Monday, May 30, 2011

open minded/kotor : perempuan kencing

guwa ade satu cerita, cerita ni cerita yang ringkas aje. motif nak bercetita? suka2. ni guwa punye blog ape, suke hati la


tajuk kisah : open minded

***********************


lokasi : library matrix melaka
masa : 2.30 pm


sinopsis :

nazirul : marea, tak payah nak sirius sangat blaja tu, men teka teki jom
marea : malas la, teka teki ko sume sampah (jawab beliau acuh tak acuh)


nazirul : kamon la, blaja rajin2 bukan dapat 4 flat pon
marea : siot je ko kan, tau la ko bijak ( guwa 4flatter kat matrik *fakta*)


nazirul : alah, jom la, satu soalan jer
marea : iyer la, hape? cepat la


nazirul : yeaaa!ni yang buat aku sayang ko ni
marea : argh, ko sume pompuan pon ko sayang, cepat la, aku nak blaja ni


nazirul : okey2, ape bende, lelaki boleh buat, pompuan tak boleh buat?
marea : argh, malas la jawab, pass je la, ape jawapannye?


nazirul : fuh, takde semangat patriotik lagsung, try la jawab
marea : jawapan mesti jijik la tu kan??


nazirul: no komen.hahaha
merea : bgtau jela jawapan die, aku malas nak pk ( jawab beliau dengan malasnye)


nazirul : sengal,pemalas! nak pk pon malas. haih
lelaki boleh kencing berdiri, pompuan takleh! hahahaha ( semangat gelak)
marea : we all pon boleh jugak la sengal ( marea mula membantah)


nazirul : giler!!!! (terkejutnye guwa), boleh ker?
marea : boleh la, meleleh la tapi, yang pompuan tak boleh kencing pancut jer (jawab beliau dengan muke paling innocent)


nazirul : gulp, bodo la ko ni marea!hahaha
marea : nak men kotor ngan aku, aku men la kotor balik.hahahaha




*************************

moral of the story? open minded tu bagus ke tidak?ntah la~

pens off~

47 comments:

Dim Benihana on May 30, 2011 at 1:42 PM said...

open minded tu bgs tp mesti kena dgn keadaannya..

meaw on May 30, 2011 at 1:49 PM said...

jappppp..lawak gila soalan teka tekinya pon,hahaha! boleh nak open minded tu, bio kena dgn tmpt n orang .....

Ujang9897 on May 30, 2011 at 1:51 PM said...

gua kencing duduk...


open minded ok jer...

misz sheyla on May 30, 2011 at 1:51 PM said...

betul ape kate maera tu...hahahhahaa...errr tapi xpenah wat

mariatul_m0hamadiah on May 30, 2011 at 1:53 PM said...

haha.. aku suke jawapan marea tu. amek kaw~~

Lydia Miza(Aidyl Azim) on May 30, 2011 at 1:58 PM said...

lelaki kena kencing duduk jugak okey!

pd akak klu kena tempatnyer tak salah open minded tp..benci la klu lelaki dan pompuan ckp2 lucah..kisah dlm bilik pun nak citer kat org?haiya...malu la kak!ramai yg buat camni .borak ngan teman opis lelaki lak tu.grrrrrrrrr...mana sopannya seorang wanita islam?

Sunah Mohammad on May 30, 2011 at 2:00 PM said...

open minded ke kotor?

nurkaloi on May 30, 2011 at 2:01 PM said...

hahahaha rare

open minded oke jer laaa

zaMir on May 30, 2011 at 2:13 PM said...

open minded tu kne bertempat...tgk topik gak...hahhah

Lagenda Teragung on May 30, 2011 at 2:20 PM said...

secara kasarnya takde lah teruk sgt perbualan tu..cuma kalau didengari oleh orang lain, akan menyebabkan orang lain merasa kurang selesa. Klu orang sekeliling pun open mainded tidak menjadi masalah. tapi tak sopan lah klu perempuan ckp mcm nie,

bagi akulah,....

NISA' nis on May 30, 2011 at 2:20 PM said...

lawak ! but i'm not as open as Marea..haha

Ms. Ann on May 30, 2011 at 2:28 PM said...

@Lydia Miza(Aidyl Azim):

open minded but not too open depend on situation..

setuju.. most of women yang dah maried tak segan silu bercerita dengan rakan sekerja mereka tentang perihal hubungan intim mereka... dan perkataan yang mereka gunakan agak lucah.. tpi yang difahami oleh sesama mereka.. thats true..

nuyui a.k.a miss NUSHA on May 30, 2011 at 2:33 PM said...

mmg open minded ni.. =p

mia on May 30, 2011 at 2:33 PM said...

dato gilerrrrr.rrrrrrr.rrrrrr.rrrrrr.


sekian.

Cik Cammy Lia on May 30, 2011 at 2:43 PM said...

hahaha sengal bin lucu

najihah sahami on May 30, 2011 at 2:49 PM said...

hahaha..naseb baik open camni je. hehehe

NOOR FATIN on May 30, 2011 at 4:03 PM said...

kan dah kena. hahahaha

Nour Akmal on May 30, 2011 at 4:57 PM said...

t'lalu open pn x leh jgk..
nnt trs x leh close..huhu

Cik Miera on May 30, 2011 at 5:04 PM said...

haha.. open minded ok je.. cuma kene pada tempat la...tp yg cmni ok je.haha

che sakinah on May 30, 2011 at 7:13 PM said...

kencing tu ape? buang air ke? *buat2 blur*

moral of t story, kawan elok2, jangan kencing kawan. hahhahahhaaa;p

farhanny on May 30, 2011 at 7:38 PM said...

woah marea XD

FasiHaH SupiaN on May 30, 2011 at 8:08 PM said...

open minded?? nanti pk...huhu kena betul pada tempat, waktu dan masnya kot?hehe

muhammad iqbal hakimi bin tahir on May 30, 2011 at 8:51 PM said...

kalau terlalu open parah jugak...

Bulan on May 30, 2011 at 9:13 PM said...

jgn open sgt.nati ter'open' sume susah =p

shada wentz on May 30, 2011 at 9:46 PM said...

haha. mcm menjawab entry den je ;p

bgus2! ;D

WanFadhilah on May 30, 2011 at 10:23 PM said...

libry matrix melake???
sya bekas budak matrix melake.
ish3...
terlalu jauh dipikirkan tu. haha

Mohamadazhan hjDesa on May 30, 2011 at 11:02 PM said...

dah terkena.haha

misyamissyou on May 31, 2011 at 12:13 AM said...

terbaik la jawapan marea..haha!
jgn terlalu open le..agak2 la..huhuu

yaya_flanella on May 31, 2011 at 1:06 AM said...

ce tanye kat lecturer. cam menarik je teka teki ni.

najwa's on May 31, 2011 at 12:17 PM said...

ngee, pompuan skrg pom dah bole kencing berdiri la. :p

tak caya sila baca entry kak su_anna --> http://bududanbelacan.blogspot.com/2011/05/ingat-ke-laki-je-leh-kencing-berdiri.html

Qaseh dalia adelia on May 31, 2011 at 2:19 PM said...

open minded boleh tapi setiap benda tu ada batas2nya .. kalau terlebih dari percakapan melebihkan lucah .. tmbah2 kita pompuan mcm kita ni maruah sikit ..maybe lah kot.. pandangan org ni kan salu je tgk dr luaran ekkk.. apee daaa ~ tapi pompuan yg bek xkan terlebih open minded cenggitu ..maluuuuu huhu

Puan Besar Shag Yahaya on May 31, 2011 at 3:12 PM said...

Open minded okay. Tapi jangan terlalu open minded. haha :D

bighagenjo on May 31, 2011 at 4:00 PM said...

hahaha! cayalah meria!

Aretikz on May 31, 2011 at 6:18 PM said...

Gua tengok tu open sesame.. tp.. stakat ni big bird xda pula kencing berdiri.. oh lupa.. big bird sora pempuan.. mnja gitu. har3x~

ok, gua lari tajuk.. ahakz.. open minded.. ayat standard, ikut keadaan.. hoho..

Rozuan Ismail on May 31, 2011 at 6:52 PM said...

kelas kau meria.kencing berdiri =)

qasehraihan on June 1, 2011 at 9:23 AM said...

aiyyyyaaa...geli bila disebut meleleh...
dh ko punya tempek kt ctu..xyahla nk ikut ore jate..
mmg a mleleh..hahahaha


hai naz,sehat?? lama xdatang cni..sori..
bz kejar penghutang xbayar utang..

tau sapa penghutang tu??haha..

http://qasehraihan.blogspot.com/2011/06/entry-panas-hati-pendekar-berkuda.html

emieysandra on June 1, 2011 at 9:02 PM said...

open minded boleh tp buat gadis,sila jge jgk tatasusila tu^^

Peri PiA on June 2, 2011 at 8:01 AM said...

erk,burok bebeno ruphenya

PiKOk on June 2, 2011 at 10:14 AM said...

erkkk!
open-minded..kdg2 bgus..kdg2 xbgus..:P

Liza @ Adzriel AB on June 2, 2011 at 5:10 PM said...

open minded ok..bab ugama tak de toleran le.

biruMerah on June 3, 2011 at 8:54 PM said...

gwa kencing blari dlm mimpi..hahahah soklan banggang gituuu..hahahahah

chemay on June 4, 2011 at 2:47 PM said...

hahah sempoi la marea :)

Pijahh' de-Arr on June 6, 2011 at 12:04 AM said...

haha..hishh kau nihh~~

Opah Kentang on June 7, 2011 at 9:40 AM said...

haha..terbaik la si marea tu keke :P

cantekk on June 7, 2011 at 12:58 PM said...

lelaki kna kncing mcangkung gak la...

kan? ;-D

adybbab ;O on July 19, 2011 at 11:14 AM said...

haha..ada jugak

SURIA AMANDA on September 5, 2012 at 12:22 PM said...

tgok keadaan dik oi kalau nak open minded dan pastikan yg depan kita tu boleh terima apa yang kita tanya...dpt jenis x leh bergurau..sok2 belajar dalam surau..naye jer...

 

Designed by #