Tuesday, February 15, 2011

Keputusan STPM 2010/2011 diumum 21 februari 2011

Keputusan peperiksaan Sijil Tinggi Persekolahan Malaysia 2010 akan diumumkan 21 Febuari ini.

Calon boleh mendapatkan keputusan mereka di sekolah masing-masing bermula jam 12 tengah hari.

Bagi calon persendirian, mereka boleh menyemak keputusan melalui S-M-S dengan menaip STPM DAN HANTARKAN KE 15888

Serta secara talian dengan melayari laman web majlis peperiksaan malaysia di http://www.mpm.edu.my

Lebih 53 ribu calon menduduki S-T-P-M, tahun lalu.



20 comments:

cikida on February 16, 2011 at 8:50 PM said...

gud info !!

syuwai on February 16, 2011 at 9:27 PM said...

sepa yang ambik STPM tu cepat take note! hee~

NUUR AN NOR on February 16, 2011 at 9:32 PM said...

teringat zaman ambil stpm..besh. kenangan plg indah. best student top 3.ngeh~

saja nak promote diri.tak malu!hihi

niesz on February 16, 2011 at 9:46 PM said...

giler cepat SPM kuar kan tahun nie..haha..confirm adik niesz berdebar2..

Cikin on February 16, 2011 at 10:15 PM said...

huhu . cuak gila ni (:

Solihin Zubir on February 17, 2011 at 12:08 AM said...

sib baik aku x amek STPM.. heheh..

Pendekar Berkuda on February 17, 2011 at 1:24 AM said...

naz dah main SEO ~!!!

cayalah naz~!!!

miyahahaha~!

MIMIE AIZA on February 17, 2011 at 1:32 AM said...

mesti encik nazhaz berdebar2

qasehraihan on February 17, 2011 at 5:12 AM said...

SEO??haha


nak try gak..

http://qasehraihan.blogspot.com/2011/02/semakan-keputusan-peperiksaan-stpm.html

zmah on February 17, 2011 at 6:05 AM said...

Cikgu yang berdebar ni.

aibaks on February 17, 2011 at 8:57 AM said...

klu aku nak sms ngan lu leh ker bro?

eqbalzack on February 17, 2011 at 9:42 AM said...

noted!
anak buah tgh tunggu result SPM 2010. Harap2 ok resultnya...

Izamir Ridzwan on February 17, 2011 at 10:01 AM said...

oke oke.. x sbr tggu ni

Farhana Sahri on February 17, 2011 at 10:14 AM said...

ok..hahaha...cm la eden amek stpm...hehee

fyna on February 17, 2011 at 10:15 AM said...

x sbr nk tunggu result SPM...

sarah-najwan on February 17, 2011 at 10:45 AM said...

akak nk tau psl spm nazirul
bilo kuarnya weh...

debor nih..huk huk
cam akak lak amik spm..huhu

... on February 17, 2011 at 10:46 AM said...

as salam..
moga2 ramai yangd apat memanfaatkan ilmu lepas terima keputusan..
jangan tau nak lulus periksa je.
otak jem nanti.
huu..

eh.eh.orang tua2 macam saya boleh ambil stpm lagi ke? haha..turun level ni.adoi

nazirulhazwan~ on February 17, 2011 at 11:36 AM said...

@eqbal : STPM ni bro, bkn SPM jgn buat pening abg kosmo

nazirulhazwan~ on February 17, 2011 at 12:00 PM said...

@niesz : STPM la cik kak, bukan SPM:)

NuReLLe on February 17, 2011 at 3:28 PM said...

gud luck lah pada those yg tgh tunggu result ekk..
gugugugu..:D

kindly fly to my blog..:D these tips may save your life

 

Designed by #