Sunday, February 13, 2011

JIWANG : HANYA UNTUK KAMU

motif : err, err, guane nak cakap yer, tibe2 jer den jadi pemalu*blushing*hehe

Udah lame sebenarnye den nak mewujudkan entry ni, sebagai tanda penghargaan dan kasih sayang den pade seseorang, seseorang yang menjadi pendokong serta penyokong utama blog suratan kebetolan.

Method : Dedikasi lagu yang den raso liriknyer den raso same dengan ape yang den nak sampaikan kat beliau.hehe haa??kenape tak nyanyikan??maapla yer, klu u all nak tau, suare den same je cam orang2 yang kene reject audition AF plak.jadi dedicate lagu ajo la:P


Setiap nafas yang dihembus
Setiap degupan jantung
Aku selalu memikirkanmu

Dalam sedar dibuai angan
Dalam tidur dan khayalan
Aku selalu memikirkanmu

Kasihku…ku amat mencintai kamu
Kerana kau beri erti hidup
Ku kan terus mencinta sedetik lebih selepas selamanya

Di kala penuh ketakutan dengan badai kehidupan
Ku bersyukur adanya kamu


Ucapan : err, ucapan nati bagi *** sms yer.hehe <---gile tak romantik wo0o0 bf kamo0o ni.ngee

penutup : tamat!!maaf kerana entry kali ni takde sebarang informasi2 sebagaimane entry2 sebelom ni:)

p/s : entry ni takde kene mengena dengan hari velentine okey.

68 comments:

Syat0za on February 13, 2011 at 12:31 AM said...

peeewitt!! :D

comeyh woh ^^,

MAKCEK bukan NENEK on February 13, 2011 at 12:33 AM said...

ceh ni mesti nak feling valentine kan kan . hahaha buat2 tak nampak p/s .

tak romentik lah hang nih . cer buat sajak ke gurindam ke . heh

y u y u Z u l a i k h a on February 13, 2011 at 12:33 AM said...

PEHHHHHHHHHHHHH!!!

ierayahaya on February 13, 2011 at 12:35 AM said...

woha giler jiwang naz this time... msti awek terharu.. huhu~

syamimi fatin on February 13, 2011 at 12:36 AM said...

waaaaaaaaaaaaaa

Miza Yusof on February 13, 2011 at 12:42 AM said...

pergh! entry jiwang yang tak romantik (bukti tak romantik, refer entry yaa. jangan marah :D) daripada cik naz. muahaha. mesti kena bahan dengan Ujang nanti. hehehe :D

whitecappuccino on February 13, 2011 at 12:43 AM said...

wahhhh!!! jiwang karat..

pearl jade on February 13, 2011 at 12:43 AM said...

omggeeeeee....xpe xpe!!
inilah salah 1 suratan kebetulan idup NH...hehehe

sye tkjut sbb sye pun tgh crik lagu ni.tp yg full version xde...KRU jaga btul video dorg...huhu

athirah on February 13, 2011 at 12:45 AM said...

alolololoooo.. xsangka dalam macho ada taman :)

miszATIN on February 13, 2011 at 12:56 AM said...

boikot valentine la abang naz
hahaha

nama.aku.lynn on February 13, 2011 at 12:58 AM said...

wewiittt..jiwangs ea dato'..hhaha~

woot woot on February 13, 2011 at 12:59 AM said...

wahahhahaha..terbaek ! :P

rizwan's sweetheart on February 13, 2011 at 1:00 AM said...

terharunya... dalam ati ada taman

Zulfahmi Abidin on February 13, 2011 at 1:00 AM said...

perh.dalam hati kau ade taman.ade air pancut ade kolam sikit dalam kolam ade ikan piranha.^_^ bahhaha

nazirulhazwan~ on February 13, 2011 at 1:00 AM said...

@miszATIN : ini bukan entry valentine.hahaha harap maklum:P

garfield88_aini on February 13, 2011 at 1:16 AM said...

jiwang sekali sekala xpe naz...
xde hal la...
dapat tengok awek naz...
huhuhu...

muCux on February 13, 2011 at 1:21 AM said...

wahhhhh
sngat jiwangg
tp bezttt
nape bf aku x cmnie?
sure aku shy2 cat :)

Sunah Mohammad on February 13, 2011 at 1:21 AM said...

oh Ir....hahahaha! erm..takpe, i takkan bahankan dalam entry ye...:DDD

suzie rahman on February 13, 2011 at 1:23 AM said...

sweet..kdg2 jiwang per salah nya

emieysandra on February 13, 2011 at 1:27 AM said...

wah! ade gmbar datin ag..

jge leklok & moge berbhgia!
;p

i am S!L4H.. on February 13, 2011 at 1:35 AM said...

jiwang jiwang juang...hahahahah

nti kwin jmput 1 dunie blog..agagagaga

najihah sahami on February 13, 2011 at 1:54 AM said...

kuang2...dah kantoi gambo datin...muda lg nampak tu..comel..hehe

logorithm on February 13, 2011 at 2:25 AM said...

Lagu nih memang sedap, bakal juara AJL 26 kalau dia join Muzik-Muzik la...

yaya_flanella on February 13, 2011 at 2:41 AM said...

phewitt! :D

Tok Esah on February 13, 2011 at 2:54 AM said...

huih!!! hak milik naz ke tu?? heheehe tolong cari sorang ke tok!! ahha naz kan jiwang, tok tak pandai ayat2 ni!! kahkah

adrinaqamarina on February 13, 2011 at 8:33 AM said...

kte pon, kalau kte buat entry camni, jenuh tutup muka dengan bantal sebab malu giler. haha.

kalau dye pulak yang buat, kte ag malu bila orang komen dan baca :P

Mizz Farah on February 13, 2011 at 8:46 AM said...

weewwiiitt...waaa siyes romantikkkk..comeiii~ ;)

qasehraihan on February 13, 2011 at 9:44 AM said...

punyal tunggu ko ujang nak dtg nyemak cni..xde pulak dia..

btw..so suwitt..congrts to ur gf
smoga bahagia selalu..
cepat2la kawen yerrr...hehe

missSenget on February 13, 2011 at 9:54 AM said...

cantik..

cantik....

cantikkk...

die single lg x?? errr...

syuwai on February 13, 2011 at 10:01 AM said...

wah~

bertaman-tanam nampaknya ang..hehe

Syafiq Rosli on February 13, 2011 at 10:08 AM said...

pergh jiwang gilos..haha

putERi-kAtEk on February 13, 2011 at 10:22 AM said...

phewwwitttt!!!! kim salam aweks...hahahaa

eRza farEeha on February 13, 2011 at 10:25 AM said...

fulmak..jiwang deh!!

Qaseh dalia adelia on February 13, 2011 at 10:25 AM said...

muahhahaha pes time tengok naz jiwang..gelak guling2 jap... tak bape cair agy ni hahaha...pape pun semoga bhgia..cepat2 ikut jejak ujang ggiler tu ye !

d_tieah on February 13, 2011 at 10:32 AM said...

Wei, baru ingat nak review lagu ni..
Giler mmg masyuk dgr anuar..
Gggggrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..
Takpo2, nak jugak buat pasal lagu ni..


Latest entry : Cerita Korea Versi Blogger Tempatan

farhaniza azman on February 13, 2011 at 10:34 AM said...

okey, stuju dgn sunah.. yg ni aku x bahan punyeee.. hehehehe... by the way, naseb baik kau x perasan kali ni dgn mengaku suare kau x sedap... bgz2... ^_^

iniialahaku on February 13, 2011 at 10:53 AM said...

order awek sorang der...haha..jwang seyh..

qasehraihan on February 13, 2011 at 11:17 AM said...

datang lagi skali..


untuk dibaca oleh semua blogger..

http://qasehraihan.blogspot.com/2011/02/jagalah-bahasa-tu.html

miss fatihah on February 13, 2011 at 12:04 PM said...

ngeh ngeh..suwet

sarah-najwan on February 13, 2011 at 12:15 PM said...

xpyh nk blushing2 nazirul..
tu normal..
jika kamu xde perasaan gtu-->abnormal..kekeke

ijam ismail on February 13, 2011 at 12:19 PM said...

SO SWEET LA...
PHEWWIIIIIIIITTTTT~~
=D

TiKa LEh on February 13, 2011 at 12:20 PM said...

romantik lah jgk tp malu lg..hahahah..malu tp mahu..wawawa

FariehanIbrahim [LBC] on February 13, 2011 at 12:40 PM said...

perghh! tgkp leleh douh! XD

Afiq Bukhari on February 13, 2011 at 12:42 PM said...

ececece da berani tunjuk aweks da haha

yad'z on February 13, 2011 at 1:40 PM said...

uihhhh... transfomm jiwang abesss... wakakaka

aDisH.sHidA on February 13, 2011 at 1:52 PM said...

wah lomantik nyer naz....huhuhu

Amna.Qadeeja on February 13, 2011 at 3:14 PM said...

phewitt !! suwetlah heheh :)

Bulan on February 13, 2011 at 3:29 PM said...

nie la datin firzah ek?ahakss
cumil! ko je yg x hensem.ahakss

Fariq on February 13, 2011 at 4:33 PM said...

untuk seseorang je.. yg lain2 nak juga.. kawan nak lagu bruno mars ye,, jgn lupa letak lirik skali.. :p

latest -
-Kenapa Perempuan Selalu Dijadikan Contoh.
-Jom Menang Hadiah Lumayan

~...AmALinA....~ on February 13, 2011 at 5:42 PM said...

giler jiwang la naz ni..kwang3

Pendekar Berkuda on February 13, 2011 at 6:28 PM said...

Naz takut Awek... hahahaha...

peminat ramai...
tayang awek sebab nak pujuk la tu...
hahahahaha...

iqbalhakimi on February 13, 2011 at 7:36 PM said...

hahaha..cayalah naz...

Nazirul on February 13, 2011 at 8:23 PM said...

sambut valentine ke bro?haha

nazirulhazwan~ on February 13, 2011 at 8:26 PM said...

@pendekar
derm, buat fitnah, awek takut aku kot.hahaha

sYafIk-wAy on February 13, 2011 at 8:51 PM said...

lagu ini best sgt2

sYafIk-wAy on February 13, 2011 at 8:51 PM said...

lagu ini best sgt2

OrenLimau on February 13, 2011 at 10:04 PM said...

wahahhaa..
ini suweeetttt okayhhhh.hehe

:: Zanna :: on February 13, 2011 at 11:01 PM said...

nice lagu..jwang apa salahnya..huhu!!

laskar rainbow on February 14, 2011 at 12:12 PM said...

romantikaaaa! perghhhhhhh!

dalam hati ada taman wo0o0o...

^__^

nadira shahid on February 14, 2011 at 12:45 PM said...

haha, rmai yg terkezut dgn kejiwangan anda.. skali skale kn ;) nk kawen, jgn lupe jmput..

n!cK on February 14, 2011 at 3:47 PM said...

walaweyyhhh..jiwang!!i like!!miahaha:P

Hanim Mahali on February 14, 2011 at 7:36 PM said...

pergghhh... romantiknya dia... ahaks

titirara on February 14, 2011 at 8:56 PM said...

fuh2 :P sedap lagu .

MIMIE AIZA on February 14, 2011 at 11:16 PM said...

akak2 tolong reject cepat. sebab dia tak romantik hahaha...

cun weyhhh... heeee.. bertuah dia dapat bf macam korea. heh

anassuhada on February 15, 2011 at 12:21 AM said...

alololo... haishhh..
kenapa bukan gmbar i babe??? bhahah

Scarlett O'Hara on February 15, 2011 at 6:01 PM said...

yang cantik jelita tu namanya Asmirandah.Minat jugak kat aktress Indonesia ni dulu.
Entry saya terkini ( gambar ada 2 je, entry pulak ada isi. =) )
http://scarlettj1.blogspot.com/2011/02/aku-kucing-atau-serigalatolong-ya.html

She's retarded on February 17, 2011 at 9:06 PM said...

ustaz dan ustazah saya kata couple itu haram

yaya_flanella on March 12, 2011 at 12:55 PM said...

so sweeettt mawi asraff!~

 

Designed by #