Wednesday, July 6, 2011

#retis tak? : aku top 10 blogger malaysia

semalam, sedang sedap guwa melayan drama ana lulu sambil mengunyah kopok lekor losong , tibe2 notification muka buku (fesbuk) guwa blinking


"adeh, sape plak yang bikin notification fesbuk guwa blink2 ni, demla, tak kusyuk nak makan"


*mohd ariff latif share link on your wall*


"fuh, link mende plak ni,? err, suh guwa like kontes ker? bla bla bla " macam2 persoalan berlegar2 di sudut serebrum guwa


waahhhh, kenangan ni kenangan, wakakaka segala jenis perasaan mula bercampur baur ibaratnya bercampur baurnya kandungan bahan2 bubur asyura di dalam periuk pada tanggal 10 muharram


keputusan akhir undian peringkat pertama blog pilihan malaysia(blog lelaki bujang) :


sumber dari suffer8zine

retiss tak entry ni??wakakaka ape pon, result tu mmg kenangan agung guwa sepanjang guwa berblog, tersenarai antara 10 blog pilihan bukan satu kerja mudah, bersaing dengan lagenda2 agung blog satu penghormatan bagi guwa,


tahun ni tak tau tercalon ag ke tak,pedulik la,guwa pon tak segah dulu kot, hahah ujang lagi mantop kot


tetiba teringat nak ckp thanks kat 2 blogger agung yang turut sama pernah menyenaraikan guwa sebagai salah seorang dari 10 blogger hot dan agung di entry ini :




p/s : sengaja buat entry #retiss.hehe ape motif entry ni yer? sesaje la, blog guwa, guwa punye suke la, boleh tak gini?hee

37 comments:

Miscellaneous Smiles on July 5, 2011 at 10:35 PM said...

pehh

Rtp Farra Arisha on July 5, 2011 at 10:36 PM said...

retis ini artis ya? hmm, owner blog ini pun retis jugakkk, oh tak ku sangka!

khairul akmal azman on July 5, 2011 at 10:43 PM said...

tahniah la hendaknye

namaakulynn on July 5, 2011 at 10:44 PM said...

komen den :
nak komen kat blog #retis jap.;))

superb an on July 5, 2011 at 10:44 PM said...

tahniah2 !

i'm ezza haniza on July 5, 2011 at 10:45 PM said...

hebakkkknyeeeeeeeeeeeeeee

pikah yang baik on July 5, 2011 at 10:46 PM said...

tahniah retiss!!erk..sbenatnya saya follow blog awak sebab kita terguna katun yang sama..katun kat header awak tuh sebnarnya saya selalu anggap superhero saya..haha..tapi jangan salah paham...saya tak anggap awak superhero saya pon..haha

NadiRah on July 5, 2011 at 10:47 PM said...

untunglah~
lalalala

Yuyu Musa on July 5, 2011 at 10:51 PM said...

hebakkkk siot kau...segan la nak kawan ngan retisss...


hihihikkks

Peri PiA on July 5, 2011 at 10:54 PM said...

tahniah lah!!wow

NuSaNa NoSa 91 on July 5, 2011 at 10:56 PM said...

wah3~ tahniah naz.. kenangan berharga tu.. ^_^

laskar pelangi on July 5, 2011 at 10:57 PM said...

fulamak! retis retis!

CikBulat on July 5, 2011 at 11:08 PM said...

wwaaahhh! tahniah lah kau, btw.. font blog ko dah berubah ye ! @_@ HAHA

Lagenda Teragung on July 5, 2011 at 11:23 PM said...

aku lah lagenda teragung..hahaha
tapi blog aku masih baru....

taniah kpd anda

Faraa Eiman's on July 5, 2011 at 11:36 PM said...

eyhhh , haha
untung la ;p

Hishyamuddin on July 5, 2011 at 11:48 PM said...

haha..bak la kepok sikit...
retisssss..hebat2..hahaha

delarocha on July 5, 2011 at 11:58 PM said...

tahniah bro... fofular laa .. huhu

eyjalukman on July 6, 2011 at 4:56 AM said...

haha uncle naz #retis seyh ;P

Siti Mashitah Saidin on July 6, 2011 at 6:13 AM said...

caya la bro... den undi lu... tapi keaw teaw, ingat aaa :P

tiqa ramlan on July 6, 2011 at 9:11 AM said...

Fewiittt~ Bukan sebarang orang boleh dapat top 10 taw.. :)

emieysandra on July 6, 2011 at 11:14 AM said...

fuhyooo..retiss, tahniah2!

Isteri Encek Bard on July 6, 2011 at 11:24 AM said...

eh, jap, jap yg no. 9 tu blog naz eh?? hahahhahahhha wahhhh tahniah lah naz dah jadik retis skang... nak war-warkan pada orang kg. ler.. miahahahahhaha

FasiHaH SupiaN on July 6, 2011 at 11:24 AM said...

okehh retis dah tue.....

ir yien 9897 on July 6, 2011 at 11:34 AM said...

CONGRATE..
yang paling best,
jauh tinggal kan udang..he3x

Maya Mayana on July 6, 2011 at 11:45 AM said...

TAHNIAH, Keep it up..memang nk jadi antara yg terbaik mahu putus medula oblongata :P

suffer8zine on July 6, 2011 at 1:46 PM said...

mcm kenal je tu, adesss. nice pix. jom komen juga entri #WW saya http://suffer.frenzyfm.my/2011/07/7-wordless-wednesday.html

qasehraihan on July 6, 2011 at 2:22 PM said...

har har..tetiba ase nak nages..sbb 1st time naz bg phormatan kat ujang kata ujang ebat!!kakakakakaka...mesti ujang kembang kempis idung tu..haha

i am S!L4H.. on July 6, 2011 at 3:17 PM said...

owhhh ngetop la die....
jgn smpai meletop suda. =p

Fyzal on July 6, 2011 at 4:10 PM said...

top 10. ini semua stok trafik tinggi ni. good good.

mynameismy on July 6, 2011 at 5:29 PM said...

wahhh retis kauuuuuuu

nak signnnnnnnn...0_o

Iqa Rosa on July 6, 2011 at 8:31 PM said...

my fav: Realiti Konspirasi

Otw jadi fav: Suratan Kebetolan

pssttt: abg naz, dah glamer lah tuu ehh? wekkk.

HAZWAN17 on July 6, 2011 at 8:36 PM said...

peh terbaek bro,,,,,memang retis habis ni haha

Sunah Sakura on July 6, 2011 at 9:00 PM said...

segan lah ceq nak komen kat blog retiss ni...

yaya_flanella on July 6, 2011 at 10:51 PM said...

cehh. mmg retisss lagi mau riak. XD

Pembawa_Wacana on July 6, 2011 at 11:55 PM said...

hahaha...hampeh...

Namee Roslan on July 11, 2011 at 5:49 PM said...

Allah marah orang berlagak. hahah

SyazwanSarawak on July 15, 2011 at 4:48 AM said...

wow!

 

Designed by #