Friday, April 22, 2011

DERM..!! GAMBAR TIZ ZAQYAH SEKSI / GAMBAR HOT TIZ ZAQYAH!

err, sebelom guwa kate ape2, meh guwa tunjuk gambar beliau yang guwa ambik ketika kami same2 menghadiri malam glam majalah ape ntah di mane ntah,hehe da lupo, maklumla, da tua:)

chekidout :





da tengok?bace plak, jangan da tengok blah plak.hee


kenape gambar guwa takde? maapla, guwa tak minat nak glamer2 ni, stakat amik gambar ngan artis memang guwa tak bape nak heran sangat. hahaha


motif kenape guwa show off gambar ni??

jawapan nakal : derm, trafik kot babe, gile lu, sure ramai la orang nak search2 gmabar artis2 hot berbikini, seksi dan sebagainye. toksah nak bohong la. korang pon cari kan?kalau tak xde nye korang masuk blog ni.hahaha


jawapan baik : err, dari saat pertama kali u all tengok gambar tu, guwa sure, pelbagai reaksi berbeza yang wujud di kotak pikiran u all, m i rite? tak caye, tinggalkan komen u all, kite tengok, ape reaksi yang pertama u all kuarkan:)

ade yang akan kate :
1. OMG, tiz chantek sangat..!! suke3
2. huh, xdola chantek mane pon
3. so lame, nak tarik trafik gune gambar seksi
4. rosak si tiz ni, makin singkat baju haa


so, ape u all kate? memang kite akan ade sifat dan pandangan brbeza, so kene gado la kalau pendirian berbeza??tak kan?:) duk bincang, n cari jalan penyelesaian secara berhemah, u all da tua, bukan kanak2 rebina:DD


kepada mereka2 yang agak baik2 cam woot-woot, maapla kalau ko tertengok gambar ni, hehe err, tp ko pon kadang2 search kan gambar camni ni kan kan.hahaah


74 comments:

Eyra. on April 22, 2011 at 8:27 AM said...

Errr unbelievable :O

Along Usop on April 22, 2011 at 8:33 AM said...

dari bertudung kini berkemban... ayarkk..

rara pinkmafia on April 22, 2011 at 8:35 AM said...

no comment. dye comel pakai apa pon.

Peri PiA on April 22, 2011 at 8:38 AM said...

mcm zmn......

Mr feckry on April 22, 2011 at 8:42 AM said...

fuiyo

ira-yoshida on April 22, 2011 at 8:48 AM said...

makin seksi nampaknye..haha

UNA budak BAEQ on April 22, 2011 at 8:50 AM said...

haha woot2 jugak yg kena .

alah biasa artis sekrang dah mcm artis tuliwood. nma je islam tapi pakaian terbukek jugek . heh

*kalao belakon bukan main baik pkai tdung .belakon mestilah belakon . *pening dah aku ckp apa.

maria_m0hamadiah on April 22, 2011 at 8:55 AM said...

yang no 4. nape makin singkat! =.="

Sylangster Pressure on April 22, 2011 at 9:23 AM said...

comel lg ms pakai tudung..

mynameismy on April 22, 2011 at 9:31 AM said...

demmmm

Ain Zulaikha on April 22, 2011 at 9:34 AM said...

kata saya : if ain jadi tiz, mungkin ain malu bila orang gunakan keseksian ain untuk tarik trafik.. tapi.. tak tahu lah kalau dia memang suka di label sebagai perempuan seksikan.. ohhh i am jealous dengan dia sebab cantik sangat.. GRRRR.. pakai tudung dia nampak suci gila KOTTTTT.. hehe

LynN LoLa~~ on April 22, 2011 at 9:41 AM said...

ade sesetengah manusie yang bangge dengan ape yg dimiliki..padahal die lupe, itu adelah pinjaman hak ALLAH.

tp kan bro, better menegur without the picture.. sebab tak baik membuke keaiban orang laen. :)

peace!

miss'ENH on April 22, 2011 at 9:43 AM said...

kalau bertutup lagi cantik..

cik heroin on April 22, 2011 at 9:52 AM said...

lol xkisah. dy sblom blakon nur kasih tu dh seksi hbes kot. rmai xprsan ada iklan, ada dia, pkai tube je, dlm iklan u're beautiful.

Haw on April 22, 2011 at 10:04 AM said...

utz Asri Rabbani sampai ajal secara mengejut.. setiap hr rakaman zikir munajat utz d Astro.. klu Tiz meninggal tetiba mcm utz.. camner ek?

najihatussolehah on April 22, 2011 at 10:20 AM said...

@rara pinkmafia:

hmmm...mmg macm berkembn pun..xtaula apa nak jd ngn arts mesia..budaya luar sume nk ikut..

MAPPIAU on April 22, 2011 at 10:29 AM said...

erkkkk no komen....(waaaa statment bajet artis disitewwww hahahaaaa :P)

errrr die pakai kain ela jer yek, tak yah buat baju design2 lilit2 jer kan huhuhu

Katak Puru on April 22, 2011 at 10:47 AM said...

aku terangsang ni..grrrr...
hahaha..

nurkaloi on April 22, 2011 at 10:52 AM said...

upssss

santek !!
macam ikan kaloi daa

hahah rare!!

tp tiz memang cntik and hot kowt

wanda arry on April 22, 2011 at 11:03 AM said...

hahah..dia cantek..yg len xleh nk komen laa

cik bAtu on April 22, 2011 at 11:05 AM said...

no komen ! hahaha...*pnjam ayat artis sat*

suffer8zine on April 22, 2011 at 11:29 AM said...

artis skg makin kurang kain buat baju :P

Terkini : Koleksi Pages Peminat Usop Wilcha Di Facebook

~@mOi ~~ on April 22, 2011 at 11:35 AM said...

comellll aper..

FasiHaH SupiaN on April 22, 2011 at 11:40 AM said...

nasib baik xkawin lagi..lau x..suami dy kategori dayus nie....

Ujang9897 on April 22, 2011 at 11:48 AM said...

baik kau edit jd boegel jer wei...


tp aku pelik.., GAY mcm kau pun tgk gambar ni..


* sejak bila lyn SEO kau ni..=)

AizA on April 22, 2011 at 11:49 AM said...

ok lah tu... x tersembul lagi buah dada tiz... hahahahah

Hafidzah Hafidz on April 22, 2011 at 11:54 AM said...

adoi~ tu jek yang fyza leh cakap..suka dye masa dalam cite Nur Kasih =)

FariehanIbrahim [LBC] on April 22, 2011 at 11:57 AM said...

perghh! gebu...XP

xsusah2 wat baju, sehelai kain belit camtu jerk.. ~.~'

ziana yusof on April 22, 2011 at 11:57 AM said...

tiz zakiah bertudung lg chantek...xpkai tdg xcantek pown..

zalin on April 22, 2011 at 12:02 PM said...

kaum hawa lebih cantik bila berpakaian sopan..=))

Isteri Encek Bard on April 22, 2011 at 12:05 PM said...

ADEHHH

khairul akmal azman on April 22, 2011 at 12:20 PM said...

masalah kekurangan kain kot..
hehe..
http://khairulakmalazman.blogspot.com/2011/04/10-bende-laki-meluat-kat-pompuanbajet.html

~atieput3~ on April 22, 2011 at 12:21 PM said...

@MAPPIAU:setuju!

hahaha.senang je kan. beli semeter, (eh pendek sngt plak. tak ckup nk lilit..) astu selempang kt bahu.

*macam kain langsir je. xcntik langsung.

phee ungu on April 22, 2011 at 12:25 PM said...

: woot woot ! :P setuju dengan che mappiau dia atas :P

adan on April 22, 2011 at 12:35 PM said...

salam..
bro,pandangan pertama saya bila tengok tajuk entri.. ni mesti gambar seksi lagi ni.. bila tengok gambar .. sape ni? artis ke? kalau artis tak heran... sebelum ni ada lagi dahsyat dari gambar di atas..

♥sophie♥ on April 22, 2011 at 12:42 PM said...

artis barat ke asia neh ! huhu

syuwai on April 22, 2011 at 12:50 PM said...

kesian3x..

ni pun baju last minit ni, main lilit2x je

adeh.. tak cukup budget kot

gaung on April 22, 2011 at 1:17 PM said...

apo nk kato dah..comeil memang comeil tapi kalu labuh lagi,,sampia tutup kaki..dan tak tnjuk bahu +belakang..lagi comeil.masuk pulak tudung comeil.lagi glam menutup aurat rasonyo..

jemputlah datang ke tempat kami ni.
cerito artis german tak tutup aurat melampau ado hehe

http://no92a.blogspot.com

laskar pelangi on April 22, 2011 at 1:20 PM said...

Mak Aiiiiii!macam berkemban nak pergi mandi dah pon...walau cantek sekalipun muka camtu...tp bila tengok tang pakaian..haishhhh! terus tak berkonan nak tengok dahhhh..

Cik Miera on April 22, 2011 at 1:46 PM said...

suka lg kalau kai tudung macam dlm cite nur kasih..sweet je..haish

A N E F F on April 22, 2011 at 2:02 PM said...

dulu tgk impian ilyana ngan nur kasih ingt dia ni betul2 la pakai tudung .. huhu

di sebalik figura besar on April 22, 2011 at 2:02 PM said...

kulit dia sgt cantik.. tp kli rse ye make up dia sgt tebal.. tp dia mmg cntk..

afiqazizan on April 22, 2011 at 2:49 PM said...

aduh tiz zaqyah..aku dah la peminat kau..tapi kau pakai seksi-seksi lagi..napa tak berpakaian macam watak nur amina dalam drama nur kasih.

alexa yussida on April 22, 2011 at 4:55 PM said...

OMG ! mcm pakai towel...sekian

The Sharkox on April 22, 2011 at 5:39 PM said...

wah, kain tuala yang boleh dibuat pakai pergi makan2..

amie on April 22, 2011 at 5:46 PM said...

errr mcm berkemban.tp die ni santek.huhuhuh.tp lg santek die dlm drama nur kasih.tp yela, manusia kan.. erkk byk tp.kakakaka.. ;p

aisyah thaqif on April 22, 2011 at 5:58 PM said...

malaywood ;pp

tieha ismail on April 22, 2011 at 8:04 PM said...

macam pakai tuala ouh...

AIMAN on April 22, 2011 at 8:25 PM said...

wwa wa wa woahhh... kemain lagi die skrg..

cik Dil on April 22, 2011 at 8:43 PM said...

asal artis mlysia makin miskin skrg nii??pakai baju mcm berkemban nk p mandi tepi perigi..aduayaii..pengaruh si miera liyana laa ni...

Syat0za Zai on April 22, 2011 at 9:24 PM said...

kan best, kalau dia pkai tudung, tutup aurat semua.. mmg cun! :D

Faezah Hannah Al Baj on April 22, 2011 at 9:25 PM said...

alang alang pakai gini. apsal tak bogel terus.hish

Amirah Adnan on April 22, 2011 at 9:55 PM said...

aww!! dye nak pegi picnic kot? :p

Solihin Zubir on April 22, 2011 at 10:31 PM said...

gua menyampah entry SEO.. heheh.. :D

magnoliapert on April 22, 2011 at 10:56 PM said...

Kalo tengok muke ni, die lebih sesuai bertudung *penangan nur kasih ah ni*

http://magnoliapert.blogspot.com/

Syed Hilmi Syed Yahya on April 22, 2011 at 11:00 PM said...

rumah aku bnyak kain,,klau nk leh baig dier pinjam...

eRza farEeha on April 22, 2011 at 11:02 PM said...

haha..sian tiz..xckop wet nk bli ken ng benang lbey..ahaha

hana on April 23, 2011 at 12:05 AM said...

mmg terbaik baju dia..
parah..

ferra on April 23, 2011 at 12:52 AM said...

dem. kalu nk letak gmbar half naked, jgn lah blakon cite islamic.hurm emo pulaks heheh

RABUN on April 23, 2011 at 7:17 AM said...

cantik bahu....

Idah on April 23, 2011 at 8:12 AM said...

minat tiz...cantik...no komen

Nurulbadiah Lai on April 23, 2011 at 12:37 PM said...

xsuke dia camni..:(

HonEyBuNNy on April 23, 2011 at 1:11 PM said...

fuhhh..

terseksa tengok...seksis betul lah...ngeh3

eyjalukman on April 23, 2011 at 2:18 PM said...

pengsan !
hahah

Qaseh dalia adelia on April 23, 2011 at 6:28 PM said...

gila trafiq haha
pandangan saya emm makin lama makin seksi artis2 malaysia ni tak semua tapi kebanyakannya .. hurmmm body yang cantik bukan untuk ditayang .. :) tak tayang pun ramai yang mengagumi .. sedeyh :(

Woofer Storm on April 23, 2011 at 10:34 PM said...

semakin singkat pakaian,semakin singkat akal fikiran..heheeee

Noor Idayu binti Azmi on April 24, 2011 at 12:02 AM said...

ish3, kan best lau tiz ni pakai proper sebijik dlm nur kasih, tgk dia pakai tudung sgt2 sesuai :'(

Tok Esah on April 24, 2011 at 12:51 AM said...

toksah dengan tokesah, lebih kurang jer!! dermm yu!!

hurm, maaflah, gambar tuh seksi sgt, seksa mata tok!!

tutup mata!! huhu

udin on April 24, 2011 at 1:09 AM said...

gurp! no komen.. sekadar usha ja.. hehehe.. ;)

Hansyirah Takezur on April 24, 2011 at 2:27 AM said...

cett,
camtulah artis..
bukannya nk aplikasi apa yg dia blakon. =.=''

yaya_flanella on April 27, 2011 at 1:28 AM said...

hm..cun gila dak tiz ni. tp cantik sgt pun susah. mesti rasa nak share je kat orang.

Budak Nakal on April 28, 2011 at 7:13 PM said...

1. OMG, tiz chantek sangat..!! suke3
2. huh, xdola chantek mane pon
3. so lame, nak tarik trafik gune gambar seksi
4. rosak si tiz ni, makin singkat baju haa


//ok. i say all dat. so where my prize?

Nurasyiqin on August 5, 2011 at 11:09 PM said...

grrr !!nape tak bogel ja??alang2 nak kongsi kecantikan tu baik kongsi semuanya..cek tak layak nak cakap dia ni da rosak.. muka cantik tp pakai cam tu buat cek nampak muka dia lebih kurang ngan monkey ja..hahha..harap2 dia bertaubat !!

sori yer emo sikit..

Anonymous said...

@rara pinkmafia:

no comment?
comel ke?
kalau dia bertelanjang pun comel ke?
ish2......

 

Designed by #