Wednesday, February 2, 2011

Merapu : Aku, Mawi, Ujang dan Kekasihnya

entry post semula : takde mase nak taip entry baru hari ni dan utk memintak pendapat font baru ni.okey or tak??
motif : isu KONTROLBESI yang cuba diwujudkkan oleh beberapa pihak tidak bertanggung jawab.


Kenyataan Kontrolbesi : beberapa orang blogger chantek jelita mengeluarkan kenyataan tidak bermoral berdasarkan gambar diatas yang mengatakan muke ketua pengarah operasi,CEO suratan kebetolan ade iras2 dan persamaan dengan champion AF3, enchek Mawi.


berikot merupakan petikan kate2 mereka yang sempat diprint screen :



penegasan : Saya, Hanis Zalikha Hussain,setiausaaha sulit dato nazirul dan saya bukan blogger ingin menegaskan bahawasanya, wajah beliau takde unsur2 mawi. tak caye tanyer mereka2 yang bergathering dengan beliau. mungkin ade persamaan dengan Aaron Aziz shj. sekian

sape yang tidak setuju muke dato nazirul macam mawi sila angkat keyboard!!

saya juga ingin mendedahkan wajah sebenar kekasih gelap saudara Ujang yang turut serta dalam gathering sahabat blogger tempoh hari untuk menemani ujang.


gambar : dd Fabolous selaku kekasih gelap ujang (yana turut mengakuinya, kan yana kan??)

p/s : terimakasih atiqsaleh atas pendedahan gambar kekasih gelap ujang, utk ke blog atiqsaleh, sila klik name beliau.

p/s : segala cerita yang ada di blog ujang adalah dusta semata-mata

sekian, yang menurut perintah;

haniszalikha hussain

69 comments:

FariehanIbrahim [LBC] on February 1, 2011 at 2:39 PM said...

errk, sy bersetuju dgn Hanis Zalikha Hussain itu. =))

xleyh blah btoi korang neh, aksi mampos-memampos neyh! xD

Pembawa_Wacana on February 1, 2011 at 2:41 PM said...

argh....tak dapat g gath aritu....demm..

Ujang9897 on February 1, 2011 at 2:46 PM said...

hhahahahahah....wei...aku tembak kau guna shotgun parkguard opis aku nie kang..!!!


ko tggu heliza komen..baru tau betul ker tak..!!

Halusinasi on February 1, 2011 at 2:52 PM said...

wah, bikin daku cemburu saja...dapat jumpa heliza^^

NURUL AINI NORAZMAN on February 1, 2011 at 2:53 PM said...

hahahahahahaah~~
lawak la kowunk ni,.sakit perot gelak,.
btw,.mmg ade irassss mawi skit la,.
mybe dlm pic je la kot kan,.
btol2 mcm "aaron aziz",.
*pacan!!hahaah(^^")

Yuni Aisyah on February 1, 2011 at 2:55 PM said...

eh iras mawi.??cam xde je..hikhik..

mOoN on February 1, 2011 at 2:57 PM said...

still kata memang ada iras mawi...ngee~

Sunah Mohammad on February 1, 2011 at 3:05 PM said...

a'ah la..de macam mawi...part mana ek? ha...part de 2 mata, 1 hidung, 1 mulut tu..memang sama! :D

beLLa on February 1, 2011 at 3:07 PM said...

skali pandang mmg ade sket kot iras mawi. byk kali tgk..urm..ape yang sme ek? hee~

Ujang9897 on February 1, 2011 at 3:07 PM said...

argh..!! hajam jadah tak sama..hahahaha

zirconia on February 1, 2011 at 3:09 PM said...

hai kembar mawi. nak autograph :D

Cikziee on February 1, 2011 at 3:13 PM said...

tang gg same cam mawi..haha

She's retarded on February 1, 2011 at 3:14 PM said...

seiras mawi ek? tapi mawi tak hensem so naz pun ....

||aLeaSaRa|| on February 1, 2011 at 3:35 PM said...

hah!kite tau dah!tang hidung tu sama mcm mawi he2...

Hanis Azla on February 1, 2011 at 3:45 PM said...

alamak, nama masuk dalam entry blogger terhangatlah.. ini yg buat akak nak puji muka naz mcm aaron aziz plk ni.. he..he.. suka..suka..

Faezah Hannah Al Baj on February 1, 2011 at 3:48 PM said...

hahahaha~ pasaipaaa la angpa dua nie..berebut nak glamour ker..heliza pedulikah? hahaha

korang dua mesti kwn sejati tido sebantal makan sepinggan kn..haha

Nyssa Nuar on February 1, 2011 at 4:08 PM said...

nak sain!!!!

Qaseh dalia adelia on February 1, 2011 at 4:16 PM said...

kalau naz botak same ah macam mawi ..tapi aww aww tak sesuai haha

mOoN on February 1, 2011 at 4:24 PM said...

i'm the 1st ka yg kata cam mawi...tapi memang sama ar...ujang dah geram tgk ang...bek ang hati2...hahaha...

Rabiatul Adawiyah Abd Rahim on February 1, 2011 at 4:29 PM said...

Kelakar lah naz ngn ujang ni. Hehe.

d_tieah on February 1, 2011 at 4:30 PM said...

b/p Nur Heliza Helmi..
Sy takde pape hubungan dgn sape2 buat masa sekarang..
Please stopkan semua ini..
Sy tak nak dengar cerita dongeng korang semua yg babitkan nama saya..
Mohon faham!

*Yeah! Aku sokong ko heliza..

Nurulbadiah Lai on February 1, 2011 at 4:33 PM said...

ade la bau2 bacang sikit ngn mawi tu..nmpak la ade iras sikit..sikti je

Fariq on February 1, 2011 at 4:35 PM said...

heheh,, cuba test botak kan pale,, baru la bley tau ada unsur ke tak,, hehehe

syuwai on February 1, 2011 at 4:39 PM said...

setuju dgn setiusaha sulit tu..hehe

yG crita ujang tu memang lawak..haha

shah-kayrul on February 1, 2011 at 4:42 PM said...

salam perkenalan

ader ruper mawi ker????aku rase mawi time ader rambut mungkin sama la ngan ko...

Bulan on February 1, 2011 at 4:42 PM said...

tp siyes muka ang ade iras mawi.ahakss

- GC - on February 1, 2011 at 5:04 PM said...

sama tang idong je kot. haha

Ujang9897 on February 1, 2011 at 5:09 PM said...

demmm..!!! wei..napa ramai ckp mcm mawi..mcm sathia ada la...

azrinrahim on February 1, 2011 at 5:11 PM said...

huhu...ada lh juga iras2 .. tpi bro x botak ..huh n then bro pkay spec..so, lain lh sikit daripada mawi.. huhu

Khairul Atikah @ Cik Yuki on February 1, 2011 at 5:45 PM said...

woahhh ! tak sama pun. senyuman je sama hahaha

AiDa AzRyN on February 1, 2011 at 7:16 PM said...

xmacam mawi pun.. :P

NadiRah on February 1, 2011 at 7:21 PM said...

hidung tu memang ala2 shahrukh khan@ mawi..hahahha!!!

mR.sYaH on February 1, 2011 at 7:44 PM said...

hahah.. tp mmg ada iras mawi sikit bro..

Awangku Johan on February 1, 2011 at 7:47 PM said...

jeleznya aku dgn hg ni Nazirul.. gmbaq dgn heliza g tu.. huhu..
eh heliza posting mana ek?? atau dia smbung g??

tomatokering :) on February 1, 2011 at 8:11 PM said...

dtg tgk kuli ujang . kihkihkih :P

Mimie on February 1, 2011 at 8:22 PM said...

MAWI?ang try ar botak cam mawi naz.erk.btw den xminta pon kat mawi.wekkk.

Mimie on February 1, 2011 at 8:22 PM said...

*xminat ok-typing error.xdernyer nak minta2 mawi

ijatnuar87 on February 1, 2011 at 8:29 PM said...

hehehhe...lawak la bro...tapi memang ader ruper la..cuba ko botakkan rambut tu...memang orang cakap kembar mawi la,hehehe

farhaniza azman on February 1, 2011 at 8:36 PM said...

xde rupe mawi pun..rupe aaron aziz apatah lg... maybe sebab dr jauh kot... *terkebil2* sape yg ckp tu maybe dah lupe rupe mawi sebenanye cane

YanaMIB on February 1, 2011 at 8:39 PM said...

Terima kasih atas back link anda..hahaha...Ada je point korg nk gadoh kn..sila truskan keadaan ini....aku support!!weehuuu~ =P

♥NuR SyAFiQah♥ on February 1, 2011 at 8:51 PM said...

hahaha..comel je ko ngan ujang gaduh2 camni..

sweet ahh korg ni..har har har

to ujang ko ni mmg ade je idea nk nyakat si kembar mawi ni..haha

Syafiq Rosli on February 1, 2011 at 9:06 PM said...

haha..xde maknanye mawi weh

emieysandra on February 1, 2011 at 9:23 PM said...

mawi..mawi..mawi tuuuu!
;)

Robot | Sakti on February 1, 2011 at 11:06 PM said...

lawa awek sebelah

hehehe :)

yuyu on February 1, 2011 at 11:17 PM said...

hahhhaa...dia ambik hati kau je tuh macam mawi..hehe...tp aku sokong hanis zalikha hussin..

yad'z on February 1, 2011 at 11:20 PM said...

ape kessss.... tang mane mawi nye huittt... hehehe


ujang... sangat mabelesss kekasih gulap gulita anda yerr... jumpe kat mane? hehehe...

Solihin Zubir on February 1, 2011 at 11:26 PM said...

aku nak saman hang sebab printscreen komen aku.. haha.. boleh camtu? heheh..

ira-yoshida on February 2, 2011 at 12:57 AM said...

tak mcm mawi!!!!! haha

MIMIE AIZA on February 2, 2011 at 1:49 AM said...

mawi?? errkkkk tidak !!!

MIZZ SUE on February 2, 2011 at 9:56 AM said...

boleh tgok cni tau http://inaachik.blogspot.com/2011/02/cara2-nak-wak-tulisan-comel2-kat-blog.html

kakchik@ella on February 2, 2011 at 10:16 AM said...

naz, bgtau diaorg .. muka mcm mawi takmau ... poket mcm mawi mau. Jutawan gitu!! haha ..

She's retarded on February 2, 2011 at 10:40 AM said...

alamak! font ni membuatkan saya sakit mata

Siti Mashitah Saidin on February 2, 2011 at 11:04 AM said...

ha'ah la.. mcm mawi.... x bole panggil abg naz la pas nih... hahahaha

Farhana Sahri on February 2, 2011 at 11:04 AM said...

heliza yg somel

Ummi Iman on February 2, 2011 at 12:58 PM said...

aiseh.. den tertinggal ketapi la..
mmg muka ekau mcm mawi la.. tgal lagi mawi botak jerk.. huhu... haishh jelesh ekau dapek rapat2 ngn heliza.. haishh.. fave artis tuh.. :P

Izan Ishak on February 2, 2011 at 1:18 PM said...

serius nak kata mawi tadi. seb baik lain tang rambut tu...best tu dpt jumpa heliza, live gitu. jeles k.izan tau!

~~su manje~~~ on February 2, 2011 at 2:04 PM said...

salamziarah dari su manje

Awangku Johan on February 2, 2011 at 2:25 PM said...

nazirul.. Awang tag hg dalam entri awang... http://goldazone86.blogspot.com/2011/02/contest-kami-pose-comey.html

mira_nas on February 2, 2011 at 5:17 PM said...

ish.. tak sama ahhh

E.d.Y on February 2, 2011 at 7:17 PM said...

oh heliza ku...

ShashaCatering on February 2, 2011 at 11:10 PM said...

Macam Mawi gak... ;-)

.::. revolusichinta .::. on February 2, 2011 at 11:10 PM said...

wa xnk komen pasal mawi ke iras mawi ke...huhu

heliza, kamo sangat cantik..hehe

Salfiza on February 2, 2011 at 11:37 PM said...

x sama pon macam mawi...
mcm mawas pon x....hohoho

Puan Besar Shag Yahaya on February 3, 2011 at 12:21 AM said...

Haha. Tapi Naz lagi handsome dr Mawi! Jauh~ :P *membodek nak ganti tempat HZ* kekeke

APi on February 3, 2011 at 5:18 AM said...

mawi?
ade la sket..
aaron aziz?
kompom tak de langsung..^^

Mr. TN_SkY on February 3, 2011 at 6:33 AM said...

Wah...seronoknya bawak kamera..SkY pegi xbwk kamera..gmbar xsmapi sepuluh pun...mane nak cari gmbar yg diorang tgkp sorang2 tuh eh? ahah :-D

KENALI CIRI PENGIKUT DAJJAL, ADAKAH KITA???

... on February 3, 2011 at 11:04 AM said...

as salam..
naz, silap tang tujak entri tu~
patutnya:

"Aku Mawi, ujang dan kkesaihnya".

;D


gambar kekasih gelap ujang tu,
kawe bagi rate 10/10 ;)

SnowladieS on February 3, 2011 at 7:14 PM said...

ala! besnye tangkap pic dgn ija

Gayahspears on February 4, 2011 at 11:22 AM said...

hahahaha....

 

Designed by #