Thursday, February 24, 2011

pergh!! berbakat rupenyer minah ni, dem yu


chantek tak gmbr2 diatas? kisahnya dibawah..cekidout

lokasi : opis
masa : 8.30pg waktu libya, 6.33 ptg waktu cristchurch new zealand

pengkisahan keceritaan

cam biasa, gua mermarkir kereta BMW siri ke 4 den di hadapan pejabat. dengan langkah seorang jejaka tampan persis jacob twillight gua melangkah masuk ke opis gua. tibe2..

chenta : samat pagi bos!!(menjerit tidak tentu hala)
naz : kuang jaq, salam mane salam, ni bos ni, dem yu

chenta : fuh, garang bos hari ni yer?
naz : gayangla, attitude2. (muke kontrol kacak) haa ape bendenye ciken?

chenta : err err err bos.(sambil buat gaye gedik gentel2 jari)
naz : ko toksah nak gode2 gua, gua layan tasha silla jer skang ni, len tak layan (pergh, mati kene emtam ngn datin ni)

chenta : takde sape nak la bos, ari ni kan bos janji nak pomot blog saye. cepat la pomotnyer
naz : erk?ade ea gua ckp? (dengan muke penuh bingung)

chenta : ade la, takde, nak jugak pomot.
naz : best sgt ker blog ko smpi gua kene pomot?

chenta : tgk la sendiri : CHENTA-HATIE (smbil berlalu pergi dengan belagaknyer)
"kuang ajaq, gua kasi fail lu punye praktikal baru tau "(getus gua dalam ati)

dengan panas gua duduk dihadapan pc intel core 2 duo gua. terus dengan pantas serta kompiden gua membuka blog tersebut mengunakan interet explorer 7 (opis tak bagi gune browser lain)
tibe2..

"dem mit, berbakat jugak minah ni, gambar2 nice, fuh siap ade kraft tangan(buat tekejut, padahal da pernah order) " getus gua dalam ati
u all tgk ke hasil kerja beliau? nah usha :










nak tgk lebih lagi sila klik --> CHENTA HATIE

gua tak tipu, hasil tgn beliau mmg superb, mmg nice la, kad, keychain, hape kebende lagi sume die boleh buat la. sila2 la ke blog belian. order skali wes(dgn harapan dpt komisyen 10%)
p/s : dialog bukan rekaan, sebaliknya adalah dialog sebenar yang terjadik (sila jangan percaya)

49 comments:

Izamir Ridzwan on February 24, 2011 at 11:56 AM said...

suruh dia buatkan untuk aku satu

Peri PiA on February 24, 2011 at 11:58 AM said...

nice..indeed


but,kenape mesti jacob! ;P

nazirulhazwan~ on February 24, 2011 at 11:59 AM said...

@peri pia
sbb bukan edward.haha

chenta hatie on February 24, 2011 at 12:02 PM said...

hahahha.
dato" maceh r eh...
awat tak buh pic card yg kmoo bg kat lup lup kmo..? gagagaga..
nway maceh noh..

NadiRah on February 24, 2011 at 12:05 PM said...

mmg cntik!!!!

LittLeMyRsHMaLLoW on February 24, 2011 at 12:05 PM said...

sangat kacak dan cun hasil kerja beliau~
=)

Ujang9897 on February 24, 2011 at 12:07 PM said...

hahahah...kau ni perasan la..sengal..



wei aku yg berseni ni kau tanak tgk ker hasil aku...

Sunah Mohammad on February 24, 2011 at 12:09 PM said...

hoooo....Ir order bagi kat datin la tewww~~ hahaha~

Lydia Miza(Aidyl Azim) on February 24, 2011 at 12:11 PM said...

cantiknyerrrrrrrrr

MAKCEK bukan NENEK on February 24, 2011 at 12:13 PM said...

aku pon seni jugak weyhh !
seni tidor seharian . susah tuh !

gila cantikkk . nak order buat hantaran ah . heheh

aDisH.sHidA on February 24, 2011 at 12:16 PM said...

dah tgok smlm..mmg cantik...sapa yg baik hati nak kasi utk shida erk

Qaseh dalia adelia on February 24, 2011 at 12:19 PM said...

ceh igt kan dah ubah profession jd tukang jahit miahaha ..tp lawa..ek font tajuk buruk ek?nnt lah tukar2 ngeeee

azzey on February 24, 2011 at 12:30 PM said...

Mmg kreatif. cantik!

Fadzli Amir on February 24, 2011 at 12:33 PM said...

kerje tangan je ke...kerje kaki...hehehe..memang cantik...kalu free laaaagi cantik..( nampak sangat muka subsidi, asyik nak free je..)

anamizu on February 24, 2011 at 12:35 PM said...

comel!!!!!!!!!!!!!!!

tomato on February 24, 2011 at 12:39 PM said...

whoaa ! mmg cantekk and comellah macam sy ! :P

siyesly terasa cam nak oder bile tengok !

mR.sYaH on February 24, 2011 at 12:44 PM said...

kreatif2..
boleh tahan smart hasil tangan beliau ini...

Pendekar Berkuda on February 24, 2011 at 12:50 PM said...

nak harap ko komen entry aku?? simpang malaikat la~!

ujang je yang selalu menyemak kat situ~! Chisss~!

sarah-najwan on February 24, 2011 at 1:33 PM said...

kreatif chenta ni...muda2 da ade bakat gini..bole wat bsnes

kakchik@ella on February 24, 2011 at 1:50 PM said...

nice handcraft. jap gi kc nak gi tgk. suwit sgt.

d_LA on February 24, 2011 at 2:16 PM said...

org2 yg rajin je wat benda ni..org yg mls cam dla ni rajin order jer..hehe..bagus la ang neh pomot blog org..buat lg taw..hehe..senyum ada makna ni..

Hanis Azla on February 24, 2011 at 2:19 PM said...

mmg cantik.. mmg patut pun dato naz tlg promote..

Solihin Zubir on February 24, 2011 at 2:58 PM said...

owh! so sweet! bg kat awek musti nangis terharu ni! heheh..

~ PIJA ~ on February 24, 2011 at 3:02 PM said...

side income yang berseni...bagus sgt!!!

lea on February 24, 2011 at 3:02 PM said...

cantek!

Fariq on February 24, 2011 at 3:10 PM said...

garangnye tuan ceo.. baru nak join venture utk tendr tanah kat kampung mak limah..:p

Farhana Sahri on February 24, 2011 at 3:43 PM said...

cntik n comel la

wanda arry on February 24, 2011 at 4:24 PM said...

cantek guk..dok melwat nie

eRza farEeha on February 24, 2011 at 4:24 PM said...

wes..bg ak 1..hik3

yad'z on February 24, 2011 at 4:35 PM said...

naz mesti order untuk chinta hati dia ni.. hehehe

lalink7 on February 24, 2011 at 5:06 PM said...

wahh tangannya beseni sungguh..leh wat bisness niee...

qasehraihan on February 24, 2011 at 5:10 PM said...

naz...lambar arini...
bizi..huhu
order untuk 'chenta-jiw' ni satu bleh??haha

http://qasehraihan.blogspot.com/2011/02/kecewasakit-hatipernahkah.html

mizzapple on February 24, 2011 at 5:20 PM said...

kreatif n cantek lorh.

Nur Farah Hani on February 24, 2011 at 5:46 PM said...

memang berbakat y amat... eheh.. cantik... ;p

iqbalhakimi on February 24, 2011 at 7:25 PM said...

lawa2..kakak aku bukak bisnes cni gak..hehe..peromote2 skit..

Wan Gerrard on February 24, 2011 at 7:33 PM said...

menarik, leh dpt free ka?

qasehraihan on February 24, 2011 at 7:57 PM said...

nite babe~!!

Mizz Farah on February 24, 2011 at 9:10 PM said...

waaahhhh...chantek !!!!
naz...blikan 1 leh??
sbg adiah besday ritu...wakakaka~

emieysandra on February 24, 2011 at 9:27 PM said...

cantik! memang berbakat la..

CIK TOM on February 24, 2011 at 9:33 PM said...

perrggh memang cun r...gmbr yg disnap pun cntk..mmg kreatif ^_^

d_tieah on February 24, 2011 at 9:52 PM said...

Aku ko tak nak puji ke?????????????
Hahahaha..

Entry Terbaru: Tuan Direktor! Pilih Kasih Eh!!

Bazilah on February 24, 2011 at 10:21 PM said...

choms gile :D

fara feroza on February 24, 2011 at 10:53 PM said...

kretifnya dia... cantik gak kalau wat kad cam ni..comel2..

curi suar dalam….

MIMIE AIZA on February 24, 2011 at 11:45 PM said...

abang jacob nak signnnnn.. hahaha

Dda Ly on February 25, 2011 at 8:58 AM said...

heheh saba je den!

jemput ke rumah,
http://laydie-dda.blogspot.com
keep in touch ye..♥♥♥

FareedSairi on February 25, 2011 at 9:23 AM said...

Assalamualaikum Dato' NazirulHazwan....Den agak jeles skrg ni. Knp Dato' lum sudi promot blog den lagi?....Hehehe. tada la. gurau je Dato'. Dato' sudi jengah pun den da suka :)

CikBulat on February 25, 2011 at 2:59 PM said...

superb ah hasil kerja tuh ! jeles yu !
HAHA. Ujang sawan k?

Bulan on February 25, 2011 at 3:19 PM said...

belikan utk den wess!.ahakss

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o on February 25, 2011 at 6:36 PM said...

NICE...SUNGUH MENARIK

 

Designed by #