Thursday, February 10, 2011

PANAS : GAMBAR LUCAH/BOGEL ANA RAFFALI

panas panas sensasi!!derm shit, gambar LUCAH ana rafali da kuar ker??camner den boleh miss ni.haaa, u all sume da dapat tgk ke gambar lucah ana rafali tu? jom kite usha sket gmbr ana rafali.gambar berbaju dulu la.hehe


Jom usha gambar yang lucah pulak!!


haaaaaa, nampak tak gambar lucah ana raffali dalam tu??hehe (padan muke ko ujang, semangat sgt nak tgk)

mesti ade yang beranggapan den saje bikin panas, nak menipu nak trafik gune tajuk panas la tu. haih, entry ni bukan bersifat penipuan, nak trafik toksah pakai tajuk lucah pon den boleh dapat trafikk.tp den da lotih da melihat keyword pencarian lucah kat blog suci den ni. tiap2 minggu kompem la ade pencarian lucah kt blog den. haih.


sememangnye den harus akui, rakyat malaysia mmg gile seks dan kelucahan, ini sume den pasti disebabkan entry2 lucah karangan HAMZAH IAN " blogger seks dan lucah no.1 malaysia", serta pelapis beliau UJANG DA SEKS MANIAC.tak caye tgk kt popular post blog beliau.



tebulawak pulak hari ni da buat statistik pulak yang mengatakan lelaki2 di malaysia gemar melihat "tetek" based on kajian yang beliau lakukan.nak heran ape, kompem da tu.

pesanan gua kepada gadis2 ayu dan bek kat lua sane, berhati2 mncari pasangan, kerana udah terbuntang jelas yang sangat kebanyakan jejaka2 di malaysia gemarkan kelucahan dan seks!! jap!!kompem ke lelaki yang cari gambar ana rafali tu, pompuan lesbian pon mungkin jugak kan??:P


ape pon, kepada yang gile seks dan lucah2 ni, udah2 la tu. bawak2 la pegi mengaji. tahan2 la nafsu tu, yang da ade bini, tgk bini udahla. keciwa bini klu tau laki die suke cari bende2 lucah kat internet ni.haih,

pesanan den pada gadis2, udah2 la tayang muke kt FB or blog, jantan2 la ni, boleh bayangkan u all berbogel dan juga boleh jadikan u all bahan lancap atau bahasa saintifiknye onani kalau u all tak tau. u all nak ke jadi bahan mereka2 yang tidak bertanggungjawab??
p/s : den tak campur, den innocent punyer orang.hehe
p/s : klu u all nak sebarkan entry ni, bukan sebarkangmbr lucah tu, sebarkan info yang lelaki boleh jadikan pompuan bahan lancapan mereka, agar gadis2 lebih berhati2. tokan la like byk2 yer:)

72 comments:

eiffel on February 9, 2011 at 4:09 PM said...

lol~

missSenget on February 9, 2011 at 4:13 PM said...

hahahahaha...

giler...

aku plak smgt nk baca

derm..

aku bukan lesbian weh..

Ujang9897 on February 9, 2011 at 4:17 PM said...

lu bikan gua panas....!!!!!!!! jer..


wei entri lucah tue aku ping kt forum..tak tau plak ramai tgk..haha

wei melancap tue apa...


cuba ko buat tutorial melancap...


hahahahaha

najwa's on February 9, 2011 at 4:20 PM said...

hehe ujang bajet suci taktau melancap. :P

berhati-hatilah dgn laki2 jongos..

darxniq on February 9, 2011 at 4:20 PM said...

hahaha..cam hampeh...:p

iqbalhakimi on February 9, 2011 at 4:21 PM said...

grr..nak buat tajuk entri pun jangan la lucah..aku xdapat bukak...

MAPPIAU on February 9, 2011 at 4:22 PM said...

jangan kate laki eden yang pompuan nih pun cepat jer poe blog ekau nih nak tengok gambar lucah ana raffali hahahaa (ciss tertipu gue :P)

y u y u Z u l a i k h a on February 9, 2011 at 4:30 PM said...

bhahahahah! kotorr tol!!

forever love on February 9, 2011 at 4:31 PM said...

pergh..isu panas nie...naz melucah ari nie...

farhaniza azman on February 9, 2011 at 4:37 PM said...

baiklah pak cik naz... hoho~

Bulan on February 9, 2011 at 4:38 PM said...

perghh.aku ingt betol ade gambo lucah ana rafali.

chenta hatie on February 9, 2011 at 4:42 PM said...

H to the A to the M to the P to the E to the H..HAMPEH..!

tp an...kalau yg nk dijadikan bhn utk tuutt tu,mgkin yg vogue2 je kot..an an..

Lalinkfixa on February 9, 2011 at 4:47 PM said...

macam macam hal zaman skrg ni encik naz =)

Fara Dee on February 9, 2011 at 4:50 PM said...

Terkejut jugak kalau Ana Raffali buat macam tu kan kan :)

Pendekar Berkuda on February 9, 2011 at 4:57 PM said...

ang memang sengal~!

kelucahan ang ni boleh bikin ujang pun tewas... miyahahaha...

DaK CoMoT on February 9, 2011 at 5:00 PM said...

wuuuuu...betol ke??yg part lelaki tu..aishhh...very bahaya...huhu

darxniq on February 9, 2011 at 5:04 PM said...

bro..nih ada kisah disebalik cite cikgu suraya mmber ko....

[ 18SX ] Cikgu Suraya

suffer8zine on February 9, 2011 at 5:11 PM said...

heheh seo ni,

Terkini : Fakta Menarik Tentang Tidur

Cik Moon on February 9, 2011 at 5:11 PM said...

huhu..ada jerk yg duk sibuk cari benda lucah2.. adoyaaii~ blog cikmoon pun selalu camgitu gak.. kalau laa leh tau sape org tu..rasa nak bagi ceramah jerk kasi dia insaf..hehe

MAKCEK bukan NENEK on February 9, 2011 at 5:11 PM said...

naz lucah naz lucah !
lalalala

aku bawak keta langgar hang . lalaa

Melur Jelita on February 9, 2011 at 5:14 PM said...

Ya Allah budak Naz ni..
akak beria terjah sini ..bukan nak tengok gambar lucah tu tapi nak tahu apa sudah jadi kepada "budak beriman Nazirul hazwan ini"...he he he

Deeyaudeen Sabri on February 9, 2011 at 5:21 PM said...

haha.. aku pulak blushing bace entry ni.. :)

Nyssa Nuar on February 9, 2011 at 5:31 PM said...

astaghfirullahalazim...uhuk3..
wahahahahaha..
padahal NN pon same jek g klik entry nih..hak3..tapi da agk da..kalo Dato' Naz nyer entry.. musti lucah tang laen.. wahahahaa

sab on February 9, 2011 at 5:32 PM said...

pesanan den pada gadis2, udah2 la tayang muke kt FB or blog, jantan2 la ni, boleh bayangkan u all berbogel dan juga boleh jadikan u all bahan lancap atau bahasa saintifiknye onani kalau u all tak tau. u all nak ke jadi bahan mereka2 yang tidak bertanggungjawab??
p/s : den tak campur, den innocent punyer orang.hehe
p/s : klu u all nak sebarkan entry ni, bukan sebarkangmbr lucah tu, sebarkan info yang lelaki boleh jadikan pompuan bahan lancapan mereka, agar gadis2 lebih berhati2. tokan la like byk2 yer:)

p/s : bile kurang nye iman di dalam dada. itulah yg terjadi. sekian. :)

Qaseh dalia adelia on February 9, 2011 at 5:39 PM said...

mesti ujang yg gugel ni kah2x

Lydia Miza(Aidyl Azim) on February 9, 2011 at 5:52 PM said...

huhu..siapa punya kerja ni?

Adinda Amy Sensei on February 9, 2011 at 6:02 PM said...

uupppsss...

M[i]$Z[a]C[k] on February 9, 2011 at 6:23 PM said...

betol sgt2 wehh.. mmg susah nk ubat owg msia skng.. tp ako pon terkecuali jgk cm hang.. hak3 :P

Lyssa Dollixious on February 9, 2011 at 6:25 PM said...

lol. hahaha . kelakkar ^^

Anisa Hang Tuah on February 9, 2011 at 6:26 PM said...

ceweeeewwaahh

punye la semangat nis nak bace
hehehe

zaMir on February 9, 2011 at 6:45 PM said...

nih mesti keje si ujang nih,!!! Dia yg search..hahaha!!

qasehraihan on February 9, 2011 at 6:59 PM said...

sib baik den xbaca entry ni..
jd den pun inesen mcm naz gak ar..kihkih

cmna den tau nz tulis dia inesen ni, haih???

yad'z on February 9, 2011 at 7:42 PM said...

tak termasuk naz ke? tak ley caye nieh... hehehehe...

eceh ujang bajet suci.. nge3hxx

mr.syazwan on February 9, 2011 at 7:43 PM said...

aloo baru nak stimm


tak jadi stim...


aaggagagagaa


(bukan setakat entri je bikin lucah kdg2 komen pun bikin lucah jugak)


agagagaga

Amirrah Zawani on February 9, 2011 at 7:44 PM said...

isk2.. tobat tobat.. :)

Mimie on February 9, 2011 at 7:54 PM said...

haha.sapa la yang taip ana rafali bogel.kesian dia..

She's retarded on February 9, 2011 at 8:13 PM said...

orang Malaysia suka tengok citer lucah.
apsal saya tak terkejut ek?

Mr.PinGu on February 9, 2011 at 8:35 PM said...

ingatkan ada betul!!

Solihin Zubir on February 9, 2011 at 8:36 PM said...

arghhhhh... beshnya tgok gambar lucah ana rafael.. hahaha.. derm!

♥NuR SyAFiQah♥ on February 9, 2011 at 8:37 PM said...

haha..blog ko mmg xsuci dah :)

Cikbelog on February 9, 2011 at 8:42 PM said...

berpenyakit rohani betullah rakyat Malaysia niehh

zida on February 9, 2011 at 8:43 PM said...

tu la orang Malaysia. sangap terlebih2. kat blog zida femes dengan nama si fashasendat tu. adohaiiiii T___T

bosan kot!

Admin on February 9, 2011 at 8:43 PM said...

gile lancap depan gmbar...? demmit! kah3

Kalamhati on February 9, 2011 at 8:45 PM said...

Haloh la..nak sokdeng si ana tu watpenya laa..insap la wahai ummat

SayaNina on February 9, 2011 at 8:55 PM said...

nk kata x senonoh,ko ni cam nk ngajar...nk kata senonoh,apa ko ckp tu ada gak betul nya!!!setuju aku!!:)

Jejaka Terhangat on February 9, 2011 at 8:57 PM said...

betol la macam entri FariqScorpio..blogger skrg suka main ngn keyword lucah utk dapatkan tarikan..lucah pon bleh jadi benda lawak..dan dari hari ke hari semakin ramai yg buat..

Blog Berunsur Lucah Kegeraman Ramai?

Eryati on February 9, 2011 at 9:19 PM said...

ngeheheh..tajuk yg mmg menarik minat sy

redzuan on February 9, 2011 at 9:22 PM said...

tajuk entri panas beb.. tp pelik aku mnda masyarakat kita skg, cetern la, sperti da terdidik untuk perkara yang negatif . benda lucah jgak yg menjd pilihan utama.. kesian .. kalau mcm nila smpai bila pun malaysia xkan mmapu melhirkan masyarakat mindakelas pertama.

Tips Blogging : Kenapa Blog Perlu Di "PING"

ANA RAFALI on February 9, 2011 at 9:23 PM said...

BABI.. SAPE YG SEARCH NI.. INGAT GUA SUKA BOGEL KE APA?

DEM YU

Cik Nathrah on February 9, 2011 at 9:27 PM said...

erkkk! tgk gmbar pon boleh lancap. astagfirullahhhh

mia.lia on February 9, 2011 at 9:35 PM said...

laki skng mmg byk yg gs
yg lmbut pn skng same je..hehehe

i am S!L4H.. on February 9, 2011 at 10:08 PM said...

pkcik nih tjuk nk pns sepanas ketuhar rmh mkcik sebelah je kan....hahaha

Fariq on February 9, 2011 at 10:51 PM said...

heheh,, patut la pelik camne tuan ceo bolh terjah entri lama tu,, rupanya si jejaka terhangat promote link kat sini, ngeh..

btw.. kawan mmg segan nak masuk blog2 lucah ni,, walaupun ayat dia bertapis,, tapi kalau dah membawa maksud yg double meaning,, erm,, tekan x je la jawabnye..

garfield88_aini on February 9, 2011 at 11:07 PM said...

Ada2 je ko nie naz...
Aini yang terasa panaz dengan ko...
Huhhh...=p

FariehanIbrahim [LBC] on February 9, 2011 at 11:10 PM said...

aiyakkk, tipah tertipu! =PP

haha! siot jerk,
ana rafalli komen gak ke?? haha! XD

Tok Esah on February 9, 2011 at 11:43 PM said...

naz!!! AHHAHAHHA tergelak tok baca komen ujang tuh!!!

toturial melancap??

ape tuh?? ehhe

Sunah Mohammad on February 10, 2011 at 2:08 AM said...

kenyataan qaseh dear sangat lawak! hahaha~ paknyah kot yang gugel! :D

huh~ teruknye lah..entry ni berbunyik macam sangat geram~ hoho~

Ir, jum sebar kempen~ KEMPEN: Kami TAK Sambut Hari Valentine~

syuwai on February 10, 2011 at 8:08 AM said...

tipah tertipu tipu tertipah..haha

Along Usop on February 10, 2011 at 9:44 AM said...

warkhh!!!.. mcm2 ada... kah3.. =p

d_tieah on February 10, 2011 at 9:45 AM said...

Naz. aku tak heran kalo lelaki minat tengok pompuan punya aset kan sebab pompuan pun sama.. *normal
Yang lelaki suka jugak dengan yang lelaki lain punya tu ape kes?
Sama jugak dengan pompuan yg suke dengan pompuan punya tu pun ape kes?
Itu nama dia bodoh lah kan?
Hahaha..
Dah sah2 kehidupan kita mmg berpasangan lelaki dan perempuan..
Binatang pun aku rasa tau nak cari jantina yang berlawan dengan dia tau..

Latest entry : Nak petua? Petua Jadi Sailormoon pun ade..

emieysandra on February 10, 2011 at 9:54 AM said...

innocent k?keh3..<---gelak nakal cket ;P

sarah-najwan on February 10, 2011 at 10:38 AM said...

tajuk gempaqqq...

E.d.Y on February 10, 2011 at 11:08 AM said...

mcm itu pun ada ka??

Ujang9897 on February 10, 2011 at 11:26 AM said...

hahahaha...hamzah ian gila dtg kutuk kau..woi hamzah..ko jadi nyah ker

aibaks on February 10, 2011 at 12:25 PM said...

bahaya tul ko ni bro.. sian kat die.. haha

fyna on February 10, 2011 at 2:34 PM said...

huhuhuhu...
adoooiii...da ramai yg komen rupenye...
mmg besh la ujang jd bhn contoh kt entry nih..
pemes la beliau...



p/s : sy letak belog anda dlm beloglist sy...senang nk lepak kt cnih lg...

qasehraihan on February 10, 2011 at 3:55 PM said...

bila ngantuk dtgla bc entri dia..kompem cerah mata..
dtg cr entri baru ni..lalalal~!

qasehraihan on February 10, 2011 at 3:55 PM said...

bila ngantuk dtgla bc entri dia..kompem cerah mata..
dtg cr entri baru ni..lalalal~!

Farhana Sahri on February 10, 2011 at 5:25 PM said...

haish....=p

toyolkiut on February 10, 2011 at 10:58 PM said...

buat masa ni blog TK masih bebas dari anasir2 carian key cmni..
hehe..

MIMIE AIZA on February 11, 2011 at 12:40 PM said...

encik naz kategori sama ke???

Encik Tikus on February 11, 2011 at 9:36 PM said...

perghhh

 

Designed by #