Saturday, April 16, 2011

DERM!! SELAPUT DARA PALSU

kurang hajar, macam mane orang yang up to-date macam guwa baru tau kewujudan selaput dara palsu kat pasaran ni. huh


cam biase la, malam2, guwa menghabiskan la mase melepak, inginiyer inginiyer gak, member tetap member. guwa da biase bekawan ngan orang pelik2 ni, ngan nyah, gay, lesbian, sume guwa kawan, ntah camner terlanjur mulut guwa bertanye kat member gadiz guwa yang ala2 bohsia pasal seks bebas ni, camni la lebih kurang perbualan guwa :


*********************

"wes peah, lu men jantan, jolok sane sini, men tikam2 ni lu x risau ker?" soal guwa

"lah, nak risau mende plak bro, layan kot, hahaha" jawab peah dengan poyonye

"yela, ko xkan xnk kawen nati, mau plak laki ko kalau die tau ko xdo dara da"

"hahaha, chilex la bro, nak kawen nati gua pakai la dara palsu wei, ape la lu mat, lambat la derr, kate blogger feymes, hahaha" balas peah dengan kompiden nya

"dare palsu?dem, sejak bile plak ade mende tu, dem, patutla lu syiok je layan men tikam2, huh"

" tu la mat, update la sket rom/ram kot tu, pakai due gig punye DDR3, baru la cepat sket update, hahahahah" provok beliau lagi


**********************

patutla semejak dua menjak ni guwa tengok bukan main lagi gadiz2 panas serta bitches2 tu xde hal pon men tuka2 jantan, beromen bagai nak gile skang ni. steady je xdo nak risau da pasal dara, rupenyer da ade backup baik. dem!!


pasni kepada rakan guwa yg jantan2, abes la korang, bek korang cari bakal isteri yang tak pernah sosial2 klu bagi korang dara tu penting, jangan sampai u all tertipu la ngan dare palsu ni. huh




Gambar : dara palsu, fuh siap berdarah lagi tu, sape nak beli tinggalkan order anda kat ruangan komen.hahahaa

p/s : ada kebaikkan nye jugak kan, boleh jadikan malam2 anda bagaikan malam pertama.hahaha kan best tu. ujang, ko nak??

p/s : gambar diciplak dari encik borak kosong:)

58 comments:

mOoN on April 15, 2011 at 9:34 PM said...

arrr...baru tgk benda ni...selama ni dgr and baca jek...macam ni rupanya ea...huhuhuhu...

apapun,, bagi gurls kat luar sna,, jaga maruah kita sebaeknya...

Yuyu Zulaikha on April 15, 2011 at 9:34 PM said...

pehhhhh~ syok la cenggitu orang "main".

hmm~

Nadea on April 15, 2011 at 9:36 PM said...

i nak satu... heheh astafirullahalazimm..selisih... nad baru tahu..tak sangka

Nadea on April 15, 2011 at 9:36 PM said...

i nak satu... heheh astafirullahalazimm..selisih... nad baru tahu..tak sangka

cik yuz on April 15, 2011 at 9:37 PM said...

lambat laun suami akan atau gak..mase tu baru tau langit tu tinggi ke rendah...

nurain on April 15, 2011 at 9:38 PM said...

demm..ade ke?macam2 la donia ni~

Izamir Ridzwan on April 15, 2011 at 9:39 PM said...

giler ah.. nk cari awek kampung lah buat bini

Izamir Ridzwan on April 15, 2011 at 9:39 PM said...

giler ah.. nk cari awek kampung lah buat bini

Miza Yusof on April 15, 2011 at 9:41 PM said...

pergh ! naz siap suruh order lagi tu.
tkmau la. hok asli ada. no pelsu pelsu. HAHA

Nadiyah Zahrul on April 15, 2011 at 9:46 PM said...

kenapa lah mereka2 ni tak takut? wahh tengok sample pun scary.

YanaMIB on April 15, 2011 at 9:53 PM said...

kau tu yg patut beli wei...,


GAY mmg kena ada benda ni gila.., kau dah takda DARA kan

eyjalukman on April 15, 2011 at 9:54 PM said...

kita yg baca ni pun rasa nk cakap DEM . haha

Scha Aryana on April 15, 2011 at 9:56 PM said...

ade jugak bende ni eh.. haishh, macam2

Scha Aryana ^^

Jemari MonteL on April 15, 2011 at 10:12 PM said...

mmg mende alah ni ade... tp kat Mesia tataw laks ade jual gak.. ngeee ~!!!!

ps : kawe komen sekadar komen bkn interested okies... macehhh :P

GincoMerahJambu on April 15, 2011 at 10:20 PM said...

uish..ade jugak bende cmni

Solihin Zubir on April 15, 2011 at 10:22 PM said...

cis! ini mcm pon ada? mmg gila la...

sumaiyah mokhtar on April 15, 2011 at 10:27 PM said...

perghhhh gile la, betul2 wujud ke bnde ni, haihhhh mcm2

zOeY zAu YaH on April 15, 2011 at 10:27 PM said...

mak oiii! jual ke? hahahaha...mcm2 skang nih.

Anonymous said...

yang merah tu ade drh hiv haahahahah

Nazirul on April 15, 2011 at 10:34 PM said...

siioooottt

The Sharkox on April 15, 2011 at 10:44 PM said...

ada jugak menatang ni? cilakak!

CikBulat on April 15, 2011 at 10:50 PM said...

cisss!! ada gak benda harem nie !! abang NAZARIA SOMBONG! haha

woot woot on April 15, 2011 at 11:00 PM said...

saye da takde dara =(

najihah sahami on April 15, 2011 at 11:00 PM said...

erk..naz nak order 10....untuk back up kawen t. mesti laki i syg i lebih t kan. hahhaha..yeww.....

~Kirin Selama Perak~ on April 15, 2011 at 11:03 PM said...

ni aku takut nak kawen ni.
sebelum kawen kena pegi check kat SIRIM dulu.
hahahaha

nurayunni on April 15, 2011 at 11:27 PM said...

biar btl???kalau mcm nie makin sosial la bdk2 skrg..

Puteri Iqa Izyan on April 15, 2011 at 11:41 PM said...

perghhh...
den sendirik tak tau dara tuh caner.
demn ah. grr

p/s: lama den tak singgah sini. bhaha.rumah baru! :P

Cik Su Life Cycle on April 15, 2011 at 11:45 PM said...

pergh.. gila arh

nabilahhajinorhassan on April 15, 2011 at 11:49 PM said...

lpas bce entry ni bel trus call boyfie ckp kt dia bout this issue. then he sayed 'awat? bgus pe ade mende alah ni. nanti bole mlm pertame hari2 lpas kawin. kt mane nk beli mende alah ni yang' tu diaaa! haru btui bf bel =='

Ciklinn on April 15, 2011 at 11:49 PM said...

perghhh... camni pun ado??? sila berhati2 kaum adam.... hehehhe

muhammad iqbal hakimi bin tahir on April 15, 2011 at 11:51 PM said...

hahaha..gila2...cne nak percaya macam ni..dermm

Nur Farah Hani on April 15, 2011 at 11:59 PM said...

erkkkkkkkkkkkk????

bahaye.. and menjatuhkan maruah perempuan y baik2 cam ai.. wakakaka.... conclusionnya terus cari perempuan yang baik2... yang sosialllllllll.. buang ke laut terus.. ;p

MiSzy DiaN on April 16, 2011 at 12:03 AM said...

demn!
mamat nie kan, suka betul wat entry hot mcm ni kan.. hhahahahaa...
bila nak kawin cik abg oi~ :P

FariehanIbrahim [LBC] on April 16, 2011 at 12:35 AM said...

da lame da kuar dipsrn mende nie..aishhh!
nenek2, makcik2 yg da anak sepuluh pom still ada dara ag pas nie.. haha! :pp

Budak Botak on April 16, 2011 at 12:42 AM said...

Dem, he3. Pernah tgk gak ni, adeiii kena buat ujian darah la kot nnti nk tau palsu ka asli, ha3...

Entry terbaru Indahnya Matematik Bagi Orang Yang Paham... (",)

Siti Fatimah Fuzz on April 16, 2011 at 12:43 AM said...

cik siti just tau boleh wat pembedahan je letak dara tuu..tak tau la plak ada macam dalam packet mee segera ni...haha

IftiMonstaa on April 16, 2011 at 12:43 AM said...

cmtu ke ghupenye selaput dara? :O

Ujang9897 on April 16, 2011 at 1:05 AM said...

SIAPA DH TAK DARA MENGAKU DEKAT NAZ wei....dia nk kasi hadiah menatang ni...

xazryx on April 16, 2011 at 1:45 AM said...

mak uih bahaye nih . :|

WeedBoys on April 16, 2011 at 2:43 AM said...

cmne care nk gune nye??
xpaham...

Putri Malu @ ima salsuzaima on April 16, 2011 at 8:09 AM said...

e'eh..macam ni pun ada.. camne nak pakai tu.muahaha.. dunia2..

cikLah on April 16, 2011 at 9:01 AM said...

adeh... kne blog eh pasal ni.. dr kami y xtau, jd tau.. dr kami y xwat, dah tau benda ni, kang kami wat plak.. adeh.. nauzubillahi min dzalik..

hee.. oke3..
cumey purple.. kami pon pkai pepel gak ni.. baju bukan blog..

chenta hatie on April 16, 2011 at 9:12 AM said...

men tikam 2 . kojaq . ko bt entry ni nak kalah kan ujang ke ape . ? tp tak cukup power cm ujang . hahaha

f_aRa_aINa989 on April 16, 2011 at 9:39 AM said...

pergh...mcm2 skangni...

Qaseh dalia adelia on April 16, 2011 at 10:03 AM said...

mcm2 skang ni selaput dara pun boleh beli.. tapi kalau tipu suami tu dapat berkat ke walhal untuk kebaikan..?jaga lah daramu wahai kaum hawa

suffer8zine on April 16, 2011 at 10:32 AM said...

aiyarkkk skg dah mcm2 ada

Terkini Kucing Lahirkan Anak Anjing

~~ytazzizzaty~~ on April 16, 2011 at 10:51 AM said...

pa kjadahnya.....psnie......mkn btmbun ank luar nikah.......hyun sapa yg reka bnda nie!!!

cikmegipama on April 16, 2011 at 1:55 PM said...

macam2...dunia akhir zaman...

zih@n on April 16, 2011 at 8:57 PM said...

bnyk btul benda palsu palsi sekarang ye..huhu

sarah-najwan on April 16, 2011 at 9:49 PM said...

semua org tak kira lelaki atau perempuan:
JAGALAH DIRI DAN MARUAH
HIASI PERIBADI ANDA SEMUA..
DEMI AGAMA, BANGSA DAN NEGARA..

yuyu lar on April 16, 2011 at 9:49 PM said...

bukan semalam kau post yg dah ke???

hahaha...perghhhh uptodate member2 ko..hahhaha

ira-yoshida on April 16, 2011 at 9:58 PM said...

benda macam ni pun ada ka? haha

Anonymous said...

bgus nie
beli banyak2 simpan wat stock malam jumaat
hahahaha
bru la tiap2 minggu jd pengantin baru

salwaismail on April 17, 2011 at 2:22 PM said...

first time tgk.

Hafidzah Hafidz on April 17, 2011 at 8:00 PM said...

perghhh~ fyza memang dah tau pasal nih..tapi tak penah tengok rupa dye..camtu yerr huhu..ngeri jepp~ hua2

dila bahar on April 17, 2011 at 9:23 PM said...

ermm... cam ni pun ade yek... huhu..

Myvitrd on April 17, 2011 at 11:15 PM said...

Penting sangat ke dara dalam alam perkahwinan? kalau malam pertama tu main2 tak keluar darah tu korang semua rasa pompuan tu dah takda dara ke?

Pernah tak korang tahu ..ada pompuan dilahirkan memang takda dara.. takkan sampai nak pasang dara palsu ni kot untuk yakinkan suami korang yg korang masih dara.

Didunia boleh korang tipu.. di akhirat.. sendiri jawab depan tuhan

Opah Kentang on April 18, 2011 at 4:01 PM said...

bende cenggini pun ade?

Haishhh..

 

Designed by #