Tuesday, July 5, 2011

kenapa guwa tak suke perempuan tayang2 gambar kat blog dan FB

"abang naz, saya teringin la nak tau, ape yer yang orang lelaki selalu fikir?" soal seorang gadis bawah umur pada guwa


" err, cube search kat google ape die cakap " jawab guwa endah tak endah


hasil pencarian google :






see, simple kan pemikiran lelaki, tak sekalut pemikiran wanita, semua bende nak fikir, ape dapat? tak dapat ape pon, still gak tumbang di tangan lelaki2 jongos yang macam sampah


guwa berani potong kuku la, hampir 85 peratus jejaka secara surenye akan berfikir pasal seks dow, so, if korang nak jadi bahan seks/modal seks, tayang la gambar bebanyak kt FB ngan blog tu, korang kan suke orang tengok gondolan2 dan muke cun u all.hehe * fuh, mesti ramai butthurt*


err, tp kan, guwa rase pompuan skang pon banyak pk pasal seks la.


"pehal plak!! kitorang tak layan la seks2 ni " jawab irine zalika


"abes tu asal entry lucah kat blog ujang ngan blog hamzam ian, pompuan yang ramai komen,boleh tolong jawab untuk guwa plak?"


wakakakaka


pens off~


p/s : eh, macam pernah buat entry ala-ala camni.hee ~

58 comments:

[k]o{q}i[n] on July 5, 2011 at 12:09 PM said...

i loike his entry..muahahaha

TWEETY BERT on July 5, 2011 at 12:11 PM said...

ahhahaha betol la tu agaknye.. laki pompan samer jer.. lumrah manusia kan ehhee.. kuat tak kuat jer

emmajean on July 5, 2011 at 12:14 PM said...

opsss !! macam tu pun ade ker???

elinADNAN on July 5, 2011 at 12:14 PM said...

hahahahaa same jeh laki keh perempuan sekarang neyhhh

Ayeem Jemain on July 5, 2011 at 12:15 PM said...

terima kasih sbb tak naikkan nama aku. haha. aku seriyes da kurang da lucah2 ni

Lydia Miza(Aidyl Azim) on July 5, 2011 at 12:16 PM said...

siap tayang pki baju tido nipis lg kat fb..peliknya lah perempuan 2 ni.lain la klu kau punya friend tu semua perempuan gak.

Alexandriana Alia on July 5, 2011 at 12:16 PM said...

belog ai takde gambar ai pown. facebook lagilah takde... hauhauhau

hamzah ian?.. tak sengaja la baca blog dia. :p

miss senyum on July 5, 2011 at 12:18 PM said...

haha takutttt

ir yien 9897 on July 5, 2011 at 12:24 PM said...

hahaha dislike entry

lalallala =p

but like bab2

entry ujang9897 dan mejah =))

Halimatun Sa'adiah on July 5, 2011 at 12:36 PM said...

sy nk gelakk..

Light of Intelligence on July 5, 2011 at 12:36 PM said...

ekkeke biasalah tu
nafsu kan fitrah
pepandai lah handle
pakai akal pakai iman ;)

saiazuan on July 5, 2011 at 12:40 PM said...

haha mcm2 :D

a letter for you
http://eleventx.blogspot.com/2011/07/dear-wenger.html

izfanora on July 5, 2011 at 12:52 PM said...

gurau kasar nie.. :P

nafsu lelaki itu kan satu.. no wonder lah.. :)

Sunah Sakura on July 5, 2011 at 1:00 PM said...

hurmmm...bila maksiat da jadi satu benda yang biasa dan hati tak rasa apa...

ayanuts on July 5, 2011 at 1:07 PM said...

entry yg sgt ikhlas..lps ni nk kurgkn gambar..takut..huhuhuhu

aizamia3 on July 5, 2011 at 1:11 PM said...

a'ah kan..

Bulan on July 5, 2011 at 1:22 PM said...

tue mcm penah bace entry ang.alik2 bende same ko ckp.tp tak jugak mereka n aku nnk ubah.ahakss

MAISHARAH on July 5, 2011 at 1:23 PM said...

wahahahahha....:)

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr on July 5, 2011 at 1:35 PM said...

tu la pasal..awat ramai pompuan yang komen??

mungkinkah lelaki yang mencetuskannya??

tettt...

schaze zainn on July 5, 2011 at 1:37 PM said...

masing-masing mempunyai pendapat tersendiri =)

syahira ariff on July 5, 2011 at 1:40 PM said...

opsss
*buat buat tak terasa

diana on July 5, 2011 at 1:44 PM said...

tu maknanya perempuan sekarang ramai yang tertarik dengan sek..
eHH!!tersasul pulak..
panjang dia punye tersasul tu..
hehehhe

belogkiter on July 5, 2011 at 1:49 PM said...

ohhh begitu kah?

Ujang9897 on July 5, 2011 at 1:52 PM said...

entri gua mana pernah lucah..tak pernah pun tulis seks2 nie..

lu yg ajar entri seks..ish3

Light of Intelligence on July 5, 2011 at 1:56 PM said...

dasat2 like seriously u define it that way?

Hasnita Hassan on July 5, 2011 at 2:34 PM said...

eh,aku yg first comment,ya lettew hahaha

mynameismy on July 5, 2011 at 2:34 PM said...

grrr...-.-'

BRO_MONDAY on July 5, 2011 at 2:54 PM said...

naz : sokom!!! koh koh koh blog ujang slalu cite lucah dan ai pun suka baca!!! tapi selalo nye tentu ada MORAL VALUE...adess...

Ima Salsuzaima on July 5, 2011 at 3:01 PM said...

hahaha..ye kan..ramai pulak wanita komen entri lucah kat blog ujang dan blog ayamayeem..haha

A retarded kitty on July 5, 2011 at 3:05 PM said...

gluteus maximus aku terasa

wakakaka

aanie on July 5, 2011 at 3:05 PM said...

nak test market la...

hahaha..memang ekau penah buat entri cenggini pun....

Isteri Encek Bard on July 5, 2011 at 3:08 PM said...

HAHAHHAHAHHAHA DAH TAHU DAH SAPER.... AYEEM AYAM SKLALI NAZ.. HAHHAHA

Isteri Encek Bard on July 5, 2011 at 3:09 PM said...

GRRRRR. WEH KITAORANG KOMEN NAK MENIDAKKAN ENTRY UJANG MA... HAHAHHAAHHAHAHAHHAHA... MAK-MAK JER KOMEN ELLEBIH SIKIT.. ANAK DARA MANA ADA ELLEBIH.. HIHIHIHI

hamzah ian on July 5, 2011 at 3:18 PM said...

haha.. gua no komen

cantekk on July 5, 2011 at 3:23 PM said...

haha...

ujang, tgk ko da buat naz emo...

*skang ni sama je laki ppuan, pk bnda yg sama.. tak byk, sikit; tak sikit, byk...

qasehraihan on July 5, 2011 at 3:25 PM said...

perkara biasa utk difikirkan tu utk menjadi petanda bahawa makhluk itu normal..kakakaka

hana on July 5, 2011 at 4:43 PM said...

hahah..
de betul nya jugak...
tgk gambar perempuan yg bertutup pn laki boleh pikir pasal seks kan???

azwa amani on July 5, 2011 at 5:23 PM said...

huhuhuhuhu.... errrm, tak tahu lah pasal ape dorg dok komen kat blog tu.. peringat juga pada amani supaya tak letak gambar sendiri :)

FarhanahAdzlan on July 5, 2011 at 5:40 PM said...

sya dak skolah lg..xlyan bnda2 camtu..mntak dijauhkan..haha..
rasanya xsemua komen mngatakan yg die suka entri sebegitu kan..=)

FasiHaH SupiaN on July 5, 2011 at 6:02 PM said...

akal lelaki 1,pempuan 9...

beLLa on July 5, 2011 at 6:44 PM said...

uih. bahaya betul ;p

Raden on July 5, 2011 at 7:29 PM said...

auuww..butthurts!! haha

yaya_flanella on July 5, 2011 at 7:48 PM said...

sebab lelaki malu nak komen la kot?

titirara on July 5, 2011 at 8:28 PM said...

haha ;D haha ;D *hanye mmpu gelak je* :p

Siti Mashitah Saidin on July 5, 2011 at 8:30 PM said...

entri bro pon ramai org komen jugak. rasa nya macam nih

lelaki, of coz lebih berminat pada wanita. bro pon slalu pegi tgok hanis zalikha kan? hehehe... cer tgok belog irene marcello, ramai lelaki kot...

hehe.rasanya cam tuh la

anamizu on July 5, 2011 at 8:33 PM said...

aah betol la..
gurl suke tyg muke..
gambar gedabak2 drg boh..
errr tp sbb drg cun..
cik ana x berani taruk sbb x cun mcm drg..hihi

eh aah bab blog hamzah & ujang tu pun betol..gurl gak yg ramai komen..
so same je kot thinking nye skang..SEX...hahaha

~Kirin Selama Perak~ on July 5, 2011 at 8:34 PM said...

Seks OH! Seks !
always in our mind~
wakakakkaka
:p

KinosKoko on July 5, 2011 at 8:36 PM said...

ahahahaha..seks..

Farah Junaidy on July 5, 2011 at 8:37 PM said...

haha...tajuk takde kaitan pon ngan isinye~~

http://theadorableme.blogspot.com

athirah on July 5, 2011 at 8:44 PM said...

setuju.. nasib ak letak gmbr dinosour kat fb.. hahahaha

nur aisya humaira on July 5, 2011 at 9:22 PM said...

erk..nasib berani potong kuku..:)

Marya Hana on July 5, 2011 at 10:14 PM said...

ppuan pon ade napsu. tapi x ah napsu KUDA mcm laki.. :p

LOL.

Hishyamuddin on July 6, 2011 at 12:01 AM said...

kau pikir s-x gak x naz?heheh
tapi betul yg ko ckp, laki akan suka tngok gambor2 aweks dlm fb..heh3

Mak Cik Siti said...

dengan gambar jer dah boleh memuaskan nafsu... tak geli ker kalau yang tengok gambar2 korang tu macam muke hantu... geli cek... heehuu~~

bighagenjo on July 6, 2011 at 2:59 AM said...

:)

i am S!L4H.. on July 6, 2011 at 3:18 PM said...

haha. ngek. kalo entry ni sape yg ramai komen? hahahaha

♥ LULU ♥ on July 7, 2011 at 2:10 AM said...

haha!suka entry ni..pmpuan mmg complicated

Rafidah Farhana on July 7, 2011 at 10:02 PM said...

Kalau macam tu lelaki dengan perempuan sama je lah.

Kalau betul-betul baik tak adalah kes seks luar nikah semua tu. Sorang je yang nak mana jadi. Bertepuk sebelah tangan mana berbunyi.

 

Designed by #