Monday, July 4, 2011

HANGAT :koleksi BRA WANITA yang awesome (PG13)

melihatkan tajuk tetek di blog erti seks dalam kehidupan si ujang, guwa dengan kompidennya ingin mewujudkan entry baru yang juga berkenaan perkataan itu.wakakaka


begini kisahnya, semalam, dalam kekecewaan kegagalan mendapatkan tiket filem transformers kegelapan bulan baru, berkesempatan mengunjungi pameran bra yang diadakan di ****** (maaf, tempat adelah rahsia) takut2 seks2 maniac pergi pulak,


fuyyooo!!giler banyak tu bra yang pelik dan mantop ditayangkan kat situ, hahaha best2!


berikut adelah gambar2 yang sempat di snap sepanjang pameran tersebut. hehe

********

1. bra ketam

2. Bra ramasan

3. usb thumdrive bra


4. bra tumbesaran saiz (yang ni paling laku)
5. ipod bra : keluaran khas apple



6 bra kunci dan anak kunci : untuk penjagaan kesucianisteri ketika suami pergi berjuang di offshore

7. bra led lip lap : untuk mengelakkan isteri sembunyi2 di bilik gelap


8. bra dryer

9. Bra kepala babi, dem


10. bra papermint : err buleh kunyah cam cwingum papermint kot



11. Bra makanan jepon

12. bra tanpa tali,bukan tali lutsinar okey : mengunakan kuasa elektrostatik untuk melekat


13 : bra untuk pencinta ikan


14 : bra belon udara : kt putrajaya hari tu ade tak?


15 : bra spotlight : untuk mencari suami dalam bilik gelap

16 : bra lampu perhiasan
ape pon, bra yang terakhir ni the best, kalau nak tengok yang real punye, mintak suh mamat bengong ni tunjuk, die ade, tak caya tanya yana

V
V
V
V
V
V
V
V

p/s : entry sekadar hiburan:)


meh la klik like:)

30 comments:

Cik Eka on July 4, 2011 at 1:23 PM said...

hahahahaha..

lawak gila..err gimana kalau saya mau beli ya??

hahahahaha

kot malam pertama kena pakai yg ada lampu punya..senang nak nyuluh.. :p

mOoN on July 4, 2011 at 1:28 PM said...

mihahaha...sandi betul owh...

belogkiter on July 4, 2011 at 1:31 PM said...

paling suka yang ipod tu. hihi

laskar pelangi on July 4, 2011 at 1:49 PM said...

WAHAHAHA=D

melawak la pulak!hikhikhik =D

pelik pelik semuanya.

MAISHARAH on July 4, 2011 at 1:58 PM said...

bhhaaaaaaa..menakutkan lah:P

izfanora on July 4, 2011 at 2:01 PM said...

pergh.. mcm2..

Namee Roslan on July 4, 2011 at 2:07 PM said...

hahahhahahahah..rasa malu okay. haha. btw okay lah sekadar pameran. kalau nak pergi shopping mall macam ni pelik plak kan.

saiazuan on July 4, 2011 at 2:12 PM said...

bwahahaha.. yg last tu xleh bla..hahahaha

and we say, just bring it http://eleventx.blogspot.com/2011/07/malaysia-did-win.html

emieysandra on July 4, 2011 at 2:28 PM said...

errkkk~


mcm2 pesen =.='

Lagenda Teragung on July 4, 2011 at 3:07 PM said...

hahaha lwak2..pameran panties xde ke hehehe

nairaariaa on July 4, 2011 at 3:31 PM said...

pelik bra

Ujang9897 on July 4, 2011 at 3:49 PM said...

woi lucah...haahahahah

tetek betul kau ni

qasehraihan on July 4, 2011 at 4:03 PM said...

entry naz kah??? mcm org lain yg post je ni..kkakakaka..i suka yg lip lap tu..

Isteri Encek Bard on July 4, 2011 at 4:06 PM said...

adeh yg ketam tu tak bleh belah

yaya_flanella on July 4, 2011 at 5:07 PM said...

ko suke yang mana? -.-

TWEETY BERT on July 4, 2011 at 5:31 PM said...

hahaa.. koleksi bra la plak.. haihhh..

Eika Arysha on July 4, 2011 at 7:05 PM said...

pelik2 tol lah org putih nie...
mcm2 jenis bra yang xmasok dek akal jew...tapi yang eika paling x suka,bra babi tu...derm

! Nurida Ardy on July 4, 2011 at 7:56 PM said...

@-@* wuuuuuu

Lieyly ︱ Alia on July 4, 2011 at 8:25 PM said...

pelik2 betoii depa neyh..

hahaha !

syAzAnA on July 4, 2011 at 8:41 PM said...

yang bra babi tuh yg sengal tuh.

-.-'

Ronda-ronda KL part 2 (7th Mufiin dan Sekinchan Ikan Bakar)

sarah-najwan on July 4, 2011 at 9:14 PM said...

adoiiii!!!!
berpuling mato saya melihatnya..

~HanAlia on July 4, 2011 at 10:22 PM said...

xleyh blah entri ni...hahah

athirah on July 4, 2011 at 10:28 PM said...

macam #$%% hahahahahhahhahahahaha....

Mr feckry on July 4, 2011 at 10:45 PM said...

bra babi tu nampak bongok sungguh

Tea on July 4, 2011 at 11:16 PM said...

sengal gila. btw, yg peppermint tu mata tea tertancap kt gambar lg 1 okeh. bukan bra. wakakaka. :P:P:P

BRO_MONDAY on July 5, 2011 at 2:55 PM said...

naz : giler lah!!! ai nak layan entry ni pun cover² kat opis ni..kang kena gelak ngan budak pompuan sebelah meja ai ni pulak kalo dia nampak...koh koh koh

cantekk on July 5, 2011 at 3:25 PM said...

haha...ee...seram aku,,,
byk gile, pelbagai...

Rtp Farra Arisha on July 5, 2011 at 5:56 PM said...

editan semata2 ke? kuakuakua.

bighagenjo on July 6, 2011 at 7:24 PM said...

:D

bighagenjo on July 6, 2011 at 7:54 PM said...

:D haha!

 

Designed by #