Tuesday, May 17, 2011

MERAYU : TOLONG LA KAWAN2 KU =(

malam jumaat yang lepas, saat si gile ujang dan yana sedang main bunuh2, guwa terpakse melayan kerenah anak sedara guwa si nia, haih, nia2, kalau idak menyusahkan pakcik memang tak leh kan?kan?


p mane?kali ni bukan p mane2, kali ni melalui panggilan video 3g iphone 4gs kami. check it out



****************************


nia : accalamekom uncle emcem!!
guwa : walekomcalam nia yang tak chumel. ade ape kol2 uncle ni?



nia : hihi, nia taco uncle yer?uncle tengah uwat pe tew?
guwa : uncle tengah men game ni nia, kemon2, straight tu the point please



nia : uncle2, uncle kan baik, nia nak intak tolong uncle cikit jew, tak banyak pon, uleh tak uncle? (dengan nada suara paling chumel)
guwa : yela2, naseb baik uncle emsem, nak mintak tolong ape shayam?



nia : hihi, cayang uncle, adik nia, tica, macuk kontes uncle, nak mintak uncle tolong undi tica!!uleh tak uncle? leh kan? leh kan?
guwa : iyer, buleh nia, camner uncle nak undi??



nia : jap2, nanti nia "escemes" uncle, uncle tunggu tau (lantas terus meletakkan phone beliau)
guwa : dem, tak menyempat



**********************


sms dari nia


uncle, like tau uncle

1.mula2 :
LIKE MyLittleMomo Fanpage kat SINI --> MY LITTLE MOMO

2.pastu :
lika gambar batrisya kat sini --> GAMBAR TICA!!





tengkiu uncle!caaaayang uncle!:)


*******************************


p/s : den mewakili seluruh warga keluarga memohon jasa baik anda untuk turut sama men"vote" gambar tica atau nama betol beliau nur aina batrisya. sekian:)


kepada yang sudah mengundi, jutaan terima kasih:) korang mmg best! anda di alu-alukan untuk meng"copy" entry ini dan mempromot di blog anda:) sekian~


pakcik wacana da tolong promot:) macih pakcik wacana dari nia.hihi

macih jugak untie sunah, uncle topi helios, pakcik andi howt cebab tolong pomot kat fb:)

24 comments:

Rozuan Ismail on May 16, 2011 at 11:27 PM said...

cumel dia.anak u ke?haha

eyjalukman on May 16, 2011 at 11:28 PM said...

comel gila tica nihh !
haha

Pembawa_Wacana on May 16, 2011 at 11:31 PM said...

Dah undi dengan jayanya.....yeah!!!

Pembawa_Wacana on May 16, 2011 at 11:34 PM said...

Cek la my newest entri...:)

najihah sahami on May 16, 2011 at 11:34 PM said...

haha..comelll giler tica tu. gmbar nia xde ke?teringin nk tgk..:)

Ujang9897 on May 16, 2011 at 11:38 PM said...

paksa rela jer aku vote nie

adrinaqamarina on May 16, 2011 at 11:42 PM said...

naseb tica dan bunga3nye comel~

:)

Solihin Zubir on May 16, 2011 at 11:47 PM said...

ololo.. tomeynya.. lg tomey dri naz tecik2 dlu.. haha..

iniialahaku on May 16, 2011 at 11:57 PM said...

ah..masa ni barula nak ngaku kawan....hahaha


ni nk vote cmna ni????like je kan??klu gitu udah aku settlekan...

Dea on May 17, 2011 at 12:04 AM said...

comelnyer...:P

NadiRah on May 17, 2011 at 12:05 AM said...

alololo..comelnya kakak tica...huhu

my name is KeryOki on May 17, 2011 at 1:22 AM said...

ho..comeyy nye :)

hana on May 17, 2011 at 1:27 AM said...

cute nye..
hana vote skarang..
=D

Puan Besar Shag Yahaya on May 17, 2011 at 1:32 AM said...

Iye lah untel cayam. Nati Cek pigi cuke cuke eh. hihi.

Kalamhati on May 17, 2011 at 6:25 AM said...

kena vote ke?hehehe

wanda arry on May 17, 2011 at 8:10 AM said...

tomeynya dia ni..eeii geram2

qasehraihan on May 17, 2011 at 8:47 AM said...

wokeh..akan divote jap ag..
bg pdpt plak dgn entry ni..huhu
mksih

http://qasehraihan.blogspot.com/2011/05/dah-meminjam-tu-reti-retila-nak-bayar.html

Cik Nathrah on May 17, 2011 at 5:02 PM said...

nk picit anak buah ko ni. bulattt!

najwa's on May 17, 2011 at 5:13 PM said...

hehe cute =)

Cik Miera on May 18, 2011 at 2:21 AM said...

comel.... !!!!!!!!! senyum lebar cikt tica...hihi

emieysandra on May 18, 2011 at 7:32 PM said...

acik emiey dh like yer..gram nk cubit cubit pipi tu tmbam tuu :P

muhammad iqbal hakimi bin tahir on May 18, 2011 at 9:22 PM said...

dah like n promote kat fan page ..hahaha

mynameismy on May 19, 2011 at 9:53 AM said...

hahah comel je......!

FasiHaH SupiaN on May 19, 2011 at 5:56 PM said...

sudah like dan sudah promote kat fb =.=''

 

Designed by #