Friday, April 1, 2011

SIAPA HAZAMA / HAZAMA AF9 / HAZAMA MUH

err, guwa dengar cite hazama di terima masuk af9, yeahhh!! guwa semenagnye peminat hazama sejak dari die direject di af4,dem yu juri mase tu. kalau tak, maaf cakap la, memang pejal ganu takkan menang la af mase tu


kali ni, guwa yakin, bergoncang emosi student AF lain, mau taknye, suare hazama memang kelas, sorry tu say, mmg hazama champion tahun ni KECUALI ade konspirasi jahat untuk mengalahkan beliau. hehe


yes, hazama ini adelah hazama yang same yang menyanyikan lagu drama king untuk meet uncle hussain:) so, u all pon tau guane suare die


guwa ingin konsikan video lagu saleem nyanyian hazama semasa AF4 dulu, ape komen u all.hehe
ade ke agak2 student AF skang boleh lawan??





err, skali skala men SEO boleh kan??:P


p/s : tweet liyana jasmay :Wait hazama masuk balik AF? Tapi dia dah hebat, suara dia sedap. So yg lain sure nangis la..kesian laa dorang!

14 comments:

HAJAR hasan on April 24, 2011 at 12:38 AM said...

ermm... suara dia sedap! tp, sgt suka bila dpt thu fina dpt msuk. but then, knp nera tak keluar. ggggrrrr!!

psssttt:fakta tentang perempuan yang lelaki wajib tahu. jom baca~ ;)

http://hajarhasan.blogspot.com/2011/04/every-girl-has-three-guys-in-her-life.html

Faizal Fredley on April 24, 2011 at 12:38 AM said...

hahah...aku harap dia tersingkir pasnih....

Tok Esah on April 24, 2011 at 12:40 AM said...

kuat nye main SEO!! !hahaks!!

Niaa Sameon on April 24, 2011 at 12:44 AM said...

tak kenal langsung hazama nii.

Cik Eka on April 24, 2011 at 3:04 AM said...

hahahaha.menangeh ar peserta af9 yang lain..hahahaha..kesian jadi mangsa dua orang yg kua tadi...

ira-yoshida on April 24, 2011 at 7:59 AM said...

iye? dy dpt masuk af9? haha..

dy pnah jd peserta af4 pun tak pnah tahu..hakhakahak..

aisyah thaqif on April 24, 2011 at 8:39 AM said...

go hazama go ! haha . i like :D

cik-terompah on April 24, 2011 at 10:53 AM said...

muka mcm naz...

dah sudah.

lol..

DeQdEq on April 24, 2011 at 10:57 AM said...

sungguh deqdeq tak tahu langsung pasal AF ni...sbb takdak astro pn kat umah...tgk TV pun jarang...

harap baca blog je utk tahu perkembangan terkini...hehehe

hafiz on April 25, 2011 at 11:56 AM said...

Hazama Suara Rock Kapak...
Baru best AF..hahaha

kakchik@ella on April 25, 2011 at 5:56 PM said...

kakchik dari dulu lagi suka dia dn hope dia boleh masuk AF. sib baik AF terakhir ni Astro ada kasi chance kat dia. Sore dia power gila. Perfect, kan dia nyanyi lagu Saleem tu.

cik pulau on June 13, 2011 at 11:00 AM said...

errkk.. tak pernah layan AF..sebab kt umah takde astro.. dah final rupanya ha..
giler kejam.. langsung tak tau pape..
memang duduk kat pulau betol la.. haaha

babytiqah6586 on June 22, 2011 at 2:14 PM said...

aku suke hazama hari hari mase konsert aku tengok hazama je huhuhuhu i like you hazama!!!!!!!!1hahahaha uwek....

babytiqah6586 on June 22, 2011 at 2:15 PM said...

i like hazama mase konsert af9 aku tengok hazama je tak de orang lain yang boleh kalahkan hazama!!!!!!!!!i like hazama!!!!!!!!! hahahahaha uwek

 

Designed by #