apsal nampak matured =.=

Cik Suheela on September 23, 2011 at 10:59 PM said...

yg last tu cam cun gila....

 

Designed by #